reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Będzie, kochane :), będzie beta. Krew upuszczona. Do 12 mniej więcej muszę wziąć głęboki oddech.....
@7Martynka88 bierz wszystkie recepty jakie Ci daje ;) Ja będę z chęcią je podbierać id Ciebie, póki mój nie uzna za stosowne wystawiać dla mnie heparyny. Na steryd tez weź ;) nie zaszkodzi. Bo mój daje 5, a ja łykam 10 :) @agatush Twoja córcia jest przesłodka ♥️♥️♥️

@roxie123 a spoko spoko u mnie :) doktor mi przepisal jakieś hormony i właśnie z @Kwiatuszekk23 wczoraj rozmawiałam ze tak mi obudził jajniki że o 14 poszłam z pracy bo cały czas myślałam o sexie... śluz lał mi się po nogach (pomimo wkładek...) a majtki zmieniam od wtorku trzy razy dziennie :D do tego wczoraj już myślałam że komuś sprzedam jajniki tak bolały :) jak dorwe doktorka to go zabije :) mogę Ci wysłać encortn mam cale opakowanie :)? Jeśli chcesz :)

Będzie, kochane :), będzie beta. Krew upuszczona. Do 12 mniej więcej muszę wziąć głęboki oddech.....
@7Martynka88 bierz wszystkie recepty jakie Ci daje ;) Ja będę z chęcią je podbierać id Ciebie, póki mój nie uzna za stosowne wystawiać dla mnie heparyny. Na steryd tez weź ;) nie zaszkodzi. Bo mój daje 5, a ja łykam 10 :) @agatush Twoja córcia jest przesłodka ♥️♥️♥️
Ja mam troszkę zapasu heparyny-termin do 2019. Nie wiem dokładnie ile sztuk,bo nie otwierałam kartonika,ale wiem,że coś tam jeszcze jest:)

@marshia ja mam clexan w zapasie jaką bierzesz dawkę jak coś 10 prześlę. Trzymam kciuki

@anetkruczek fajny doktor jakie to tabletki też chce :p chociaż ja bez tego myślę o sexie dość często haha. Mąż już plany robi jak to będę pić whiski i jak to później będziemy baraszkować. :D:D

@roxie123 będzie dobrze.

Mąż dzwoni i mówi że zjadłby frytki na obiad i rybę a do tego ogorek kiszony z jabłkiem i cebulką myślę to zrobię a później zastanawiałam się kto jest w ciąży :)

@bertha lista pytań gotowa? Skad jedziesz? Jak ze stolicy to mogę ci auto pożyczyć [emoji4] No takiej wizyty nie można przegapić [emoji121]️ trzymam kciuki
...
Dziękuje :) Jadę z Wro. O 12 wyjeżdżam. Jeszcze muszę o 11 odbębnić follow-up na Skypie z szefowa i jadę ;)
Opona bezpieczna! Pojechałam rano do wulkanizacji [emoji1] M mi kazał bo się bal o mnie (kochany), a on na Śląsku dlatego sama muszę jechac. Także opona sprawdzona, nieszczelny był zawór, wymieniony. Ale coś czuje ze w pozostałych kołach tez trzeba będzie wymienić bo mało powietrza we wszystkich było.
Póki co, koła napompowane, Pan powiedział ze dojadę do Łodzi ;)

@roxie123 a spoko spoko u mnie :) doktor mi przepisal jakieś hormony i właśnie z @Kwiatuszekk23 wczoraj rozmawiałam ze tak mi obudził jajniki że o 14 poszłam z pracy bo cały czas myślałam o sexie... śluz lał mi się po nogach (pomimo wkładek...) a majtki zmieniam od wtorku trzy razy dziennie :D do tego wczoraj już myślałam że komuś sprzedam jajniki tak bolały :) jak dorwe doktorka to go zabije :) mogę Ci wysłać encortn mam cale opakowanie :)? Jeśli chcesz :)
Ooo! Co to za hormony!! Tez chce [emoji23]

Nie, ja nie biorę. A jak zajdzie potrzeba, to mam 2 doktorki od recept;) We wro nie będę teraz chyba,ale możemy coś pomyśleć:) Mam pare znajomych jeżdżących do wro. Na fb rozpuszczę info i się znajdzie:)

Ty tak nie myśl o znajomych tylko wpadaj do wro i idziemy na kawkę i ciacho :)

@Porzeczka1234 haha wiesz ja też myślę ale moja praca to nie najlepsze miejsce na takie myśli ważny przetarg a ja z głową w łóżku haha :)
Link do: Cyclo-Progynova - pfm.pl

Tabletki za całe 1,89 na estrogeny a ja chyba swoich jednak mam dużo :) no nie wiem po co mi to było bo moje własne + tabletki i można uprawiać miłość cały czas przez trzy dni... Z tym że jeszcze musiałabym coś mężowi załatwić bo dzisiaj rano powiedział że zaczyna wymiekac i idzie wcześniej do pracy :D

reklama
@marshia to ja mam mogę przesłać ale jutro ok daj adres na priv

@anetkruczek mimo wszystko lubię twojego dr już sobie wyobrażam jak ocierałaś nózki, cóż praca pracą a sexy sexami mam nadzieję że mąż albo chociaż sąsiad był pod ręką jak wrociłaś :p:D

Biedny mąż musiał uciekać :p i tak to z chłopami jest ty napalona on ucieka tobie się nie chce a on gotów i podchody do upadłego. Mam nadzieję, że masz szefową a nie szefa :Dbo ja zawsze miałam dyrektorów zboków :p

Ostatnia edycja:
Do góry