reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 bedzie grubasna kluseczka ,zobaczysz[emoji5]
Wrzucam Ci zdejecie przykladowego "katarku" poczytaj sobie ale generalnie wlaczasz to do odkurzacza ,wiem brzmi strasznie ale siotra M uzywala jak malutka miala z 2 miesiace i super jej to katar sciagalo[emoji4]
A co do hurtowni jak teraz patrze w necie to widze,ze w Mikolowie jest jakas,ale nie bylam tam.
Fajny Pan trafil mi sie w sklepie Fido w Kato,to jest w ch belg niedaleko centrum,opowiadal wszystko i o fotelikach i o wozkach,na pewno maja musty tam ale jakiegos powalajacego wyboru nie ma.
Za to wspominal ,ze jak wezme caly zestaw to zrobi rabat,potem pytalam o to w innych sklepach i tez byli sklonni nawet do 15%.
W galerii w Katowicach na samym dole masz sklep maxi cosi i quinny,tam tez maja kilkanascie wlzkow.
Wrzucam Ci zdjecie wozka ,ktiry jest nowym modelem,dosc zgrabny ,choc musty ladniejszy ale przeciez tu chodzi glownie o inne rzeczy a nie wyglad[emoji6]
No i hurtownia w Zabrzu,kolezanka tam byla ,mowila ,ze duzy wybor,ja nie bylam ale wklejam screna ,moze sie przyda[emoji6]
1505477424-aaaaaa.jpeg
1505477432-aaaaaa.jpeg

Ps gdyby ten wozek Ci sie spodobal to jest do obejrzenia wlasnie w galerii na dole[emoji4]i tam Panie sklonne do 15% rabatu przy braniu razem z fotelikiem maxi cosi i baza[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pytanie: w badaniu moczu wszystko mam ok. Tylko obok ketonów znaczki +-. Żadnej wartości. Ktoś wie o co chodzi i czy się martwić?
Dokładnie wygląda tak:
ketony +-

@Porzeczka1234 ten jest bardzo ladny ale kompletnie nie znam tej firmy:/
Ten maxi cosi co Ci wyslalam jest w galerii Katowickiej na poziomie -1 chyba maja ten sklep kolo rosmnana jak dobrze pamietam.
No i te Panie chcialy mi dac przy calym zestawie z fotelikiem i baza 15% rabatu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 ketony w moczu oznaczają że organizm gloduje może za szybko jesz kolację ja w szpitalu miałam 100 ale to nic groźnego trzeba poprostu więcej jeść pod wieczór mała kanapka z wazą.

Ja jem kolację o 18 ale jeszcze zjem właśnie waze z szynką serem o 21 mleko do tego i nie pokazują się już

@Funia90 ile bez rabatu i z rabatem ???

@anetkruczek haha tato. No to masz spokój dobrze, że nie musiałaś mówić dlaczego chcesz do domu :D

Dziś dobry humor widzę zbokowo poprawny tylko gdzie @bea25ta :p

Hehe jestem ,jestem . Wczoraj czytałam o praniu i prasowaniu i dziś się wzięłam do roboty. Teraz doczytuję o seksie ale już temat zmieniony :growl::growl:

@marshia jaaaa cie ale zajebiście. Która z tobą oglądała mecz?? Wiedziałam ,że tak będzie mówiłam,mówiłam??

@Funia90 zrób sobie kochana syrop z cebuli.

@anetkruczek łelkom bak . Jak miło witać cię w tak dobrym humorze. Dobrze ,że ja takich tabletek nie dostałam bo męża zajechałabym i szczotkę też :p:p:p

Ketony +-..... trochę są, a trochę ich nie ma...... ;)
A tak serio to popieram porzeczkę. To samo mi powiedziała babka w szpitalu przy wypisie w czerwcu. Tzn ona mi powiedziała, że się "glodzę" na pewno i stad ketony.
Potem doczytałam o co chodzi i u mnie się sprawdza o tyle, ze ja ostatni posiłek jem ok 17-18 max. I do 8 nic.

@bea25ta dobrze kupię kochana gruszkę kupiłam 2-lata temu dla pierwszej córeczki nie używana " katarek" kuzwa co to jak mam wpisać w net haha

Beata to taki aspirator do noska tak 40-60 zł
Oglądam w necie to to ???

Link do: Katarek - aspirator do nosa dla niemowląt już od 1 dnia życia

@Funia90 ten wózek ktory wkleiłam ten priam to od tych perfum victus kojarzysz taki puchar i faceta z brzuszkiem w kaloryfer :p jest jeszcze taka firma angielska mamas&papas ładne tylko gondola wewnatrz 70 cm mała

reklama
@kas90 ja pilam duzo pokrzywy i moj gin zawsze sie pytal po czym mam taka super hemoglobine i nie wiedzialam ze to od tego [emoji23]

@Porzeczka1234 w aptece mozna kupic te paski.

@Avita ja bralam calperos i biore caly czas. Ja musze bo juz mam I stadium osteoporozy. Az sie boje isc na badanie co mi teraz wyjdzie po heparynie [emoji51]

@marshia wiedzialam ze sie uda [emoji16][emoji16] super [emoji8][emoji8]

@Funia90 katarek do odkurzacza [emoji23] potwierdzam jest super.

@Porzeczka1234 to to [emoji16]

Do góry