@magda1208 wierze iw iem ,ze domek ktkry budujecie zapelni sie smiechem dzieci,Waszych dzieci[emoji8]az mam lzy w oczach[emoji5][emoji5][emoji5]wyobrazam sobie to i wiem ,ze bedzie pieknie[emoji4]
@marshia wiedzilam,ze bedzie gooool[emoji7]
@matulkaa [emoji8]do schrupania czy nie wazne ,ze zdrowa[emoji5]co u Was?jak kilogramy?ida w gore?
@bertha ja z moja ukochana 18-letnia audiczka wlansie dzis bylam u doktora hehe,tez mnie nigdy nie zawiodla i nie wyglada na swoje lata[emoji5]dojedziesz a jak nie to zawsze jakis men sie znajdzie co Cie uratuje[emoji4]
@roxie123 kochana strach bedzie i z kazdym tygodniem chyba wiekszy,jak juz zaczyna kopac to to wszystko robi sie takie realne i jak sobie pomyslisz ,ze cos mogloby sie stac to nawet zwrocisz na sile skisla zupe[emoji12]do dzis mnie piecze przelyk[emoji23]
@Avita zdrowka zyczymy[emoji5]masz ten "odkurzacz katarkowy " czy jakis tak?podobno super i chce kupic
@Porzeczka1234 jak pojdziesz na usg to okaze sie ,ze bydluniowa wazy 2,5 kilo haha
Paski moje kolezanka przez neta zamawiala i rozcinala jeden na pol bo szkoda jej bylo[emoji4]
@dżoł ja sikalam po luteinie po nocy normalnie[emoji6]
I tez sie pomywam najpierw i wycieram recznikiem papierowym[emoji3]
@anetkruczek demonie sexu Tyyy[emoji4]
Ja narazie tylko mysle o sexie [emoji4]ale przyjdzie czas na niego[emoji6]
Juz wiem czemu mialam taka chcice przy staraniach hahah bo ja mialam estrogeny zawyzone,ale przynajmniej endo bedziesz miala piekne[emoji4]
@kas90 dobrze,ze piszesz,mi hemoglobina spadla i pije codziennie od 3 tyg koktajl z jarmuzem,badac bede w pon/wt jak to nie pomoglo to kupuje herbatke z pokrzywy[emoji4]
Sok burakowy ,bllleeee ,a przed ciaza pilam z jablkiem i smakowal,teraz musialabym go zwrocic:/
Mnie dzis o 5.50 obudzil okropny skurcz w lydce:/ darlam sie jak opetana[emoji23]zrobilam sobie kawke do lozka i wylalam ja na lozko[emoji53]a potem spedzilam czas u mechanika bo przewod hamulcowy mi przeciekal i 200 zl trzeba bylo wydac ,szkoda bo juz sie rozgladam za nowym autem:/
No i teraz chwile odpoczywam ,lije kakao ,takie prawdziwe zeby magnez uzupelnic i do pracy[emoji4]
Z gardlem u mnie lepiej ale skonczylo sie na tantum verde ,bylam w aptece u mojej klientki i powiedziala,ze jak nic z ciazowych nie pomaga i z domowych sposobow to moge brac,ale katar mi sie zrobil i kicham ciagle.
Takze ubrana na cebulke ,dzis bede sie jeszcze leczyc herbatka z miodem i cytryna no i jutro pewnie dzien spedze pod kolderka[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom