reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pixi, robie już od wtorku zastrzyki. Gin lutki na razie nie kazal, myślałam, żeby się dodatkowo zBezpieczyc może. W pon dopuero będę do niego dzwonić (o ile beta pozwoli) i wtedy ustalać co wg niego dalej robic
Poczeczka ja tez jelenia używam, akurat mi się skonczyl dlatego pytałam czy jest coś Siper ekstra przy luteinie. A śluz wlAsnue taki białawy i wciąż sprawdzam czy to nic więcej, bo aż mam mokrawo nacwkladce

reklama
To luteina wlasnie wylatuje. Ona nigdy cala sie nie wchlonie i te resztki wylatuja stad ten sluz.

@Funia90 Jerzak wszystkim zaleca diete o niskim ig. Stad eliminacja cukrow prostych i produktow o wysokim ig. Do tego duzo olei itd. taka dieta bardziej srodziemnomorska. Ja jem tylko gorzka czekolade o duzej zawartosci kakao. W sumie tak dlugo nie jem slodyczy, juz od czerwca, ze mi nie brakuje ;) Organizm sie odzywczaja.
A na reszte nie mam wplywu tak jak mowisz :)
Kazda z nas musi wierzyc, ze bedzie dobrze.
@marshia To dobrze, ze robisz zastrzyki! Zobaczysz dziewczyno bedzie dobrze :) Nie lataj juz tyle na ta bete bo zeswirujesz jak ja haha :D

@pixi.nova rozumiem.
Ja poza ciaza praktycznie nie jem slodyczy a teraz jakos tak mnie korca bo sie wkrecilam[emoji4]ale malutka rosnie i kopie po cukierkach hehe oczywiscie tez nie przsadzam...dzis zjadlam ze slodkosci 2 schockobons[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pixi ale mój śluz "naturalny" - nad Lucyną dopiero się zastanawiam. Dziś mi się tak samo z siebie zrobiło, dkatego wystraszyłam się ze stan zapalny się robi :/ kupiłam na wypróbowanie lactacyt plus, na podrażnienia i upławy, i w ciąży niby do stosowania (tak na opakowaniu napisali)

@anetkruczek ale ja lubie slaba haha[emoji23]dobry ten filmik,koncowka najlepsza[emoji4]

@Porzeczka1234 teraz skonczyla mi sie cos faza na lody,za to te schockobonsy chetnie jem i knderczekoladki[emoji7]no i rafaello[emoji39]
Juz zapowiedzialam M ,ze zabiera mnie w weekend na jakis deser na wypasie.
A w tym Zakopanym jest taka suler cukiernia,normalnie raj na ziemi ,jak tam wpadne to sie wytocze ale to dopiero za dwa tygodnie[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry