reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@funia niezla babeczke masz [emoji38]

Dziewczyny brzuchate pytanie, czy zastanawiacie sie w ogole nad klasycznym wozkiem tskim na paskach. Bylismy dzis ogladac i musze powiedziec ze mi sie podoba. No i sentyment sama taki mialam i dlugo w nim spalam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino chodzi Ci o taki z duzymi kolami ?jak kiedys byly? Jesli tak,to ja akurat nie,zawsze mowie ,ze nie jest w moim stylu,ale dzidzi na pewno miekko sie w takim jezdzi[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Destino ja ze względów technicznych nie chcę takiego wózka ciężki trudno z nim podróżować odpada jak dla nas.

@Funia90 byłam w Zabrzu wszędzie jest ten wózek co Ci pokazywałam to nowości tako prawie zamówiłam ale muszę jeszcze podumać

Łóżeczko komoda materac klin zamówione w domu mam wypełnienie kołderkę i poduszkę

Ps jeden schoco zjedzony

@Funia90 tak, taki z duzymy kolami. Bardzo wygodny i ze spacerowka 1000.

@porzeczka patrzylismy na mutsy i x-landera, i inne. Twarde, ciezkie i malo zwrotne w porownani z klasykiem. Wagowo tak samo, cenowo drozsze. Skladaja sie podobnie wbrew wszystkiemu. z wyjatkiem anex sport. Porownywalny do klasyka a o 1000 drozszy. Mam zagwostke

@marshia koniecznie beta jutro! A heparyna?! Ja mam Neoparin i jak potrzebujesz to mogę Ci odstąpić paczkę
emoji6.png
załatwię sobie u lekarza receptę jak coś
emoji6.png
daj tylko cynk!
@agatusch piękna maleńka! Gratulacje
emoji169.png

@roxie123 super! Najważniejsze, że naturalnie wszystko hula! Zobaczysz będzie dobrze
emoji173.png

@bertha powodzenia jutro
emoji1364.png

Dziewczyny a myślicie, że metypred jest lepszy od encortonu? Zastanawiam się co brać po owu? Ten mój lekarz jest jakiś dziwny, przepisał mi encorton a dziś napisałam do niego eska czy może lepiej metypred bo podobno mniej skutków ubocznych i ten mi odpisał, że receptę wystawi... o bądź tylu mądra

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Martynka ja brałam jedno i drugie. Większość z nas ma encorton :)
Ja encortonu nie mam,ale podpowiem cosik:) Jak mi zabrakło encortonu,to mój mąż (bo niezła gaduła i bajerant-o czym już wicie) poszedł mi do naszego lekarza pierwszego kontaktu,wytłumaczył dlaczego muszę go brać,że nie ma mojej doktor bo jest na urlopie i wyobraź sobie,że przepisał :) A druga opcja jest taka,że piszesz do swojego immunologa(nie wiem do kogo jeździsz) i on może Ci wysłać bez problemu receptę na encorton. Nie musisz specjalnie nigdzie jeździć. Tak przynajmniej robi doc.Paśnik.
Teraz co do napiętych cycków-ja mam zawsze bardziej nabrzmiałe od owulacji do okresu. Czasami bardziej,czasami mniej,ale są tkliwe. Dlatego u mnie to nie dziwne:)
Burczus ja zawsze encorton brałam od rodzinnego :) wiec jest @roxie123 jest to sposób :)
@roxie123 a spoko spoko u mnie :) doktor mi przepisal jakieś hormony i właśnie z @Kwiatuszekk23 wczoraj rozmawiałam ze tak mi obudził jajniki że o 14 poszłam z pracy bo cały czas myślałam o sexie... śluz lał mi się po nogach (pomimo wkładek...) a majtki zmieniam od wtorku trzy razy dziennie :D do tego wczoraj już myślałam że komuś sprzedam jajniki tak bolały :) jak dorwe doktorka to go zabije :) mogę Ci wysłać encortn mam cale opakowanie :)? Jeśli chcesz :)
Anet i wszystko z doktorkiem mi się przypomniało :D

