reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dostałam od mojej gin takie paski czy wody odchodzą ja pikole stres mam robić raz na tydzień. Ale dobrze, że dała ciekawe czy można je kupić gdzieś
Ja nie w ciąży, ale wiem że można je w aptece kupić albo w sklepie z odczynnikami chemicznymi [emoji23] To są paski do sprawdzania ph . Generanie takie wody są zasadowe więc jeśli się nie mylę to pasek powinien zmienić ci kolor na niebieski (może być nawet granatowy) [emoji848] ale poprawcie mnie jeśli się mylę [emoji51]

@marshia czekamy. kciuki zaciśnięte mam.

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane :*
nast. wizyte mam w srode i mam zrobic badanie moczu, morfologie, progesteron i bhcg ale pytalam czy z przyrostem to powiedzial ze nie, bo bedziemy juz sie "opierac" na pecherzyku.
Powiedzcie mi jak mam nasikac do pojemniczka jesli wieczorem biore luteine ? jak mi wleci do pojemniczka to moze mi wyjsc w wyniku ze zanieczyszczony material ? czy moze leppiej nie brac na noc ? ten jeden raz chyba sie nic nie stanie? bo teraz mam zalecone lut. dop. 3x2, lut. podj. 2x2 i duphaston 2x2.

marshia juz jest 12 :cool:

Dziewczyny żadna z Was nie pisze że bierze wapno! Jak bierzemy duże dawki heparyny to wapno jest wypłukiwane z organizmu i na stare lata grozi nam osteoporoza. Mnie Malina kazał pić calcium500D. Może @bertha zapytaj też o to!

Jesuuuuu. Laski!!!
Spadłam z krzesła [emoji33] czułam, ze ciało nie może mnie kłamać [emoji3] ale i tak rycze.....
teraz byle do poniedziałku i powtórka. Ale gola wctrakcue meczu strzeliliśmy [emoji460]️[emoji51] byle nie był to spalony!
[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Wczoraj 4,1. Dziś 14,09
Rece mi sievrzesa
Trzymajcie kciuki dalej
Dziękuje za Wasza wiarę [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 właśnie tak to jest z facetami :) jak dostanę znowu te leki od doktorka to mu powiem że mogę je jeść po warunkiem że przyjedzie pomoc mojemu mężowi :D no chyba że do tego czasu zatrudnię ogrodnika... Ale zima idzie więc ciężko będzie o_O
@magda1208 a co u Ciebie kochana :)?

Avita wapno wzmaga skurcze macicy. Juz kiedys pisalysmy o tym. Ja w ciazy z Oliwia bralam wapno ale skurcze mialam co chwile. Z Adamem nie bralam bo lekarz mi kazał nie brac, zeby wlasnie tych skurczy bie bylo.
Agatus gratuluję! Sliczna dziewczynka :)
Funia sliczna Asienka :)
Roxi za bardzo sie spinasz. Ja wiem bylam taka jak Ty. Tez sie tak doszukiwalam na siłę objawow. A szczerze? Miałam je co miesiac! I co miesiąc rozczarowanie... nie wsluchuj sie w cialo. Niech robi co chce. Ty tylko zrob test w 10dpo.

@marshia aaaaaa !!! Szaleństwo [emoji7] kochana musi byc dobrze tak się cieszę! Może odczarowalas w końcu forum [emoji4] jeju same emocje [emoji8] super !!!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mówiłam [emoji41][emoji41][emoji41][emoji8][emoji8][emoji8]
Teoretycznie powinnas w niedziele powtorzyc... ale jak wpiszesz w kalkulator przyrostu to tez Ci obliczy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@marshia Nie powiem, że nie wiedziałam, że tak będzie ha!! My czarownice musimy sie trzymac razem :D:D:p:p:p Ciesze sie jak glupia!!!!!! Cudowna wiadomosc kochana!! Gdybys chciala to ja mam 11 zastrzykow clexane 0,4 wolne, napisz adres na priv to wysle.
Naciesz sie ta chwila a jutro baluj bardzo delikatnie, zadnych tancow i hulanek:tak::D
Dbaj o bobofruta. Aaaa cudownie! Kiedy idziesz do lekarza?

Do góry