reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Będzie, kochane :), będzie beta. Krew upuszczona. Do 12 mniej więcej muszę wziąć głęboki oddech.....
@7Martynka88 bierz wszystkie recepty jakie Ci daje ;) Ja będę z chęcią je podbierać id Ciebie, póki mój nie uzna za stosowne wystawiać dla mnie heparyny. Na steryd tez weź ;) nie zaszkodzi. Bo mój daje 5, a ja łykam 10 :) @agatush Twoja córcia jest przesłodka ♥️♥️♥️

@roxie123 a spoko spoko u mnie :) doktor mi przepisal jakieś hormony i właśnie z @Kwiatuszekk23 wczoraj rozmawiałam ze tak mi obudził jajniki że o 14 poszłam z pracy bo cały czas myślałam o sexie... śluz lał mi się po nogach (pomimo wkładek...) a majtki zmieniam od wtorku trzy razy dziennie :D do tego wczoraj już myślałam że komuś sprzedam jajniki tak bolały :) jak dorwe doktorka to go zabije :) mogę Ci wysłać encortn mam cale opakowanie :)? Jeśli chcesz :)

Będzie, kochane :), będzie beta. Krew upuszczona. Do 12 mniej więcej muszę wziąć głęboki oddech.....
@7Martynka88 bierz wszystkie recepty jakie Ci daje ;) Ja będę z chęcią je podbierać id Ciebie, póki mój nie uzna za stosowne wystawiać dla mnie heparyny. Na steryd tez weź ;) nie zaszkodzi. Bo mój daje 5, a ja łykam 10 :) @agatush Twoja córcia jest przesłodka ♥️♥️♥️
Ja mam troszkę zapasu heparyny-termin do 2019. Nie wiem dokładnie ile sztuk,bo nie otwierałam kartonika,ale wiem,że coś tam jeszcze jest:)

@marshia ja mam clexan w zapasie jaką bierzesz dawkę jak coś 10 prześlę. Trzymam kciuki

@anetkruczek fajny doktor jakie to tabletki też chce :p chociaż ja bez tego myślę o sexie dość często haha. Mąż już plany robi jak to będę pić whiski i jak to później będziemy baraszkować. :D:D

@roxie123 będzie dobrze.

Mąż dzwoni i mówi że zjadłby frytki na obiad i rybę a do tego ogorek kiszony z jabłkiem i cebulką myślę to zrobię a później zastanawiałam się kto jest w ciąży :)

@bertha lista pytań gotowa? Skad jedziesz? Jak ze stolicy to mogę ci auto pożyczyć [emoji4] No takiej wizyty nie można przegapić [emoji121]️ trzymam kciuki
...
Dziękuje :) Jadę z Wro. O 12 wyjeżdżam. Jeszcze muszę o 11 odbębnić follow-up na Skypie z szefowa i jadę ;)
Opona bezpieczna! Pojechałam rano do wulkanizacji [emoji1] M mi kazał bo się bal o mnie (kochany), a on na Śląsku dlatego sama muszę jechac. Także opona sprawdzona, nieszczelny był zawór, wymieniony. Ale coś czuje ze w pozostałych kołach tez trzeba będzie wymienić bo mało powietrza we wszystkich było.
Póki co, koła napompowane, Pan powiedział ze dojadę do Łodzi ;)

@roxie123 a spoko spoko u mnie :) doktor mi przepisal jakieś hormony i właśnie z @Kwiatuszekk23 wczoraj rozmawiałam ze tak mi obudził jajniki że o 14 poszłam z pracy bo cały czas myślałam o sexie... śluz lał mi się po nogach (pomimo wkładek...) a majtki zmieniam od wtorku trzy razy dziennie :D do tego wczoraj już myślałam że komuś sprzedam jajniki tak bolały :) jak dorwe doktorka to go zabije :) mogę Ci wysłać encortn mam cale opakowanie :)? Jeśli chcesz :)
Ooo! Co to za hormony!! Tez chce [emoji23]

Nie, ja nie biorę. A jak zajdzie potrzeba, to mam 2 doktorki od recept;) We wro nie będę teraz chyba,ale możemy coś pomyśleć:) Mam pare znajomych jeżdżących do wro. Na fb rozpuszczę info i się znajdzie:)

Ty tak nie myśl o znajomych tylko wpadaj do wro i idziemy na kawkę i ciacho :)

@Porzeczka1234 haha wiesz ja też myślę ale moja praca to nie najlepsze miejsce na takie myśli ważny przetarg a ja z głową w łóżku haha :)
Link do: Cyclo-Progynova - pfm.pl

Tabletki za całe 1,89 na estrogeny a ja chyba swoich jednak mam dużo :) no nie wiem po co mi to było bo moje własne + tabletki i można uprawiać miłość cały czas przez trzy dni... Z tym że jeszcze musiałabym coś mężowi załatwić bo dzisiaj rano powiedział że zaczyna wymiekac i idzie wcześniej do pracy :D

reklama
@marshia to ja mam mogę przesłać ale jutro ok daj adres na priv

@anetkruczek mimo wszystko lubię twojego dr już sobie wyobrażam jak ocierałaś nózki, cóż praca pracą a sexy sexami mam nadzieję że mąż albo chociaż sąsiad był pod ręką jak wrociłaś :p:D

Biedny mąż musiał uciekać :p i tak to z chłopami jest ty napalona on ucieka tobie się nie chce a on gotów i podchody do upadłego. Mam nadzieję, że masz szefową a nie szefa :Dbo ja zawsze miałam dyrektorów zboków :p

Ostatnia edycja:
Do góry