reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 bedzie grubasna kluseczka ,zobaczysz[emoji5]
Wrzucam Ci zdejecie przykladowego "katarku" poczytaj sobie ale generalnie wlaczasz to do odkurzacza ,wiem brzmi strasznie ale siotra M uzywala jak malutka miala z 2 miesiace i super jej to katar sciagalo[emoji4]
A co do hurtowni jak teraz patrze w necie to widze,ze w Mikolowie jest jakas,ale nie bylam tam.
Fajny Pan trafil mi sie w sklepie Fido w Kato,to jest w ch belg niedaleko centrum,opowiadal wszystko i o fotelikach i o wozkach,na pewno maja musty tam ale jakiegos powalajacego wyboru nie ma.
Za to wspominal ,ze jak wezme caly zestaw to zrobi rabat,potem pytalam o to w innych sklepach i tez byli sklonni nawet do 15%.
W galerii w Katowicach na samym dole masz sklep maxi cosi i quinny,tam tez maja kilkanascie wlzkow.
Wrzucam Ci zdjecie wozka ,ktiry jest nowym modelem,dosc zgrabny ,choc musty ladniejszy ale przeciez tu chodzi glownie o inne rzeczy a nie wyglad[emoji6]
No i hurtownia w Zabrzu,kolezanka tam byla ,mowila ,ze duzy wybor,ja nie bylam ale wklejam screna ,moze sie przyda[emoji6]
1505477424-aaaaaa.jpeg
1505477432-aaaaaa.jpeg

Ps gdyby ten wozek Ci sie spodobal to jest do obejrzenia wlasnie w galerii na dole[emoji4]i tam Panie sklonne do 15% rabatu przy braniu razem z fotelikiem maxi cosi i baza[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pytanie: w badaniu moczu wszystko mam ok. Tylko obok ketonów znaczki +-. Żadnej wartości. Ktoś wie o co chodzi i czy się martwić?
Dokładnie wygląda tak:
ketony +-

@Porzeczka1234 ten jest bardzo ladny ale kompletnie nie znam tej firmy:/
Ten maxi cosi co Ci wyslalam jest w galerii Katowickiej na poziomie -1 chyba maja ten sklep kolo rosmnana jak dobrze pamietam.
No i te Panie chcialy mi dac przy calym zestawie z fotelikiem i baza 15% rabatu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 ketony w moczu oznaczają że organizm gloduje może za szybko jesz kolację ja w szpitalu miałam 100 ale to nic groźnego trzeba poprostu więcej jeść pod wieczór mała kanapka z wazą.

Ja jem kolację o 18 ale jeszcze zjem właśnie waze z szynką serem o 21 mleko do tego i nie pokazują się już

@Funia90 ile bez rabatu i z rabatem ???

@anetkruczek haha tato. No to masz spokój dobrze, że nie musiałaś mówić dlaczego chcesz do domu :D

Dziś dobry humor widzę zbokowo poprawny tylko gdzie @bea25ta :p

Hehe jestem ,jestem . Wczoraj czytałam o praniu i prasowaniu i dziś się wzięłam do roboty. Teraz doczytuję o seksie ale już temat zmieniony :growl::growl:

@marshia jaaaa cie ale zajebiście. Która z tobą oglądała mecz?? Wiedziałam ,że tak będzie mówiłam,mówiłam??

@Funia90 zrób sobie kochana syrop z cebuli.

@anetkruczek łelkom bak . Jak miło witać cię w tak dobrym humorze. Dobrze ,że ja takich tabletek nie dostałam bo męża zajechałabym i szczotkę też :p:p:p

Ketony +-..... trochę są, a trochę ich nie ma...... ;)
A tak serio to popieram porzeczkę. To samo mi powiedziała babka w szpitalu przy wypisie w czerwcu. Tzn ona mi powiedziała, że się "glodzę" na pewno i stad ketony.
Potem doczytałam o co chodzi i u mnie się sprawdza o tyle, ze ja ostatni posiłek jem ok 17-18 max. I do 8 nic.

@bea25ta dobrze kupię kochana gruszkę kupiłam 2-lata temu dla pierwszej córeczki nie używana " katarek" kuzwa co to jak mam wpisać w net haha

Beata to taki aspirator do noska tak 40-60 zł
Oglądam w necie to to ???

Link do: Katarek - aspirator do nosa dla niemowląt już od 1 dnia życia

@Funia90 ten wózek ktory wkleiłam ten priam to od tych perfum victus kojarzysz taki puchar i faceta z brzuszkiem w kaloryfer :p jest jeszcze taka firma angielska mamas&papas ładne tylko gondola wewnatrz 70 cm mała

reklama
@kas90 ja pilam duzo pokrzywy i moj gin zawsze sie pytal po czym mam taka super hemoglobine i nie wiedzialam ze to od tego [emoji23]

@Porzeczka1234 w aptece mozna kupic te paski.

@Avita ja bralam calperos i biore caly czas. Ja musze bo juz mam I stadium osteoporozy. Az sie boje isc na badanie co mi teraz wyjdzie po heparynie [emoji51]

@marshia wiedzialam ze sie uda [emoji16][emoji16] super [emoji8][emoji8]

@Funia90 katarek do odkurzacza [emoji23] potwierdzam jest super.

@Porzeczka1234 to to [emoji16]

Do góry