reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Postój w McDonald. 30min jazdy a ja już zasypiam [emoji23] dlatego nie lubię długich tras ;)
@marshia, już cię nie będę nawiedzać telefonami, bo po pracy jesteś ;) ale w tamta stronę rozmowa bardzo mi pomogła żeby się obudzić [emoji1]dziękuje za ratunek [emoji1]

Aha, pytałam o wapno i powiedział ze nie zaleca brać.. zaleca brać d3. Wapna nie.. nie wchodziłam w szczegóły..
jeszcze mam kilka zapisków które 3 Kiry są najważniejsze,
Stosunek cd4/cd8 najlepiej ok 1.
i jeden ze stosunków w cytokinach ma być 0.1-0.5, ale nie mam przed sobą teraz zapisków który .
Homocysteina powiedział ze ma być <10, niektórzy mówią ze <7.
Aktywność nk mam ok 33, i powiedział ze w miarę.. co mnie zdziwiło.
Powiedział ze po ciąży podrobionej mogę mieć przeciwciała przeciw męskiemu czynnikowi, stad zalecone lct.

Ciekawe czy jego odręczne zalecenie heparyny na malutkiej karteluszce pozwoli ginowi wystawić receptę na ryczałt...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nooo cudownie:) on potrafi dac nadzieję! Oby teraz wszystko poszło do przodu:D

reklama
@bea25ta padłam ty to jesteś najlepsza :p

@marzycielka81 wspieram wiem jakie to trudne starałam się 2 lata o pierwszą ciążę nie myślałaś o inseminacji ja po tym sie odblokowałam. Przytulam

@kas90 bardziej bym tu obwiniała wczesną kolację trzeba zjeść coś o 21 godzinie. Ja miałam w szpitalu 100 i kazali mi iść rano do baru i najeść się bo się głodzę czujesz ja i głód haha. Na drugi dzień zjadłam późną kolację i snikersa i kefir i ketonów brak.

@bertha żółty to dobrze, fiolet wody mogą się sączyć haha tyle miałam myśli, że się zapędziłam

@Funia90 zobaczę to do odkurzacza ale jakoś wolę ciągnąć , odkurzacz mnie przeraża :)

Dziewczyny czy to do odkurzacza to jest jednorazowe? czytam teraz i niezły
Dzięki! Kurcze, wczoraj jedlismy wczesniej, bo siostrzenica byla na kolacji.
Już się martwię, że mała niedożywiona :(
Ja nie rozumiem tylko czemu nie mam podanej wartosci tylko znaczki +-

@matulkaa super,ze rosniecie[emoji5]
Pokaz kiedys brzucha na zamknietym,lub tu bez twarzy[emoji5]
Ja narazie 3,5 kg na plusie ,dzis 21+1 ale niezmiennie mowie 22 tydzien hehe(wtedy jestem taka bardziej zaawansowana ciezarowka[emoji5])
I ja tez nie mialam toxo,nie wiem jakim cudem,ale nie mialam:/
Za to cmv kiedys przeszlam.
Tez musze powtorzyc bo mialam tylko do 10 tyg robione.

Dziewczyny czy te skurcze w lydce sa normalne czy mam sie bac?
Zwiekszylam magnez do 3 na dzien i zjdalam juz dzis kilka migdalow,wypilam ciemne kakao.
Generalnie z naturlanych produktow jak analizuje to dostarczam codzinnie i to dosc duzo.
Tyle tylko ,ze pije jedna kawe z ekspresu dziennie ale inaczej bede chodzic do tylu i w dodatku nie pojde do wc:/

@kas90 spokojnie malutka na pewno nie jest niedozywiona,najwyzej Ty na tym ucierpialas i poszly jakies substancje odzywcze z Towich zebow np i bedziesz szczerbata,ale co tam ,za ladna byc nie mozesz[emoji39]

@Funia90 ja rzuciłam kawę nie piję w ogóle od szpitala. Ja biorę magnez 3x2

@kas90 nie martw się to nie Asia gloduje tylko ty jako inkubator mała właśnie zabierze od Ciebie i tak jak funia napisała będziesz szczerbata :p
Będzie dobrze mała pewnie obżarta leży :)
Ja juz czuję się jak foka gruba ale jem nawet wieczorem bo boję się, zeby właśnie tych cholernych kertonów nie było

@kas90 ja myślę ze jak masz tak wynik napisany tzn że ktoś to oznaczał tylko ale jest brak wartości czyli że jest ok. Bo wydaje mi się że gdyby coś było na rzeczy to miałabyś tak jak porzeczka np 100 albo 10 :)

Dziewczyny mam do Was pytanie o okres. Bo ja mam dziś 4dc a okresu już praktycznie wcale. Dwa dni intensywne, a pozostale dwa moglabym na wkładce przejść. Czy to normalne??

@kas90 dzieki[emoji5]
@Porzeczka1234 kurcze ciezko mi calkowiecie rzicic kawe,bo bez niej nie skorzyatam z wc,zaczne jesc migdaly i orzechy laskowe dodatkowo,na pewno sie przydadza i bede brala 3x1 magnez
Ja mam slow mag bez b6 bo ja mam w prenatalu i babka mowila ,ze niby dobrze sie wchlania i to lek a nie suplemnet.
Jedz,jedz potem bedziemy sie odchudzac[emoji5]

Dziewczyny zapisalam sie na szkole rodzenia,zaczynamy z M od 6 listopada,Pani proponowala tez pazdziernik ale nie damy rady bo budowa[emoji4]

@burczuś ja zwykle mialam okres 4-6 dni z tym ,ze ostani dzien to juz wlasnie plamienie.
Chyba to normlane,taka Twoja uroda.
A od kiedy tak masz?

@burczuś Ja też mam takie skąpe okresy trzy dni wlasciwie krwawie, pozniej dwa dni przerwy i dalej ok dwa takie resztki. Niby razem 7 dni ale skapo.Nigdy zaden lekarz nie mowil, ze to cos zlego, rozmawialam na ten temat. Moze dziewczyny maja wieksza wiedze dlaczego tak jest. Ja mam tak od zawsze i poronienia tego nie zmienily.
@Funia90 W przyszlym tygodniu ide, poszlam po rozum do glowy, ze zadreczanie sie nie ma sensu i musze wziasc na luz. Wszystkim zaciazonym polecam z calego serca nie spieszyc sie tak z wizyta jak ja..
Odnosnie kawy ja @Funia90 odstawilam a tez jestem mega kawoszem.. Moze kup sobie taka kawe dla mam? Slyszalam, ze jest cos takiego mama coffee? Albo kawa zbozowa?

Ja za rada @Destino biore duze dawki magnezu juz od poczatku ale wies ja mam schizy :p
Udanego weekendu dziewczynki :) U Was tez taka piekna pogoda jak w Poznaniu?

reklama
Do góry