reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny żadna z Was nie pisze że bierze wapno! Jak bierzemy duże dawki heparyny to wapno jest wypłukiwane z organizmu i na stare lata grozi nam osteoporoza. Mnie Malina kazał pić calcium500D. Może @bertha zapytaj też o to!
Dobrze kochana, że piszesz. Porzeczka bierze wapno. Ja nie dostałam zalecenia, ale staram się wcinać dużo wapnia.
@dżoł, Asia pisała, że zakładała tampon przed oddaniem moczu, a po podmyciu chyba.

@marshia, to wspaniały cud jak u Porzeczki:*:* Wcześniej też tylko inseminacje jej pomagaly. Cud, cud, wspaniale:* Beta urosła jak na dziewuszkę:D Z luteiną sie zastanów, jesli nie bierzesz jeszcze clexanu.

@kas90 prawda to święta prawda mnie się wydaje że leki i szczepienia odblokowały organizm albo jedno albo drugie nie ważne ważne zeby fasolki rosły w siłę

@dżoł u nas karzą się podmyć i dopiero ze srodkowego strumienia pobrać mocz do kubeczka

@Porzeczka1234 sauna odpada [emoji4] masaze basen i jacuzzi tyle [emoji4] to będzie długi tydzień ale nie chce się nakręcac bo potem jestem rozczarowana wolę mieć niespodzianke

No ja też powiedziałam M ze kolejnej koleżance udało się zajść [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 mi w maju tez z naturalnego cyklu się udało - wtedy mówiłam ze cud. Teraz cud, ze przy pierwszym cyklu ze staraniami :) :)
Dziewczyny ja od 2 dnia po owu czułam to samo co poprzecnio i jeszze poprzednim razem.
Ciągnięcia w jajnikach i pachwinach. 2 razy wyjątkowo mocne kłucie w prawym jajniku z którego buła owulacja. Wczoraj co chwile mi coś śmierdziało. I zaczęły mnie lekko bolec cycki. Dziś już bardziej (ale to Mize od sprawdzania co 10 minut ;) ) Dlatego już od wtorku zaczęłam lecieć z heoaryną. Nawrt nie czekając na test.
Mój "czuj" się sprawdził - oby ze mną pozostał :) :)

@magda1208 wierze iw iem ,ze domek ktkry budujecie zapelni sie smiechem dzieci,Waszych dzieci[emoji8]az mam lzy w oczach[emoji5][emoji5][emoji5]wyobrazam sobie to i wiem ,ze bedzie pieknie[emoji4]

@marshia wiedzilam,ze bedzie gooool[emoji7]

@matulkaa [emoji8]do schrupania czy nie wazne ,ze zdrowa[emoji5]co u Was?jak kilogramy?ida w gore?

@bertha ja z moja ukochana 18-letnia audiczka wlansie dzis bylam u doktora hehe,tez mnie nigdy nie zawiodla i nie wyglada na swoje lata[emoji5]dojedziesz a jak nie to zawsze jakis men sie znajdzie co Cie uratuje[emoji4]

@roxie123 kochana strach bedzie i z kazdym tygodniem chyba wiekszy,jak juz zaczyna kopac to to wszystko robi sie takie realne i jak sobie pomyslisz ,ze cos mogloby sie stac to nawet zwrocisz na sile skisla zupe[emoji12]do dzis mnie piecze przelyk[emoji23]

@Avita zdrowka zyczymy[emoji5]masz ten "odkurzacz katarkowy " czy jakis tak?podobno super i chce kupic

@Porzeczka1234 jak pojdziesz na usg to okaze sie ,ze bydluniowa wazy 2,5 kilo haha
Paski moje kolezanka przez neta zamawiala i rozcinala jeden na pol bo szkoda jej bylo[emoji4]

@dżoł ja sikalam po luteinie po nocy normalnie[emoji6]
I tez sie pomywam najpierw i wycieram recznikiem papierowym[emoji3]

@anetkruczek demonie sexu Tyyy[emoji4]
Ja narazie tylko mysle o sexie [emoji4]ale przyjdzie czas na niego[emoji6]
Juz wiem czemu mialam taka chcice przy staraniach hahah bo ja mialam estrogeny zawyzone,ale przynajmniej endo bedziesz miala piekne[emoji4]

@kas90 dobrze,ze piszesz,mi hemoglobina spadla i pije codziennie od 3 tyg koktajl z jarmuzem,badac bede w pon/wt jak to nie pomoglo to kupuje herbatke z pokrzywy[emoji4]
Sok burakowy ,bllleeee ,a przed ciaza pilam z jablkiem i smakowal,teraz musialabym go zwrocic:/

Mnie dzis o 5.50 obudzil okropny skurcz w lydce:/ darlam sie jak opetana[emoji23]zrobilam sobie kawke do lozka i wylalam ja na lozko[emoji53]a potem spedzilam czas u mechanika bo przewod hamulcowy mi przeciekal i 200 zl trzeba bylo wydac ,szkoda bo juz sie rozgladam za nowym autem:/
No i teraz chwile odpoczywam ,lije kakao ,takie prawdziwe zeby magnez uzupelnic i do pracy[emoji4]
Z gardlem u mnie lepiej ale skonczylo sie na tantum verde ,bylam w aptece u mojej klientki i powiedziala,ze jak nic z ciazowych nie pomaga i z domowych sposobow to moge brac,ale katar mi sie zrobil i kicham ciagle.
Takze ubrana na cebulke ,dzis bede sie jeszcze leczyc herbatka z miodem i cytryna no i jutro pewnie dzien spedze pod kolderka[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@dżoł kochana dlatego środkowy strumień żeby ewentualnie zanieczyszczenia z piczki zeszly z pierwszym moczem :p

@Funia90 ja też moje rozetnę oj dziękuję mam 8 to będę miała 16 widzisz dobrze, że napisałam bo tak bym nie pomyślała w tym szoku. Oj oby funia chce żebyś była grubaśna haha. Funia co to odkurzacz katarkowy????? Ja mam gruszkę Haha. Podobno w Katowicach jest hurtownia wózków:blink: eneduerabe :)? Wiesz coś o niej

Do góry