reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova w pon powtórzę betę. Wiecie, ze ma takim poczatku to różnie bywa...... dlatego na razie znów muszę uzbroić się w cierpliwość. Jak będzie wzrost ok to wtedy uderzę po recepty od razu we wtorek. Zobaczyny czy dalej będzie obstawał żeby czekać do zarodka czy jednak przepisze.
To te Wasze leki tak zadziałały szczęśliwie ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

reklama
@pixi.nova w pon powtórzę betę. Wiecie, ze ma takim poczatku to różnie bywa...... dlatego na razie znów muszę uzbroić się w cierpliwość. Jak będzie wzrost ok to wtedy uderzę po recepty od razu we wtorek. Zobaczyny czy dalej będzie obstawał żeby czekać do zarodka czy jednak przepisze.
To te Wasze leki tak zadziałały szczęśliwie ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
@marshia No co tu dużo mówić, nasze forum nie znosi próżni:) Ściskam mocno:* I trzymam kciuki za pomyślny rozwój;)
Toooo se pooooszalaaaaałaś na 40-stce :D

Ostatnia edycja:
@marshia a ja wiedziałam, że się udało jutro zastrzyki obowiązkowo wysyłam. Po cichu się cieszę ale bardzo cichutko. Ale pić nie będziesz :p koniec winowania idziesz na odwyk :D

@roxie123 pierwsza była @dżoł @marshia druga ty trzecia

@edloteh wiesz jak to jest człowiek codziennie się uczy nigdy nie dotarłam do 31 tygodnia więc głupia jestem w tym temacie Pani dr powiedziała , że ma być fiolet jak dobre to żółty

@Kwiatuszekk23 mnie tez malina kazał też brać wapno ja biorę @Avita juz kiedyś o tym tu pisałam mnie bolały biodra okropnie i do tego jeszcze mała może miała za mało wapna i mały brzuszek bo w 3 trymestrze jest duże zapotrzebowanie na wapno właśnie żelazo i coś jeszcze @kas90 o tym pisała

@Porzeczka1234 oby tak bylo [emoji4] nie wróżę do przodu ale jakoś mam takie przeczucie oby nie mylne. Jest po prostu inaczej w tym cyklu. Jak się obserwuje co miesiąc to się wie kiedy coś się zmienia [emoji4] zobaczymy za tydzień
@marshia kibicuje !!! ;* będzie przyrost [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marshia Zobaczysz Kochana, że bedzie dobrze! Musimy w to wierzyc:) Ja stwierdzilam, ze musze troche odpuscic i sie nie nakrecac bo oszaleje, do gin ide pod koniec przyszlego tygodnia to bedzie tak koncowka 7t. Tobie szczerze radze byc madrzejsza ode mnie i isc gora zobaczyc pecherzyk i jak najszybciej po leki a pozniej na serduszko wlasnie koniec7t 8t tak jak radzila Jerzak ja zaluje, ze jej nie posluchalam.
Cudowny dzien dzieki Tobie mam smieje sie od ucha do ucha :D nawet mojemu powiedzialam bo wy ten sam rocznik i on tez z listopada ;) Bardzo sie cieszyl tez!

Do góry