reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Moze cos o sobie. Czesc z Was juz mnie kojarzy.
Marta 25 lat. 2 poronienia. Jestem wlasnie po badaniach genetycznych [emoji58] zespol antyfosfolipidowy -ok.
Trombolilia mutacje hetero 677,1298AC,PAI4G.
Kariotyp u partneta ok u mnie [emoji58]
1505499011-aaaaaa.jpeg

Wizyta u genetyka umowiona w piatek[emoji58]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moze cos o sobie. Czesc z Was juz mnie kojarzy.
Marta 25 lat. 2 poronienia. Jestem wlasnie po badaniach genetycznych [emoji58] zespol antyfosfolipidowy -ok.
Trombolilia mutacje hetero 677,1298AC,PAI4G.
Kariotyp u partneta ok u mnie [emoji58]
1505499011-aaaaaa.jpeg

Wizyta u genetyka umowiona w piatek[emoji58]

Oj kochana ja niestety nie pomogę w kariotypach kompletnie się na tym nie znam nie chciałabym w błąd wprowadzać. Może ktoś podpowie poczekaj pewnie dziewczyny się odezwą

Oj kochana ja niestety nie pomogę w kariotypach kompletnie się na tym nie znam nie chciałabym w błąd wprowadzać. Może ktoś podpowie poczekaj pewnie dziewczyny się odezwą
Jestem zalamana. Nie wiedzialam ze zjascie w ciaze bedzie takie trudne. A jaka jest u Ciebie sytuacja?

Witaj @mfifi04 przykro mi z powodu strat :(. Na jakim etapie były?
W kwestii mutacji to tutaj prawie każda "specjalistka" ;) wiec tu możemy pomoc jak chcesz.
Ale w katiotypach tez nue pomogę, bo u mnie i partnera prawidłowe.

Witaj @mfifi04 przykro mi z powodu strat :(. Na jakim etapie były?
W kwestii mutacji to tutaj prawie każda "specjalistka" ;) wiec tu możemy pomoc jak chcesz.
Ale w katiotypach tez nue pomogę, bo u mnie i partnera prawidłowe.
Pierwsza 7 t druga 5 t. To widze ze dobrze trafilam

@mfifi04 ja jestem po stracie 2 ciąż obecnie 31 tydzień staramy sie juz 5 lat łącznie próby donoszenia +-starania u mnie przyczyna właśnie mutacje ( biorę na to heparyne, metyle, i acard do 20 tygodnia encorton) i szczepiłam się limfocytami i jeszcze kilka badań immunologiczny wyszło źle ogólnie agresywny organizm traktuje ciąże jak ciało obce. Bardzo mi przykro że masz taką sytuację z kariotypem. Też nie przypuszczałam, że droga do macierzyństwa bedzie taka ciężka i kręta.

@Funia90 ja pilam kawe caly czas do ostatniego dnia i gin mi na to pozwalal. Bralam magnez 3x2 tabl.

@bea25ta dziekuje. Chetnie bym pojechala ale ja wszedzie musze zabierac ze soba Szymonka a tam az 4h widze to trwa. Ty idziesz ?

Raczej nie idę. nie mam na tyle sił.

@Funia90 jak się wytoczysz to prosto ze szczytu do domu i nie potrzeba tracić paliwa na powrót do domu :p:p

@mfifi04 Witaj. Do kogo chodzisz , masz jakiegoś lekarza prowadzącego??

Kochane moje ja dziś chyba połknęłam piekło mam tak okropną zgagę jakiej w życiu nie miałam. Pali mnie gardło mleko nie pomogło , jak zaczęłam wymiotować to skończyć nie mogłam i już krew szła. Na jęzor wrzuciłam już pół łyżeczki sody i co jakiś czas znowu palenie powraca :growl::growl::growl:

mMfifi04 bardzo mi przykro.

Marshia to luteina.

Ja uzywam laktacyd do higieny intymnej.

@pixi.nova u mnie piekna pogoda ;-) trzymam mocno kciuki.

Burczus ja jak mi sie takie skape okresy zrobily to okazalo sie ze byl problem z hormonami. U mnie okres 4 lub 5 dni z czego ostatni to tak jak u Ciebie wkladka proforma.

Nie wiem czy mam sile i ochote na inseminacje i cokolwiek.

Bertha super.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej nie idę. nie mam na tyle sił.

@Funia90 jak się wytoczysz to prosto ze szczytu do domu i nie potrzeba tracić paliwa na powrót do domu :p:p

@mfifi04 Witaj. Do kogo chodzisz , masz jakiegoś lekarza prowadzącego??

Kochane moje ja dziś chyba połknęłam piekło mam tak okropną zgagę jakiej w życiu nie miałam. Pali mnie gardło mleko nie pomogło , jak zaczęłam wymiotować to skończyć nie mogłam i już krew szła. Na jęzor wrzuciłam już pół łyżeczki sody i co jakiś czas znowu palenie powraca :growl::growl::growl:
Tak mam konkretnego lekarza wkoncu sie mna porzadnie zajela. Dr Buglas z Poznania

reklama
@marzycielka81 ja jeszze "Lucynki" sobie nie zapodalam - wiec to nue to :) 3 x dupek dziennie tylko (albo aż) Śluz sam się dziś pojawił. Ale zaraz lactacyd pójdzie w ruch. A z luteiną poczekam do wtorku - niech zajrzy do środka i zobaczy czy nic tam się nie dzieje. Do wtorku mi ten dupek wierze, ze wystarczy.
@mfifi04 ha jestem po 3 stratach. W stopce mam napisane co mi dolega. Od czerwca mutacje zdiagnozowane i suplementowane metylami, teraz pierwszy cykl starań po ostatnim poronieniu. Wdrożony encorton, acard, heparyna.

Do góry