reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 na pewno " duża kluska w brzuszku pluska" jak to mój m mówi. No mój mózg zakodował już cesarkę ale chyba wolałbym naturalnie z drugiej strony boję się jednego i drugiego a ty masz jakieś zdanie które mnie uspokoi? :) na pewno kanapeczka nie zaszkodzi czasem też jestem objedzona ale jem tą kanapkę dla spokóju duszy.
Moja siedzi z nogami na dole bo czuję jak nogi prostuje to jak kopnie w pachwinę to czuję wyraźnie

Ostatnia edycja:
reklama
@czarna_mała wiem , že to trudne ale kochana nie poddawaj się !

Tak jak porzeczka pisze , nie rezygnuj za dużo straciłaś żeby teraz zrezygnować daj jeszcE sobie ( wam ) szanse !!
Odpocznij teraz ! Zrób in- vitro ! Pojedź na wakacje ! Zrób co chcesz ! Ale proszę nie poddawaj się dopóki masz jeszcE szanse i jesteście młodzi ! Póżniej możecie żałować , że nie daliście sobie więcej czasu .

Porozmawiaj z mężem na spokojne , na ten temat i zdecydujcie co dalej i co później .

Dziewczyny ktoś kiedy pisał o tym żeby sterydu nie łączyć z pewnymi składnikami odżywczymi ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 rozumiem to co napisalas o wieku. Jak patrze z perspektywy wlasnego, to wydaje sie ze ci co sa mlodsi maja jeszcze czas. Tylko ktoz z nas moze tak w 100% powiedziec? Co prawda piszemy, ze wiek nie ma znaczenia jak czlowiek sie poddaje, ale kazdy sam potrzebuje ocenic jaki czas jest najlepszy i najodpowiedniejszy na dziecko, na starania, na walke, ale tez na odpuszczenie. Bo ta decyzja jest chyba jedna z najtrudniejszych do podjecia.

Moj M tez ma 42 lata. Nie jest za pozno. Beda wspanialymi ojcami [emoji7]

U mnie samopoczucie mieszane. W zasadzie staramy sie obydwoje byc spokojni. Wczoraj posiedzialam z M bo potrzebowal wsparcia. Dla niego to nowa sytuacja. Oczywiscie ze sie boimy, bo przeciez kredyt na mieszkanie, lekarze wszystko prywatni, leki i badania. Coz zrobic. Staramy sie myslec ze znajdzie lepsza prace, taka, gdzie szef bedzie go szanowal.

@ovli22 nie laczymy sterydu z nabialem

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mała wiem , že to trudne ale kochana nie poddawaj się !

Tak jak porzeczka pisze , nie rezygnuj za dużo straciłaś żeby teraz zrezygnować daj jeszcE sobie ( wam ) szanse !!
Odpocznij teraz ! Zrób in- vitro ! Pojedź na wakacje ! Zrób co chcesz ! Ale proszę nie poddawaj się dopóki masz jeszcE szanse i jesteście młodzi ! Póżniej możecie żałować , że nie daliście sobie więcej czasu .

Porozmawiaj z mężem na spokojne , na ten temat i zdecydujcie co dalej i co później .

Dziewczyny ktoś kiedy pisał o tym żeby sterydu nie łączyć z pewnymi składnikami odżywczymi ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana z nabiałem

@kas90 urosła urosła :) no zapas bierz jakiś , jak masz siedzieć tyle co ostatnio :D &&& :*
@Porzeczka1234 ja się z Tobą zgadzam , jak najbardziej , że wiek jest jednak wazny...
...ja co młoda jestem mogłabym myśleć o jeju tyle czasu mam jeszcze na zajście , a tu dupa mój organizm nie działa jak powinien w tym wieku ... a wydaje mi się że już tyle czasu mi uciekło , koleżanki z liceum mają po 2 - 3 dzieci jedna ma 5 rok po roku falowo . A tutaj dalej nie wiadomo co będzie z kolejną ciąża i ile to wszystko potrwa...i kiedy i czy się uda w końcu , tak jak mówisz trzeba walczyć cały czas jesli się pragnie . Odpuscić można kiedy się nie zachodzi z niewiadomych przyczyn a wszystko niby ok i są szczęściarze którym się wtedy udaje , ale jesli znamy problem to bobo się nie wyczaruje samo . Ale to indywidualna sprawa wiadomo . I wierzę , ze to wszystko męczy czasami nas przerasta , bo ileż mozna ...ale widać nagroda jest najpiękniejsza :)
@ovli22 z tego co tu dziewczyny pisały żeby z niczym mlecznym czy nabiałem itp
&&& dziewczynki za wizyty , czekam na relacje :)

