reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka i jak jest ta pipka czy nie[emoji16]podziele sie opaskami dla ksiezniczki[emoji4]

@dżoł kciukaski[emoji5]

@czarna_mala moze czasem trzeba takiego resetu ,zeby za jakis czas samo zaskoczylo lub wrocic do staran ze zdwojona sila.
Zdrowy zwiazek to podstawa...
Przytulam i jestesmy [emoji4]

@kas90 wchodze ,czytam i mowie ,Kas sie sexila a tuuuu golenie nog no nie moge,a ja juz sie martwilam czy sie nie przewrocilas pod tym prysznicem[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale pewnie zdążyłaś pozazdroscic:p haha

reklama
Kochana, odważylismy się na to pierwszy raz. Robiliśmy to godzinę pod prysznicem...
p.s. tzn mąż golil mi nogi [emoji14] hihi jutro 19.20 wizyta:)

@Destino, wspólczuję nerwów. Życzę wam, żeby mąż szybko znalazł nową pracę.

@czarna_mala dlatego tak cię mało ostatnio :(
Niestety [emoji20]
@nafoczka i jak jest ta pipka czy nie[emoji16]podziele sie opaskami dla ksiezniczki[emoji4]

@dżoł kciukaski[emoji5]

@czarna_mala moze czasem trzeba takiego resetu ,zeby za jakis czas samo zaskoczylo lub wrocic do staran ze zdwojona sila.
Zdrowy zwiazek to podstawa...
Przytulam i jestesmy [emoji4]

@kas90 wchodze ,czytam i mowie ,Kas sie sexila a tuuuu golenie nog no nie moge,a ja juz sie martwilam czy sie nie przewrocilas pod tym prysznicem[emoji23]

Wiem wiem, my już tyle razy sie resetowaliśmy od tych 5 lat, ze chyba podróż w kosmos i rok przerwy nic nie da. No cóż życie galopuje dalej, zpbaczymy jak będzie. Ja wiem jedno całe życie nie będę starać się o dziecko, bo chcę zacząć żyć jak cywilizowany człowiek, a nie od cyklu do cyklu...[emoji57]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@kas90 :)
@czarna_mala Kochana nie będę cię pocieszać bo czasami wiem jakie to trudne aby wierzyć niezłomnie pomimo przeciwności losu , że i nam kiedyś się uda. Zwłaszcza gdy napotykamy same przeszkody. Często brakuje sił do dalszej walki i samozaparcia. Wydaje mi się ,że w chwilach kryzysu musimy zdać sie na pomoc i ingerencje Boga i jemu powierzyć nasze troski i zmartwienia. Właśnie wtedy gdy wydaje nam sie ,że znajdujemy się w sytuacji bez wyjścia. Pozwólmy działać Bogu. On wskarze nam drogę. Nie chcę abyś odebrała to jako religijną nagonkę . Czasami sama miewam zwątpienia. Obecnie mam wrażenie ,że nic innego nie robię tylko stoję w miejscu .Całe życie podporządkowane jest temu jednemu celowi z małymi przerywnikami. Co męczy zarówno psychicznie jak i fizycznie.

Ostatnia edycja:
@kas90 kurcze juz mowie skoro tak,to ja tez ide pod prysznic a tu lipa...dobrze ,ze M nie zdazylam nic powiedziec bo wyglodnilaly to nie dalby mi sookoju[emoji12]

@czarna_mala zycie od owulki do owulki i ciagle monitroingi to rzeczywiscie meczace:/
No i dwa kosztuje to wszystko mnostwo pieniedzy i nerwow.
Moja przygoda ciagnie sie ponad rok a juz wydaje mi sie wiecznoscia ,takze jestes bardzo silna.
Probowalas jakis lekow na "porost " endo?ostatnio cos dziewczyny pisaly ,ze cos takiego jest.
Moze tez masz niskie estrogeny i dlatego endo nie rosnie:/
Chcialabym pomoc [emoji29]i wierze ,ze po tylu latach jestescie zemczeni...

Nafoczus, toz to ty nie odpowiadasz na pytania [emoji1] robiłaś test? A jeśli nie to kiedy zrobisz?? :)

Kas [emoji23] kilka razy czytałam i nie wiedziałam czy dobrze czytam a dopiero po dłuższym czasie przeszłam dalej a tu golenie nóg [emoji23][emoji38]

@czarna_mala nie dziwię Ci się bo ile można tak żyć cyklach jak mówisz
Jednak jak się już nameczylas szczepieniami może warto podnieść endo mocniejszym lekami i próbować? Brałaś coś na rp na Endo?
@magda1208 myślę podobnie jak Ty powierzyła to wszystko Bogu
Akt oddania przeciwko niepokojóm i zmartwieniem polecam

@czarna_mala nie dziwię Ci się bo ile można tak żyć cyklach jak mówisz
Jednak jak się już nameczylas szczepieniami może warto podnieść endo mocniejszym lekami i próbować? Brałaś coś na rp na Endo?
@magda1208 myślę podobnie jak Ty powierzyła to wszystko Bogu
Akt oddania przeciwko niepokojóm i zmartwieniem polecam
Jadę do kliniki w październiku, czeka nas prawdopodobnie ivf. Muszę wystymulować endometrium na sztucznym cyklu estrogenami, to będzie mój ostatni krok.

@magda1208 dokładnie, całe życie mam podporządkowane jednemu celowi od 5lat.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry