reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny żadna z Was nie pisze że bierze wapno! Jak bierzemy duże dawki heparyny to wapno jest wypłukiwane z organizmu i na stare lata grozi nam osteoporoza. Mnie Malina kazał pić calcium500D. Może @bertha zapytaj też o to!
Dobrze kochana, że piszesz. Porzeczka bierze wapno. Ja nie dostałam zalecenia, ale staram się wcinać dużo wapnia.
@dżoł, Asia pisała, że zakładała tampon przed oddaniem moczu, a po podmyciu chyba.

@marshia, to wspaniały cud jak u Porzeczki:*:* Wcześniej też tylko inseminacje jej pomagaly. Cud, cud, wspaniale:* Beta urosła jak na dziewuszkę:D Z luteiną sie zastanów, jesli nie bierzesz jeszcze clexanu.

@kas90 prawda to święta prawda mnie się wydaje że leki i szczepienia odblokowały organizm albo jedno albo drugie nie ważne ważne zeby fasolki rosły w siłę

@dżoł u nas karzą się podmyć i dopiero ze srodkowego strumienia pobrać mocz do kubeczka

@Porzeczka1234 sauna odpada [emoji4] masaze basen i jacuzzi tyle [emoji4] to będzie długi tydzień ale nie chce się nakręcac bo potem jestem rozczarowana wolę mieć niespodzianke

No ja też powiedziałam M ze kolejnej koleżance udało się zajść [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 mi w maju tez z naturalnego cyklu się udało - wtedy mówiłam ze cud. Teraz cud, ze przy pierwszym cyklu ze staraniami :) :)
Dziewczyny ja od 2 dnia po owu czułam to samo co poprzecnio i jeszze poprzednim razem.
Ciągnięcia w jajnikach i pachwinach. 2 razy wyjątkowo mocne kłucie w prawym jajniku z którego buła owulacja. Wczoraj co chwile mi coś śmierdziało. I zaczęły mnie lekko bolec cycki. Dziś już bardziej (ale to Mize od sprawdzania co 10 minut ;) ) Dlatego już od wtorku zaczęłam lecieć z heoaryną. Nawrt nie czekając na test.
Mój "czuj" się sprawdził - oby ze mną pozostał :) :)

@magda1208 wierze iw iem ,ze domek ktkry budujecie zapelni sie smiechem dzieci,Waszych dzieci[emoji8]az mam lzy w oczach[emoji5][emoji5][emoji5]wyobrazam sobie to i wiem ,ze bedzie pieknie[emoji4]

@marshia wiedzilam,ze bedzie gooool[emoji7]

@matulkaa [emoji8]do schrupania czy nie wazne ,ze zdrowa[emoji5]co u Was?jak kilogramy?ida w gore?

@bertha ja z moja ukochana 18-letnia audiczka wlansie dzis bylam u doktora hehe,tez mnie nigdy nie zawiodla i nie wyglada na swoje lata[emoji5]dojedziesz a jak nie to zawsze jakis men sie znajdzie co Cie uratuje[emoji4]

@roxie123 kochana strach bedzie i z kazdym tygodniem chyba wiekszy,jak juz zaczyna kopac to to wszystko robi sie takie realne i jak sobie pomyslisz ,ze cos mogloby sie stac to nawet zwrocisz na sile skisla zupe[emoji12]do dzis mnie piecze przelyk[emoji23]

@Avita zdrowka zyczymy[emoji5]masz ten "odkurzacz katarkowy " czy jakis tak?podobno super i chce kupic

@Porzeczka1234 jak pojdziesz na usg to okaze sie ,ze bydluniowa wazy 2,5 kilo haha
Paski moje kolezanka przez neta zamawiala i rozcinala jeden na pol bo szkoda jej bylo[emoji4]

@dżoł ja sikalam po luteinie po nocy normalnie[emoji6]
I tez sie pomywam najpierw i wycieram recznikiem papierowym[emoji3]

@anetkruczek demonie sexu Tyyy[emoji4]
Ja narazie tylko mysle o sexie [emoji4]ale przyjdzie czas na niego[emoji6]
Juz wiem czemu mialam taka chcice przy staraniach hahah bo ja mialam estrogeny zawyzone,ale przynajmniej endo bedziesz miala piekne[emoji4]

@kas90 dobrze,ze piszesz,mi hemoglobina spadla i pije codziennie od 3 tyg koktajl z jarmuzem,badac bede w pon/wt jak to nie pomoglo to kupuje herbatke z pokrzywy[emoji4]
Sok burakowy ,bllleeee ,a przed ciaza pilam z jablkiem i smakowal,teraz musialabym go zwrocic:/

Mnie dzis o 5.50 obudzil okropny skurcz w lydce:/ darlam sie jak opetana[emoji23]zrobilam sobie kawke do lozka i wylalam ja na lozko[emoji53]a potem spedzilam czas u mechanika bo przewod hamulcowy mi przeciekal i 200 zl trzeba bylo wydac ,szkoda bo juz sie rozgladam za nowym autem:/
No i teraz chwile odpoczywam ,lije kakao ,takie prawdziwe zeby magnez uzupelnic i do pracy[emoji4]
Z gardlem u mnie lepiej ale skonczylo sie na tantum verde ,bylam w aptece u mojej klientki i powiedziala,ze jak nic z ciazowych nie pomaga i z domowych sposobow to moge brac,ale katar mi sie zrobil i kicham ciagle.
Takze ubrana na cebulke ,dzis bede sie jeszcze leczyc herbatka z miodem i cytryna no i jutro pewnie dzien spedze pod kolderka[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@dżoł kochana dlatego środkowy strumień żeby ewentualnie zanieczyszczenia z piczki zeszly z pierwszym moczem :p

@Funia90 ja też moje rozetnę oj dziękuję mam 8 to będę miała 16 widzisz dobrze, że napisałam bo tak bym nie pomyślała w tym szoku. Oj oby funia chce żebyś była grubaśna haha. Funia co to odkurzacz katarkowy????? Ja mam gruszkę Haha. Podobno w Katowicach jest hurtownia wózków:blink: eneduerabe :)? Wiesz coś o niej

Do góry