reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 ja do teraz zaglądam także wiesz... poglądasz sobie trochę

@bea25ta moja szyjka jakoś 2-tygodnie temu była 4,27 cm bo mówiła, że długa.

Dzisiejszy obiad sushi z kurczakiem oj pyszne było . Kurczak to nie ryba ale...

@Destino pokaż

Załączniki

• IMG_20170918_150530.jpg
    IMG_20170918_150530.jpg
    504,6 KB · Wyświetleń: 63
@Kwiatuszekk23 ubawilam się do łez jak przeczytałam, ze mąż się do teraz wypiera, zecto nie on :) :) Kciuki jutro zaciśnięte. O której wizyta?
@pixi.nova a Ty w srodę? Uwielbiam Cię za to racjonalne podejście teraz :) klaps od doktorka by mi się przydał ;) Jutro idę - może da ;) ;) A co do usg chyba nic nie zobaczymy jeszxze, ale niech daje recepty.
@Marthi popueram Pixi z tymi rosnącymi pęcherzykami lub ewentualnie złuszczanie torbielki. Ale owilacją w okres mnie zabiłyscie...
Apropos sushi @Porzeczka1234 dcis znajomi wpadają z sushi. Ale chyba nue mogę, co nie? :(

@marshia super że dobry wynik. Te testy pokazują że stężenia w moczu które jest mniejsze niż we krwi taki wniosek
@Destino wiem że różne myśli są i ciągła panika ale cały czas wierzę że wszystko jest i będzie dobrze
U Ciebie też @Porzeczka1234
Ja jadę na 2 szczepienie w środę po 1 miałam odczyny słabe ciekawe jak po drugim
@Maciejka78 jak masz inne rzeczy przebadane i nie ma co leczyć to szczepienie jest dobra decyzja. Ja się tak zdecydowałam bo żadnego innego pomysłu co robić nie miałam. Wierzę że jak to pół roku ważne to może nie takie szkodliwe
@burczuś a jak u Ciebie? Jeździsz jeszcze do P?
@magda1208 jakie teraz robisz badania?
@dżoł trzymam kciuki żeby wszystko było OK
@iveo pozostalo mi tylko jeszcze zrobic droznosc jajowodow i mojego małża na chromatyne wysylam bo inne rzeczy u nas ok. Choc pewnie jeszcze jakies badania np Kiry by sie przydaly ;)
@marshia jupiii!!! Niezmiennie zaciskam kciuki choc teraz to juz za @roxie123 raczej powinnam zaciakac:) bo u Ciebie Kochana to juz pieknie rosnie!

@Destino miodzio

@roxie123 mąż na szkoleniu kupiłam :p

@marshia suhi nie wolno z surową rybą ja jem z kurczakiem bo nie miałam toxoplazmozy ale podobno można jeść ze smazoną rybą tylko mój kolega ma knajpę sushi i mówi, ze to się podpala rybkę takim palnikiem i może być w środku surowa i mi zabrania jeść ale nasza @susana jadła reszta odpada ciężarówko :p

@Maciejka78 zbieram wszystkie kciuki i fluidki i wszystko co dajecie :* mam pozytywne odczucia chociaż mój organizm walczy z moja głową , ale nie ważne ... wrzesień to dla mnie wyjątkowy miesiąc , moze się udało :)
@Porzeczka1234 ahaa to tak sobie dogadzasz :D :D :D no ale nie powiem ładnie wygląda smakowicie :) bo zwykłego suszi ja nie lubieć :D

A ja zwykle sushi uwielbiać ;) Roxie nie wiesz co dobre ;) Kciuki oczywiście trzymam za Twój test za tydzień :)
@Maciejkaa wiesz.... w 1 ciąży tez beta rosła do 100, a potem zaczęła spadać. w grudniu rosła do 20 tys (!)...... cycki tez, żarłam mięso jak opętana, a go nue lubię normalnie. Latałam jak durna na badania bety i cieszyłam się, ze jest ok. Inaczej niż za 1 razem. Czekałam do końca 7 tygodnia, żeby wczesniej się nie stresować i zobaczyć serduszko i zonk..... I było puste jajo...... w czerwcu beta rosła do 6 tygodnia. Był zarodek. I rosnąć przestała. Niestety początkowa beta nue zawsze jest wyznacznikiem. Stad moje schizy. Ciężko mi będzie je ogarnąć

reklama
Wizyta jutro wieczorem :)

@marshia, super przyrost:* moze juz nic nie badaj:p

@bea25ta, nie wiem ile ma. Wiem tylko, ze dluga i zamknięta. Ja na szczescie nie mialam zadnego łyzeczkowania, wiec u mnie o tyle ok. Co planuje lekarz?

Ja jadlam w tej ciazy raz sushi z wędzonym lososiem. Bardzo mi smakowalo :)

Do góry