reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 Kochana z Ciebie dziewczyna trafiłaś w punkt z moimi nastrojami ;) Dobrze Was miec bo przechodzicie to samo, my to doslownie z rocznica i wizyta w tym czasie.. Oby było tak jak mówisz!
@Destino Strasznie współczuje.. brak słów.. Wiem jednak, ze sobie poradzicie! Jestescie silni bo macie siebie!

reklama
@Destino kurczę. Przykro mi [emoji20] Ale ma termin wypowiedzenia jakiś chyba? Zawód taki, ze uda się coś znaleźć w miarę szybko? Trochę macie pod górkę ostatnio faktycznie, ale maluszek Wam to na pewno wynagrodzi za niedługo [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja powiedziałam teraz mojemu "małżowi", ze dzwoniłam do lekarza, powiedziałam, ze bingo i jutro jadę po recepty. A mój kochany G: ja to będę musiał sprawdzić czy to aby na pewno ja będę tatusiem. Pan doktor za dużo tam maczał swoich palców i ja tam nie wiem czy ten plan z nim ustalany typu co kiedy i jak, nie obejmował aby, ze z nim." [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia Postaraj się w miarę możliwości opanować strach choć wiem , że to nie będzie łatwe. Stres i nakręcanie niczego dobrego nie wnosi. Masz leki jesteś pod dobrą opieką reszta w rękach Boga. He he kto wie .?
@bobasek1990 Wierzę , że i tobie uda się zajść w ciążę i urodzić śliczne dzieciątko. Musimy tylko trochę dłużej na to poczekać . Choć wiem , że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną w tym przypadku.
@Destino Super ciuszki . Doczytałam przykro mi z powodu utraty pracy przez męża . Nie smuć się pomódl się i bądź dobrej myśli . Wszystko się ułoży.
@Kwiatuszekk23 Powodzenia na wizycie.
@iveo Czekam na wynik badania na czystość pochwy następnie drożność. Boję się na samą myśl.
@roxie123 Polecam bieliznę z intimmisimi ja tam kupuję . Bardzo podobają mi się fasony ,materiał do tego dobra jakość.
@bea25ta Zrób tak jak dziewczyny radzą.
@pixi.nova Będzie dobrze i tego się trzymamy .
@kas90 Co u ciebie.?
@dżoł Nieustannie wierzę, że będzie dobrze.
@marzycielka81 Jak samopoczucie.?
@burczuś Czy jest jakiś nowe postanowienie co do starań .?
@mała79 @Czarna-mała ?????.

Ostatnia edycja:
@Destino ojej rzeczywiscie macie pod gorke[emoji29]byle zdrowko bylo w porzadku to M na pewno znajdzie prace...wspolczuje...

@pixi.nova my dzien po rocznicy swietowalismy[emoji5]
Ale nastepenego dnia stres i tak wrocil[emoji6]tylko u mnie to taki stres na luzie...w sensie martwie sie ale jestem dobrej mysli.
Jak teraz zajmujesz sobie czas?

@marshia haha Mezulek ma podejrzenia ,no nie moge[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia Postaraj się w miarę możliwości opanować strach choć wiem , że to nie będzie łatwe. Stres i nakręcanie niczego dobrego nie wnosi. Masz leki jesteś pod dobrą opieką reszta w rękach Boga. He he kto wie .?
@bobasek1990 Wierzę , że i tobie uda się zajść w ciążę i urodzić śliczne dzieciątko. Musimy tylko trochę dłużej na to poczekać . Choć wiem , że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną w tym przypadku.
@Destino Super ciuszki . Doczytałam przykro mi z powodu utraty pracy przez męża . Nie smuć się pomódl się i bądź dobrej myśli . Wszystko się ułoży.
@Kwiatuszekk23 Powodzenia na wizycie.
@iveo Czekam na wynik badania na czystość pochwy następnie drożność. Boję się na samą myśl.
@roxie123 Polecam bieliznę z intimmisimi ja tam kupuję . Bardzo podobają mi się fasony ,materiał do tego dobra jakość.
@bea25ta Zrób tak jak dziewczyny radzą.
@pixi.nova Będzie dobrze i tego się trzymamy .
@kas90 Co u ciebie.?
@dżoł Nieustannie wierzę, że będzie dobrze.
@marzycielka81 Jak samopoczucie.?
@burczuś Czy jest jakiś nowe postanowienie co do starań .?
@mała79 @Czarna-mała ?????.
Brak nowych postanowień:) czekamy na wyniki badan męża:) co ma być to będzie:)
@iveo nie jeżdżę narazie do nikigo:)

@marshia no maczał palce maczał doktorek też miałabym obawy ;p.

Nic mi doktor nie wspominał o pessarze ani leżeniu tylko o tym że muszę brać lutkę i przepisał mi dopiczzną. Sory @ovli22 przez ten fakt nie mogę Ci odstąpić

Beatka nawet się nie przejmuj ;)

Destino mi wysyłała i malutka po jednym opakowaniu;) [emoji173]️dziękuje dziewczyny

I co się okazało moja koleżanka ma tego bardzo dużo i odda bo jej już nie potrzebne . Także ja bierot od niej i jakby mi się już nie przydały to oczywiście oddam którejś z was jak będzie potrzeba ;)
Pozdrawiam was
A ma i do ustna i tą druga .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 to jak coś ja będę pisac do Ciebie...bo mój lekarz nie daje lutki tylko dupka nie wiem czemu ... więc jak będzie awaria to alarmuje do Ciebie :*
@Destino przykre to...mam nadzieje że szybko uda się coś znaleźć ;/ tak jak dziewczyny pisza problemy wynagrodzi Wam maleństwo :*
@burczuś &&& za małża , wyniki będą ok :)
@bea25ta odpoczywaj kochana Wasze zdrówko najwazniejsze
@marshia hahaha a kto tam wie zawsze byłas oczarowana po wizycie :D :D :D udział swój miał to pewne :p ja nie wiem haha nasi faceci sa tak przesiąknięci naszymi przeżyciami , że jak już ustrzelą to nie mogą uwierzyć ... tak samo jak my że się w końcu udało :) dużo radości Wam życzę :*

reklama
@Destino Ja pierd... co za szef. Mam nadzieje, że szybo uda mu sie cos znaleść
@Maciejka78 rozumiem, że decyzja nie była łatwa, ale grunt że podjęta [emoji5] A jak po wizycie?
@marshia zapytaj męża czy gol mu sie podobał [emoji23] na pewno nie bedzie miał wątpliwości [emoji51]

Ostatnia edycja:
Do góry