Ale pewnie zdążyłaś pozazdroscic haha@nafoczka i jak jest ta pipka czy nie[emoji16]podziele sie opaskami dla ksiezniczki[emoji4]
@dżoł kciukaski[emoji5]
@czarna_mala moze czasem trzeba takiego resetu ,zeby za jakis czas samo zaskoczylo lub wrocic do staran ze zdwojona sila.
Zdrowy zwiazek to podstawa...
Przytulam i jestesmy [emoji4]
@kas90 wchodze ,czytam i mowie ,Kas sie sexila a tuuuu golenie nog no nie moge,a ja juz sie martwilam czy sie nie przewrocilas pod tym prysznicem[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Niestety [emoji20]Kochana, odważylismy się na to pierwszy raz. Robiliśmy to godzinę pod prysznicem...
p.s. tzn mąż golil mi nogi [emoji14] hihi jutro 19.20 wizyta
@Destino, wspólczuję nerwów. Życzę wam, żeby mąż szybko znalazł nową pracę.
@czarna_mala dlatego tak cię mało ostatnio
Wiem wiem, my już tyle razy sie resetowaliśmy od tych 5 lat, ze chyba podróż w kosmos i rok przerwy nic nie da. No cóż życie galopuje dalej, zpbaczymy jak będzie. Ja wiem jedno całe życie nie będę starać się o dziecko, bo chcę zacząć żyć jak cywilizowany człowiek, a nie od cyklu do cyklu...[emoji57]@nafoczka i jak jest ta pipka czy nie[emoji16]podziele sie opaskami dla ksiezniczki[emoji4]
@dżoł kciukaski[emoji5]
@czarna_mala moze czasem trzeba takiego resetu ,zeby za jakis czas samo zaskoczylo lub wrocic do staran ze zdwojona sila.
Zdrowy zwiazek to podstawa...
Przytulam i jestesmy [emoji4]
@kas90 wchodze ,czytam i mowie ,Kas sie sexila a tuuuu golenie nog no nie moge,a ja juz sie martwilam czy sie nie przewrocilas pod tym prysznicem[emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
magda1208
@kas90
@czarna_mala Kochana nie będę cię pocieszać bo czasami wiem jakie to trudne aby wierzyć niezłomnie pomimo przeciwności losu , że i nam kiedyś się uda. Zwłaszcza gdy napotykamy same przeszkody. Często brakuje sił do dalszej walki i samozaparcia. Wydaje mi się ,że w chwilach kryzysu musimy zdać sie na pomoc i ingerencje Boga i jemu powierzyć nasze troski i zmartwienia. Właśnie wtedy gdy wydaje nam sie ,że znajdujemy się w sytuacji bez wyjścia. Pozwólmy działać Bogu. On wskarze nam drogę. Nie chcę abyś odebrała to jako religijną nagonkę . Czasami sama miewam zwątpienia. Obecnie mam wrażenie ,że nic innego nie robię tylko stoję w miejscu .Całe życie podporządkowane jest temu jednemu celowi z małymi przerywnikami. Co męczy zarówno psychicznie jak i fizycznie.
@czarna_mala Kochana nie będę cię pocieszać bo czasami wiem jakie to trudne aby wierzyć niezłomnie pomimo przeciwności losu , że i nam kiedyś się uda. Zwłaszcza gdy napotykamy same przeszkody. Często brakuje sił do dalszej walki i samozaparcia. Wydaje mi się ,że w chwilach kryzysu musimy zdać sie na pomoc i ingerencje Boga i jemu powierzyć nasze troski i zmartwienia. Właśnie wtedy gdy wydaje nam sie ,że znajdujemy się w sytuacji bez wyjścia. Pozwólmy działać Bogu. On wskarze nam drogę. Nie chcę abyś odebrała to jako religijną nagonkę . Czasami sama miewam zwątpienia. Obecnie mam wrażenie ,że nic innego nie robię tylko stoję w miejscu .Całe życie podporządkowane jest temu jednemu celowi z małymi przerywnikami. Co męczy zarówno psychicznie jak i fizycznie.
Ostatnia edycja:
Funia90
@kas90 kurcze juz mowie skoro tak,to ja tez ide pod prysznic a tu lipa...dobrze ,ze M nie zdazylam nic powiedziec bo wyglodnilaly to nie dalby mi sookoju[emoji12]
@czarna_mala zycie od owulki do owulki i ciagle monitroingi to rzeczywiscie meczace:/
No i dwa kosztuje to wszystko mnostwo pieniedzy i nerwow.
Moja przygoda ciagnie sie ponad rok a juz wydaje mi sie wiecznoscia ,takze jestes bardzo silna.
Probowalas jakis lekow na "porost " endo?ostatnio cos dziewczyny pisaly ,ze cos takiego jest.
Moze tez masz niskie estrogeny i dlatego endo nie rosnie:/
Chcialabym pomoc [emoji29]i wierze ,ze po tylu latach jestescie zemczeni...
@czarna_mala zycie od owulki do owulki i ciagle monitroingi to rzeczywiscie meczace:/
No i dwa kosztuje to wszystko mnostwo pieniedzy i nerwow.
Moja przygoda ciagnie sie ponad rok a juz wydaje mi sie wiecznoscia ,takze jestes bardzo silna.
Probowalas jakis lekow na "porost " endo?ostatnio cos dziewczyny pisaly ,ze cos takiego jest.
Moze tez masz niskie estrogeny i dlatego endo nie rosnie:/
Chcialabym pomoc [emoji29]i wierze ,ze po tylu latach jestescie zemczeni...
bertha
Nafoczus, toz to ty nie odpowiadasz na pytania [emoji1] robiłaś test? A jeśli nie to kiedy zrobisz??
Kas [emoji23] kilka razy czytałam i nie wiedziałam czy dobrze czytam a dopiero po dłuższym czasie przeszłam dalej a tu golenie nóg [emoji23][emoji38]
Kas [emoji23] kilka razy czytałam i nie wiedziałam czy dobrze czytam a dopiero po dłuższym czasie przeszłam dalej a tu golenie nóg [emoji23][emoji38]
iveo
@czarna_mala nie dziwię Ci się bo ile można tak żyć cyklach jak mówisz
Jednak jak się już nameczylas szczepieniami może warto podnieść endo mocniejszym lekami i próbować? Brałaś coś na rp na Endo?
@magda1208 myślę podobnie jak Ty powierzyła to wszystko Bogu
Akt oddania przeciwko niepokojóm i zmartwieniem polecam
Jednak jak się już nameczylas szczepieniami może warto podnieść endo mocniejszym lekami i próbować? Brałaś coś na rp na Endo?
czarna_mala
Jadę do kliniki w październiku, czeka nas prawdopodobnie ivf. Muszę wystymulować endometrium na sztucznym cyklu estrogenami, to będzie mój ostatni krok.@czarna_mala nie dziwię Ci się bo ile można tak żyć cyklach jak mówisz
@magda1208 dokładnie, całe życie mam podporządkowane jednemu celowi od 5lat.
bertha
Jadę do kliniki w październiku, czeka nas prawdopodobnie ivf. Muszę wystymulować endometrium na sztucznym cyklu estrogenami, to będzie mój ostatni krok.
@magda1208 dokładnie, całe życie mam podporządkowane jednemu celowi od 5lat.
Jaka klinikę wybraliście?
reklama
bobasek1990
Powiedzcie mi jakie witaminy biorą wasi partnerzy na poprawę żołnierzykow ?
Podziel się: