reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

tak @Porzeczka1234 to to. Teraz możesz ćwiczyć ciągnięcie :p. Dziewczyny na grudniówkach zachwalały to. Wiem że (bleeee chaftne) że wkładasz jeden koniec do noska dzidka drugi do buzi i posiągasz tylko nie ciągnij jak mężowi bo wleci Ci do gardła :-D:-D:-D
Kuźde i nie zjem już nic do jutra blee

reklama
Jesuuuuu. Laski!!!
Spadłam z krzesła [emoji33] czułam, ze ciało nie może mnie kłamać [emoji3] ale i tak rycze.....
teraz byle do poniedziałku i powtórka. Ale gola wctrakcue meczu strzeliliśmy [emoji460]️[emoji51] byle nie był to spalony!
[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Wczoraj 4,1. Dziś 14,09
Rece mi sievrzesa
Trzymajcie kciuki dalej
Dziękuje za Wasza wiarę [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow super ale niespodzianka [emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji256][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@bea25ta moja Mama zawsze robila ,musze jej zapytac jak sie to robi.
A co myslicie o soku z kiszonej kapusty?moge?

@Porzeczka1234 to jest to,wrzucilam Ci zdjecie ale chyba nie zauwazylas[emoji4]
A z tym maxi cosi to nie pamietam ile kosztowal:/ moze zadzwon tam i zapytaj?
Wklejam Ci zdjecie z numerem telefonu[emoji4]
1505481519-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak @Porzeczka1234 to to. Teraz możesz ćwiczyć ciągnięcie :p. Dziewczyny na grudniówkach zachwalały to. Wiem że (bleeee chaftne) że wkładasz jeden koniec do noska dzidka drugi do buzi i posiągasz tylko nie ciągnij jak mężowi bo wleci Ci do gardła :-D:-D:-D
Kuźde i nie zjem już nic do jutra blee
Bea25ta to co wkleila @Porzeczka1234 to aspirator do odkurzacza.
A ten o ktorym Ty piszesz u nas sie za bardzo nie sprawdzil bo ja za slabo ciagnelam [emoji23][emoji23]

@Funia90 bo nie wrzucilas zdjecia katarku [emoji23]

No i spadek formy. Okres przyszedl. Maz ma wszystkoe badania w normie. Czekamy na wyniki posiewu nasienia. Nie mam juz sil i po roku badan lekarzy, staran i lekow mam dosc

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ketony w moczu oznaczają że organizm gloduje może za szybko jesz kolację ja w szpitalu miałam 100 ale to nic groźnego trzeba poprostu więcej jeść pod wieczór mała kanapka z wazą

@Funia90 ile bez rabatu i z rabatem ???

Głoduje? Jak to możliwe, skoro w tym tyg przytyłam kilo:D A może to być od tego, że tylko wczoraj zjadłam wcześniej kolację (19.30)? I nie piłam już w łóżku, bo chciałam dotrwać z sikaniem do rana do pojemniczka.

@Liluli ciiii wrzucilam
Hahhaha ,jednak nie[emoji3]coz mozg ciazowy jest nieco inny[emoji39]
I jeszcze oskarzeniami tu rzucam[emoji28]przeparszam @Porzeczka1234 napisalam ale nie wrzucialam[emoji28]

@marzycielka81 [emoji29][emoji29][emoji29]tule....

@bertha daj znac odrazu po wizycie[emoji5]

@pixi.nova a Ty kiedy wizytujesz?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli nie przyglądłam się kochana bo odruch robi swoje więc ...sorry

@marzycielka81 przykro mi . Przytulam.
Biedna [emoji53]
Mnie to nie rusza na szczescie [emoji6]

@Funia90 [emoji23] rozumiem,mialam to samo i do dzis sie smieje jak nie umialam w sklepie karta zaplacic jakbym ja pierwszy raz na oczy widziala [emoji23]

reklama
@edloteh wiesz jak to jest człowiek codziennie się uczy nigdy nie dotarłam do 31 tygodnia więc głupia jestem w tym temacie Pani dr powiedziała , że ma być fiolet jak dobre to żółty

Wracajac do interpunkcji - to w tym ostatnim zdaniu właśnie nie rozumiem jaki w końcu jest dobry - fioletowy czy żółty [emoji1][emoji23]
To nie dlatego ze ja lubię jak jest poprawnie po polsku, tylko ja po prostu chce poprawnie zrozumieć [emoji1]

Dziewuszki, żółta koszulka z dużym fiatem i napisem "Duuuuzy", do tego zielone spodnie [emoji23]
Czadowy Paśnik [emoji1]

Nie jest zle. Kazał pobrać test Lct - o dziwo nie musi oddawać krwi równiez M! A ja myślałam ze tylko z M, tak to już dawno bym zrobiła.
Generalnie czekają na wynik teraz mam brać encorton 10 od 1dc stymulowanego/z transferem i heparyna 0,4 cała ciąże, kilka dni przed transferem zacząć - ze względu na pai1. Mthfr samo gdybym miala to niekoniecznie by zalecał heparynę cała ciąże.

Jak lct będzie +, to leki immunosupresyjne, jak ujemny to wtedy może trzeba szczepienia albo uda się bez jednak ivf.. nk generalnie ok, aktywność w miare ok, choć w górnej granicy. Ale mogła ta biopsja kilka dni wcześniej to spowodować.

Jeszcze kilka mam notatek co do odczytywania wynikow ale to już później opisze! Teraz wsiadam w niezawodna Hondzie i mknę do domku :)

Do góry