PS przerwa na usypianie dzieci, jeszcze 190 message ;)

@Destino jak ten z duzymi kołami się nazywa zobaczę ma gondolę skladaną bo chyba co do wagi to taki klasyk wszystkie co oglądałam nie dość, że duże to jeszcze koła nie ściagane, dużo cieższy. Dla mnie mutsy zwrotny zgrabny tylko jeden minus który go trochę skreśla płytka budka w gondoli a zimna będzie. Dziś oglądałam ten wózek
Link do: Wózek 2w1 Invictus V-Pram albo ten ta sama rodzina tylko jeszcze tańszy
Link do: Invictus V-Plus Wózek wielofunkcyjny
Mnie się podoba cena w miarę w porównaniu chociażby z mutsy reszta kwestia gustu gondola składana, fajny hamulec nie niszczy butów, jest możliwość kupienia lzejszego stelaża, koła sciągane piankowo gumowe nie do przebicia, możliwość spacerówki w dwie strony itd trzeba poczytać ale.... dziś był chyba debiut i sprzedali tego trochę. My prawie zamowiliśmy ale mam jeszcze kilka pytań i muszą zadzwonić zeby na nie odpowiedzieć także w poniedziałek będę wiedziała cenę i cenę fotelika i rabat zobaczymy

@nafoczka widzę , że nadrabiasz lekturę :D

Ostatnia edycja:
@porzeczka np lonex parrilla kola zdejmowane. Stelarz wazy 9 kg, gondola 4 lub 5 kg. Niestety sie nie sklada, ale duza 80/40/22. Leciutki, jedna reka da sie podnosic i obracac mimo ze zwrotnych kol nie ma. Zreszta ja ich nie lubie. Siostra miala, co sie nameczylam zima to moje. Zerknij na anex sport i jak bedziesz w sklepie to pojezdzij. Rewelacja. Chocby po to by poprostu zobaczyc. Kosztuje 2w1 2199. Troche duzo, ale jak na wozek z obracanymi kolami rewelacja, leciutki, sliczny. Mutsy ten co widzialam byl ciezki i trudny w prowadzeniu zwlaszcza na wysokim krawezniku.

@nafoczka milej lektury

@anetkruczek haha tato. No to masz spokój dobrze, że nie musiałaś mówić dlaczego chcesz do domu :D

Dziś dobry humor widzę zbokowo poprawny tylko gdzie @bea25ta :p

@kas90 ja też pije pokrzywe wieczorem z koprem i zurawiną moja hemoglobina 12,6 jem czasem te buraki ale też już nie mogę podnosi mi się. Kasiu nam nie potrzebme tabletki prawda ;)

Dziewczyny dostałam od mojej gin takie paski czy wody odchodzą ja pikole stres mam robić raz na tydzień. Ale dobrze, że dała ciekawe czy można je kupić gdzieś
Można paski kupić na allegro ale jeśli chcesz to ja mam jedne na zbyciu bo też uzywalam przez szew

reklama
Destino - a jaki x lander ogladalas? Bo ja jestem wierna tej firmie. Przy corce mialam xa, teraz chyba sid nazywa xmove a teraz przy synku xpulse i ten teraz bardzo fajnie sie skladal i nid byl az taki ciezki.
Dziewczynki jesli moge doradzic to jesli rodzicie luty i dalej na wiosne to bym sobie wozek upatrzyla ale poczekala na styczen na tzw "wyprzedaze rocznika" heh jak w salonach samochodowych[emoji6] hurtownie wyprzedaja co maja bo w lutym wchodza nowe roczniki czesto identyko tylko kolory inne. I na allegro mozna dostac wozki za fajne pieniazki. Moj xlander np kupilam w styczniu za 1700 3w1 ze wszystkimi dodatkami a w lutym nowa kolorystyka kosztowala 2500. Oczywiscie mialam juz wczesniej oblukany i tylko sprawdzalam na allegro ceny kiedy spadna. Takze jesli macie czas to warto sie wstdzymac bo po co przeplacac[emoji6]

Do góry