reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 Kochana z Ciebie dziewczyna trafiłaś w punkt z moimi nastrojami ;) Dobrze Was miec bo przechodzicie to samo, my to doslownie z rocznica i wizyta w tym czasie.. Oby było tak jak mówisz!
@Destino Strasznie współczuje.. brak słów.. Wiem jednak, ze sobie poradzicie! Jestescie silni bo macie siebie!

reklama
@Destino kurczę. Przykro mi [emoji20] Ale ma termin wypowiedzenia jakiś chyba? Zawód taki, ze uda się coś znaleźć w miarę szybko? Trochę macie pod górkę ostatnio faktycznie, ale maluszek Wam to na pewno wynagrodzi za niedługo [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja powiedziałam teraz mojemu "małżowi", ze dzwoniłam do lekarza, powiedziałam, ze bingo i jutro jadę po recepty. A mój kochany G: ja to będę musiał sprawdzić czy to aby na pewno ja będę tatusiem. Pan doktor za dużo tam maczał swoich palców i ja tam nie wiem czy ten plan z nim ustalany typu co kiedy i jak, nie obejmował aby, ze z nim." [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia Postaraj się w miarę możliwości opanować strach choć wiem , że to nie będzie łatwe. Stres i nakręcanie niczego dobrego nie wnosi. Masz leki jesteś pod dobrą opieką reszta w rękach Boga. He he kto wie .?
@bobasek1990 Wierzę , że i tobie uda się zajść w ciążę i urodzić śliczne dzieciątko. Musimy tylko trochę dłużej na to poczekać . Choć wiem , że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną w tym przypadku.
@Destino Super ciuszki . Doczytałam przykro mi z powodu utraty pracy przez męża . Nie smuć się pomódl się i bądź dobrej myśli . Wszystko się ułoży.
@Kwiatuszekk23 Powodzenia na wizycie.
@iveo Czekam na wynik badania na czystość pochwy następnie drożność. Boję się na samą myśl.
@roxie123 Polecam bieliznę z intimmisimi ja tam kupuję . Bardzo podobają mi się fasony ,materiał do tego dobra jakość.
@bea25ta Zrób tak jak dziewczyny radzą.
@pixi.nova Będzie dobrze i tego się trzymamy .
@kas90 Co u ciebie.?
@dżoł Nieustannie wierzę, że będzie dobrze.
@marzycielka81 Jak samopoczucie.?
@burczuś Czy jest jakiś nowe postanowienie co do starań .?
@mała79 @Czarna-mała ?????.

Ostatnia edycja:
@Destino ojej rzeczywiscie macie pod gorke[emoji29]byle zdrowko bylo w porzadku to M na pewno znajdzie prace...wspolczuje...

@pixi.nova my dzien po rocznicy swietowalismy[emoji5]
Ale nastepenego dnia stres i tak wrocil[emoji6]tylko u mnie to taki stres na luzie...w sensie martwie sie ale jestem dobrej mysli.
Jak teraz zajmujesz sobie czas?

@marshia haha Mezulek ma podejrzenia ,no nie moge[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia Postaraj się w miarę możliwości opanować strach choć wiem , że to nie będzie łatwe. Stres i nakręcanie niczego dobrego nie wnosi. Masz leki jesteś pod dobrą opieką reszta w rękach Boga. He he kto wie .?
@bobasek1990 Wierzę , że i tobie uda się zajść w ciążę i urodzić śliczne dzieciątko. Musimy tylko trochę dłużej na to poczekać . Choć wiem , że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną w tym przypadku.
@Destino Super ciuszki . Doczytałam przykro mi z powodu utraty pracy przez męża . Nie smuć się pomódl się i bądź dobrej myśli . Wszystko się ułoży.
@Kwiatuszekk23 Powodzenia na wizycie.
@iveo Czekam na wynik badania na czystość pochwy następnie drożność. Boję się na samą myśl.
@roxie123 Polecam bieliznę z intimmisimi ja tam kupuję . Bardzo podobają mi się fasony ,materiał do tego dobra jakość.
@bea25ta Zrób tak jak dziewczyny radzą.
@pixi.nova Będzie dobrze i tego się trzymamy .
@kas90 Co u ciebie.?
@dżoł Nieustannie wierzę, że będzie dobrze.
@marzycielka81 Jak samopoczucie.?
@burczuś Czy jest jakiś nowe postanowienie co do starań .?
@mała79 @Czarna-mała ?????.
Brak nowych postanowień:) czekamy na wyniki badan męża:) co ma być to będzie:)
@iveo nie jeżdżę narazie do nikigo:)

@marshia no maczał palce maczał doktorek też miałabym obawy ;p.

Nic mi doktor nie wspominał o pessarze ani leżeniu tylko o tym że muszę brać lutkę i przepisał mi dopiczzną. Sory @ovli22 przez ten fakt nie mogę Ci odstąpić

Beatka nawet się nie przejmuj ;)

Destino mi wysyłała i malutka po jednym opakowaniu;) [emoji173]️dziękuje dziewczyny

I co się okazało moja koleżanka ma tego bardzo dużo i odda bo jej już nie potrzebne . Także ja bierot od niej i jakby mi się już nie przydały to oczywiście oddam którejś z was jak będzie potrzeba ;)
Pozdrawiam was
A ma i do ustna i tą druga .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 to jak coś ja będę pisac do Ciebie...bo mój lekarz nie daje lutki tylko dupka nie wiem czemu ... więc jak będzie awaria to alarmuje do Ciebie :*
@Destino przykre to...mam nadzieje że szybko uda się coś znaleźć ;/ tak jak dziewczyny pisza problemy wynagrodzi Wam maleństwo :*
@burczuś &&& za małża , wyniki będą ok :)
@bea25ta odpoczywaj kochana Wasze zdrówko najwazniejsze
@marshia hahaha a kto tam wie zawsze byłas oczarowana po wizycie :D :D :D udział swój miał to pewne :p ja nie wiem haha nasi faceci sa tak przesiąknięci naszymi przeżyciami , że jak już ustrzelą to nie mogą uwierzyć ... tak samo jak my że się w końcu udało :) dużo radości Wam życzę :*

reklama
@Destino Ja pierd... co za szef. Mam nadzieje, że szybo uda mu sie cos znaleść
@Maciejka78 rozumiem, że decyzja nie była łatwa, ale grunt że podjęta [emoji5] A jak po wizycie?
@marshia zapytaj męża czy gol mu sie podobał [emoji23] na pewno nie bedzie miał wątpliwości [emoji51]

Ostatnia edycja:
Do góry