reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziękuje :) Jadę z Wro. O 12 wyjeżdżam. Jeszcze muszę o 11 odbębnić follow-up na Skypie z szefowa i jadę ;)
Opona bezpieczna! Pojechałam rano do wulkanizacji [emoji1] M mi kazał bo się bal o mnie (kochany), a on na Śląsku dlatego sama muszę jechac. Także opona sprawdzona, nieszczelny był zawór, wymieniony. Ale coś czuje ze w pozostałych kołach tez trzeba będzie wymienić bo mało powietrza we wszystkich było.
Póki co, koła napompowane, Pan powiedział ze dojadę do Łodzi ;)

Ooo! Co to za hormony!! Tez chce [emoji23]

Ty tak nie myśl o znajomych tylko wpadaj do wro i idziemy na kawkę i ciacho :)
To może jak mąż będzie ze śląska wracał to by zjechał z a4 na chwilkę i już byś @marshia przekazała? Na kawkę i ciacho umówimy się na pewno :D

reklama
To może jak mąż będzie ze śląska wracał to by zjechał z a4 na chwilkę i już byś @marshia przekazała? Na kawkę i ciacho umówimy się na pewno :D
M wygodnicki i jezdzi pociagiem lub autobusem, zeby sobie pospac ;)

Kurcze, edloteh, pytalas czy mam liste pytan - i wlasnie sie zorientowalam, ze nie mam nic przygotowane... wzielam tylko teczke z badaniami. Matko, zostala w aucie, oby jej nikt nie buchnął, najwiekszy skarb :D

Macie jakies podpowiedzi o co nie zapomniec zapytac?

@bertha kurcze nie wiem na jakim etapie jesteś, by podsunąć pytania. Ja się pytam, co będzie następnym krokiem,jeśli jego plan nie zadziała:)
@marshia to daj znaka czy potrzebujesz jeszcze heparyny:) W razie potrzeby pisz maila;)

marshia, zaraz bedziesz miala magazyn w domu :D dobrze dobrze, jak bede w potrzebie, to daleko nie bede musiala szukac :D

Ja to jestem na etapie, ze za tydzien zaczynam dlugi protokol do ivf, takze zadne dlugofalowe leczenia nie wchodza w gre, tylko szybka akcja musi byc, jakimis lekami, sterydami, intralipidem, accofil?..
I jedyne pytanie jakie mam, to czy wyniki mogly wyjsc takie beznadziejne przez biopsje endometrium 3 dni przed i infekcje i antybiotyki.
Potem to juz pytania np czy encorton czy metypred lepszy.
I najwazniejsze - zeby mi zalecenia wypisal z pieczatka na kartce, zeby mi w klinice jego zalecenia przestrzegali, oraz gin lokalny zeby tez mi recepty wypisywał.

@roxie123 uspokój się kobieto haha :p bedzie co ma być nie doszukuj się bo lepiej miło się zaskoczyć niż nie miło rozczarować. Jedź na weekend odpocznij zrobisz test za tydzień i będziemy dumać

@marshia będzie beta czy nie?

@dżoł ja się czujeszv? robisz bety czy odpuszczasz

@magda1208 trzymam kciuki

@bertha mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wizyty

@kas90 zrobiłam ten chlebek smażony ale jak został obsmażony to dałam na niego jeszcze żółty ser i podsmażyłam go pyszne spróbuj :D
HAha, czyli widzę, że jak tłusto to na bogato :D
@anetkruczek, ty tak nie reklamuj tych tabletek :D

Info dla ciężarnych ze spadkiem hemoglobiny. Codziennie pity sok z buraka nie pomagał, odstawiłam go bo miałam odruch wymiotny przy nim, mimo ze mieszalam z innym sokiem. Odkąd codziennie piję 1 szklankę zaparzonej pokrzywy (zwykla herbatka w saszetkach) hemoglibina super urosla (teraz mam 13) do tego poprawiły się erytrocyty i hematokryt. Na mnie działa rewelacyjnie.

@anetkruczek haha tato. No to masz spokój dobrze, że nie musiałaś mówić dlaczego chcesz do domu :D

Dziś dobry humor widzę zbokowo poprawny tylko gdzie @bea25ta :p

@kas90 ja też pije pokrzywe wieczorem z koprem i zurawiną moja hemoglobina 12,6 jem czasem te buraki ale też już nie mogę podnosi mi się. Kasiu nam nie potrzebme tabletki prawda ;)

Dziewczyny dostałam od mojej gin takie paski czy wody odchodzą ja pikole stres mam robić raz na tydzień. Ale dobrze, że dała ciekawe czy można je kupić gdzieś

reklama
Do góry