reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia super, oby tak dalej - grono ciężarowek nam się powiększyło :)@dżoł @pixi.nova i zaraz @roxie123 dołączy,no naprawdę budujące sa takie wiadomości
@bertha kurcze byłam w czwartek w APC minełysmy sie o jeden dzień,fajnie ze jestes zadowolona z wizyty u docenta
Ja mam takie odczyny po wczorajszym szczepieniu ze szok i palą takie gorące te miejsca:shocked2:
@marzycielka81 przytulam nie poddawaj się...wiem ze czasami mamy juz dość ale twarde z nas babki
@burczuś ja tez mam takie miesiaczki 2-3dni duuuzo a potem 2-3dni skapo
@Porzeczka1234 ja ściagalam takim aspiratorem Frida do nosa super sprawa, balam sie tym do odkurzacza
@kas90 nie martw sie malas sciagnie z ciebie co bedzie potrzebowac, poradzi so ie :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
@Marsha ja wpycham wskazujacym na maxa jak moge, po czym wyciagam caly bialy palec, sorki za opis ale mam wrazenie ze cala tabletke mam spowrotem na palcu [emoji20]
@porzeczka gdzie te batoniki mozna kupic ? [emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Ale produkcja nie ogarne z odpisywaniem ale przeczytałam :)
@bertha super ,że jesteś zadowolona z wizyty :) teraz do działania :)
@burczuś ja miałam jeden taki cykl 3 dni okresu później nic praktycznie co ja mam po 7 dni , zaburzenie cyklu może być takie normalne , nie ma się co stresować :)
@Funia90 o szkoła rodzenia super :) :) :)
@mfifi04 o witaj na tym wątku :) tutaj dziewczyny mają super wiedzę...nie załamuj się :*
@mała79 oby oby...dziękuję za wsparcie :*
A ja zrobiłam zastrzyk dzisiaj...i co ? i coś mi nie poszło :p zadźgałam się znowu ... macałam i myślałam ,ze zrosta nie ma a był więc przesunełam igłę i chyba w jakąs żyłkę wbiłam bo gulke taką siną sobie zrobiłam eh...sierotka ze mnie no ;/ a wystraszyłam się jak nie wiem bo zanim się wchłonęło to nie ładne było ;/ ale no dla fasolki wszystko ! ja trzymam w szafce w pokoju zastrzyki to normalne że są takie bąbelki ?
Jeden pokój mamy z głowy meble skręcone :) jestem wykończona a musze się spakowac na weekend :)

@mała79 to dobry znak kochana te odczyny mnie też tak paliły.

@dżoł one sa w auchan na sekcji serków polecam sa w bialej czekoladzie, toffi, pistacjowej i ciemnej mlecznej na pewno zdrowsze to niż normalny np mars.
Kochana też mam biały paluch tzn miałam bo część z lutki zostaje w środku i wypływa.

@mfifi04 córeczka ❤

@roxie123 pakuj się

@bertha dojechałaś martwię się odezwij się

@bertha sie chyba nie obrazi jak odpowiem za nią - bo nie wiem czy czyta - dojechała cała i zdrowa :)
@marshia ja myślę,że @bertha się obrazi...i za karę będziesz musiała jej postawić najlepszą kawę we Wro,) i ściągnąć też mnie na ta kawę;) za karę;p
A ktoraś pisała o wypasionej cukierni w Zakopcu? Ktora to? Przetestuję?

reklama
@burczuś my Cię tu chętnie ściągniemy na kawę :) Daj znac hak tylko będziesz sie wybierac. Ja mam "luźne" godziny pracy jak coś, wiec pora nie gra roli :) :)
O Zakopcu Funia pisała :)

Do góry