@kas90 rozwaliłaś mnie tą akcją pod prysznicem - tez myślałam o sexie jak czytałam [emoji23][emoji23][emoji23] Kciuki za wizytę, oby nie nocną.
@czarna_mała ja się zgadzam z @Porzeczka1234, ze odpuszczenie pomaga w przypadku kiedy nie można zajść w ciaze bez medycznego powodu. Wtedy uwolnienie głowy pomaga. W przypadku gdy problem jest inny trzeba walczyć. In vitro to super krok - mam nadzieje, ze szczęśliwy.
@pixi.nova [emoji253][emoji322][emoji324]najlepszego rocznicowego

Ja byłam u gina. Dostałam recepty nacwszystko co można: dupka 3x1, lutkę 3x1, encorton (5), clexane (!) na ryczałt [emoji51] Za jego decyzjami nie nadążam [emoji23]
Kazał brać clexane rano, żeby nie było problemu za 8,5 miesiącu. Mówił, ze dziewczyny biorą wieczorem, a w szpitalu tutaj robią rano. Żeby nie było zamieszania.
[emoji848] co sądzicie, żeby zrobic dziś zastrzyk po pracy ok 17 (wczoraj był o 20:00), a jutro rano o 8:00?
Coś może złego to zrobic??? Nie przyznałam się jemu, ze już robie, wiec nie mogłam zapytać
I dostałam za free zapas luteiny i femibionu [emoji51] (wizyty tez za free ostatnie, bo w szpitalu [emoji51])
1505811196-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@kas90 rozwaliłaś mnie tą akcją pod prysznicem - tez myślałam o sexie jak czytałam [emoji23][emoji23][emoji23] Kciuki za wizytę, oby nie nocną.
@czarna_mała ja się zgadzam z @Porzeczka1234, ze odpuszczenie pomaga w przypadku kiedy nie można zajść w ciaze bez medycznego powodu. Wtedy uwolnienie głowy pomaga. W przypadku gdy problem jest inny trzeba walczyć. In vitro to super krok - mam nadzieje, ze szczęśliwy.
@pixi.nova [emoji253][emoji322][emoji324]najlepszego rocznicowego

Ja byłam u gina. Dostałam recepty nacwszystko co można: dupka 3x1, lutkę 3x1, encorton (5), clexane (!) na ryczałt [emoji51] Za jego decyzjami nie nadążam [emoji23]
Kazał brać clexane rano, żeby nie było problemu za 8,5 miesiącu. Mówił, ze dziewczyny biorą wieczorem, a w szpitalu tutaj robią rano. Żeby nie było zamieszania.
[emoji848] co sądzicie, żeby zrobic dziś zastrzyk po pracy ok 17 (wczoraj był o 20:00), a jutro rano o 8:00?
Coś może złego to zrobic??? Nie przyznałam się jemu, ze już robie, wiec nie mogłam zapytać
I dostałam za free zapas luteiny i femibionu [emoji51] (wizyty tez za free ostatnie, bo w szpitalu [emoji51])
1505811196-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A miałaś jakieś USG?? Czy za wcześnie? Wiesz, on oczarował Ciebie(nmas też;) ),ale on chyba oczarował się Tobą;););) skoro wszystko dostałaś co chciałaś;p i to na ryczałt:D
A może poopowiadałaś mu o podejrzeniach męża? hehehehe

Burczus. Ja powiedziałam tylko na poczatku, ze receptę na duphaston i encorton proszę. Nawet nie zdążyłam powiedzieć o clexane i zapytać o luteinę, bo on sam powiedział, ze wypisuje :). Ale kazal brać dopochwowe, nie do tyłeczka. A jak już zeszkam na dół to dzwonił, żeby wciąż z IP pieczątkę, żeby było ma ryczałt (ja zapomniałam nawet o to zapytać z wrażenia, ze dał sam z siebie). A te zapasy to wiadomo, ze dostają od przedstawicieli medycznych ;) Ale fakt - miło, ze dał - nie musiał :)
Usg nie robił, żeby nie stresować. Mam zrobic betę w poniedziałek. Jak będzie ok 1500, to przyjsc we worek na usg. Jak mniej to poczekać tydzień i wtedy usg dopiero

reklama
@marshia super :) o matko to Cię obdarowali ! :D serce rośnie , kiedy idzie po naszej myśli prawda ? oby tak dalej kochana :*
Ja clexane biorę o 20 i o 8 rano acard lekarz tak mi kazał z 12 godzinną przerwą ... w nosie miałabym zamieszanie w szpitalu :p a co do encortonu tez dostałam 5tke a biore 2 na raz żeby była 10
@pixi.nova najlepsze życzenia :) Ty też wizyta na dniach prawda ? :)

Do góry