reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A u nas ciagle pod gorke. Moj kochany M wraca z pracy. Wlasnie go szef zwolnil z dnia na dzien i bez wyjasnienia. Stwierdzil, ze redukuje stanowisko, choc wszyscy wiedza, ze to nieprawda

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę, strasznie mi przykro :( mam nadzieje ze szybko coś znajdzie. Maluszek teraz najważniejszy.
Jak chcecie walczyć to jak jesteście pewni ze stanowiska nie redukuje, i kogoś zatrudni na nie, to możesz pozwać ich do sądu pracy.. mi by się nie chciało biegać po sadach, ale opcja jest.

Ja powiedziałam teraz mojemu "małżowi", ze dzwoniłam do lekarza, powiedziałam, ze bingo i jutro jadę po recepty. A mój kochany G: ja to będę musiał sprawdzić czy to aby na pewno ja będę tatusiem. Pan doktor za dużo tam maczał swoich palców i ja tam nie wiem czy ten plan z nim ustalany typu co kiedy i jak, nie obejmował aby, ze z nim." [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

[emoji23] dobrze kombinuje

reklama
@nafoczka to jak test???:p:p

@Destino kochana no strasznie mi przykro mam nadzieję, że wypowiedzenie jest 3 miesieczne i jak tu dziewczyny pisały, że mąż ma taki zawód w którym nie trzeba bardzo szukać. Ściskam i życzę mimo wszystko spokoju żebyś się bardzo nie denerwowała na ile to możliwe

@Maciejka78 jak wizyta?

@dżoł jak sytuacja?

@marshia nabroiłaś z tym lekarzem:p

@iveo jak dzidzia siostry?

@porzeczkus dziekuje dobrze, tzn czysto [emoji5] ale przyznam ze dalej sikam z glowa miedzy nogami [emoji85]
Destino bardzo Ci wspolczuje z powodu meza, to przykre ze osoba, ktora powinna byc wsparciem wbija noz w plecy [emoji20] oby szybko znalazl nowa [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 mały siostry żyje już prawie miesiąc jego stan jest coraz lepszy przybyl polowe tego co wazyl na poczatku modlimy się ciągle i wierzymy że będzie zdrowy
Dziewczyny naprawdę te Wasze ciaze to cud Boży i dowód na jego istnienie ja tak to widzę
Z niewielką pomocą medycyny.

Hej dziewczynki, długo mnie tu nie było i z góry mówię, że prawie 1400postów nie jestem w stanie nadrobić [emoji44] mam gorszy okres w swoim życiu, Mąż chce zakończyć starania i najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja też chyba tego chcę.
Nasze życie od 2012 roku to seks na żądanie, tabletki, suplementy, wizyty, monitoringi i tak w kółko. Oboje mamy dość. Efekt jest taki, że wydaliśmy kupę kasy i nie mamy ani dziecka ani pieniędzy.
Moje endometrium w tym cyklu nawet nie drgnęło o milimetr, a ja na dodatek od kilku dni mam objawy nerwicy, także jest fantastycznie.
Buziaki dla wszystkich [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@marshia Postaraj się w miarę możliwości opanować strach choć wiem , że to nie będzie łatwe. Stres i nakręcanie niczego dobrego nie wnosi. Masz leki jesteś pod dobrą opieką reszta w rękach Boga. He he kto wie .?
@bobasek1990 Wierzę , że i tobie uda się zajść w ciążę i urodzić śliczne dzieciątko. Musimy tylko trochę dłużej na to poczekać . Choć wiem , że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną w tym przypadku.
@Destino Super ciuszki . Doczytałam przykro mi z powodu utraty pracy przez męża . Nie smuć się pomódl się i bądź dobrej myśli . Wszystko się ułoży.
@Kwiatuszekk23 Powodzenia na wizycie.
@iveo Czekam na wynik badania na czystość pochwy następnie drożność. Boję się na samą myśl.
@roxie123 Polecam bieliznę z intimmisimi ja tam kupuję . Bardzo podobają mi się fasony ,materiał do tego dobra jakość.
@bea25ta Zrób tak jak dziewczyny radzą.
@pixi.nova Będzie dobrze i tego się trzymamy .
@kas90 Co u ciebie.?
@dżoł Nieustannie wierzę, że będzie dobrze.
@marzycielka81 Jak samopoczucie.?
@burczuś Czy jest jakiś nowe postanowienie co do starań .?
@mała79 @Czarna-mała ?????.
Kochana, odważylismy się na to pierwszy raz. Robiliśmy to godzinę pod prysznicem...
p.s. tzn mąż golil mi nogi :p hihi jutro 19.20 wizyta:)

@Destino, wspólczuję nerwów. Życzę wam, żeby mąż szybko znalazł nową pracę.

@czarna_mala dlatego tak cię mało ostatnio :(

Ostatnia edycja:
reklama
@nafoczka i jak jest ta pipka czy nie[emoji16]podziele sie opaskami dla ksiezniczki[emoji4]

@dżoł kciukaski[emoji5]

@czarna_mala moze czasem trzeba takiego resetu ,zeby za jakis czas samo zaskoczylo lub wrocic do staran ze zdwojona sila.
Zdrowy zwiazek to podstawa...
Przytulam i jestesmy [emoji4]

@kas90 wchodze ,czytam i mowie ,Kas sie sexila a tuuuu golenie nog no nie moge,a ja juz sie martwilam czy sie nie przewrocilas pod tym prysznicem[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry