reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia femibion chyba dał Ci na 3 ciąże haha uspokój się i do męża/partnera poszła i grzecznie tuczyć dzidzię.

@Kwiatuszekk23 super kochana cieszę się bardzo.

@kas90 może masz rację może przestanę na razie dumać.

@pixi.nova dosaniesz w d.... przecież nosisz maleństwo pod sercem uwierz w nie te kwiaty to dla Was bo jest szczęśliwy

@roxie123 kciuki

Zjadłam omlet z warzywami i popiłam szklanką kefiru mała chyba ma czkawkę a na pewno tańczy jak opetana
Wiesz, myśleć o porodzie to i tak będziemy, ale trzeba myśleć pozytywnie:*
Moja ma czkawkę co najmniej 3 razy dziennie, nie wiem co jej tam tak smakuje;p

reklama
@marshia haha obyś się do niego za bardzo nie przywiązała albo on do Ciebie :p

@kas90 a jak czuje tą czkawkę bo ja się zastanawiam czy oby to na pewno to ?
Będziemy myśleć ja już to przeżyłam i może dlaczego trochę panikuję :p z drugiej strony cc wiem że byłaby bezpieczniejsza tylko mąż ciągle pyta jak myślisz przewróciła się a ja, że nie haha

@Porzeczka1234 Oczywiscie poryczalam sie czytajac twoj post.. hormony mi chyba szaleja..
Wiem kochana, ze trzeba wierzyc ale to cholernie trudny czas.. Teraz zbliza sie czas moich poronien.. To jest bardzo trudne zachowac wiare i spokoj. Nie myslec o najgorszym.. Wierzyc, ze cos tam w srodku kielkuje.
@roxie123 Kochana z calego serca Ci zycze aby tym byly dwie grube krechy!! Albo bardzo piekna beta! To patrzac na @marshia chyba lepszy pomysl niz katowanie sie testami. Powodzenia!

@pixi.nova głuptasku :) Sama mi wczoraj pisałaś, ze z lekami jest inaczej, ze musi być dobrze. U Ciebie tak samo :) Wierzę, że one działają cuda ♥️ Tyle tu na forum potwierdzeń tego :)

Ja jeszzze trochę prywaty - te z Was, które pily Inofem - jak jyz zaszłyscie, to tez piłyście???? Nie wiem czy pić czy odstawić? Oczywiście na kartce nue zapisałam, wiec zapomniałam zapytaC :(

Porzeczka, ja to czuję jak bardzo regularne drgania/ pulsowanie/ w miejscu gdzie ma plecki. Trwa u mnie krótko, do 5 minut. Mam nadzieję, że to normalne, że ma tak często, dopytam dziś. Ale siostra z tą starszą córką tak miała po każdym jednym posiłku.

@pixi.nova u mnie ten problem , że lab nie działa na weekend , i nawet jakbym poszła w piątek to potem w poniedziałek dopiero ;/ będzie serduszko pięknie bijące :* ale strach jest to normalne
@Porzeczka1234 @kas90 niech dzidzie tańczą w brzuszku i dają Wam radość :* niedługo będę tańcować na swoim roczku zobaczycie jak przeleci :)

Mam pytanie odnośnie lutki ... kiedy jest potrzeba ja brać ? jakie są wskazania na nią ? ja na razie mam dupka 2x1 , jak coś zwiększę do 3 . Mój lekarz twierdzi ,że dupek lepszy niż lutka i na razie zapisac nie chciał ;/ ... co Wy na to ?

@roxie123 Jerzak też nie każe mi brać luteiny. Nie wiem dokładnie dlaczego ale podobno Duphaston ma działanie anty immunologiczne.
Moja gin z kolei powiedziała, że ona nie poleca połączenia luteiny i duphastonu. Powiedziała też, że duphaston nie zagęszcza krwi tak jak luteina.
Bądz tu kobieto mądra... Nie wiem co ci doradzić sama miałam ogromny problem. Powiedziała albo luteina albo duphaston. Ja w ostatnich ciążach brałam luteinę a duphastonu nie, więc zaufałam Jerzak.
Myślę, że nie ma co przesadzac z lekami zwłaszcza zagęszczającymi krew jak nie ma potrzeby. Zawsze sobie myślę a jak zajdzie potrzeba to nie będą mieli już co mi podać bo wszystko wykorzystam..
Zastanów się spokojnie i podejmij swoją decyzję. Niestety co przypadek to inny kochana.

reklama
@kas90 to ja mam to samo myślę , że to właśnie czkawka moja też czka 1, 2 dziennie i głównie po nabiale biedny bąbel :)

@marshia mnie malina kazał przestać pić a piłam inofem przestałam koło 5-6 ,tydzień.

@roxie123 nie wiem dlaczego jedni lekarze dają lutkę inni dupaston mnie malina powiedział tak, że luteina wychodzi w badaniu proga i jakby było krwawienie to skąd będziemy wiedzieć ile wynosi progesteron czy to nie z tego powodu także więcej nie pytałam mój mózg zaakceptował tą odpowiedź

Do góry