reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny co mnie spotkalo[emoji32]
Wrocilam z pracy i wlaczylam rosol ,ktory wczoraj ugotowalam,zapienil sie dziwnie ale pomyslalam ,ze sie zagotowal,bo dalam go na najwyzsza temp,po czym zjadalam dwie lyzki i szok,kwasny[emoji35]
Nie schowalam go wczoraj do lodowki bo zapomnialam ale w zyciu bym nie pomyslala ,ze sie zepsuje.
Ze strachu,tak jak prawdziwa bulimiczka wymoiotowalam z palcami w gardle,pierwszy raz w zyciu[emoji32]
Tak sie balam jak pomyslam sobie ,ze malutkiej nogloby sie cos stac,nie wiem co,nie oceniajcie mnie.
Wystarczy ,ze moj przelyk mnie ocenil,caly boli,bo wymiotowalam az bylam pewna ,ze juz nic tam nie ma:/
Matko co kobieta w ciazy przezywa....

@roxie123 pisz odrazu po wizycie co i jak[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 no daj spokoj,czekam na M ,pada wiec wraca szybxiej i idziemy cos zjesc bo nie mam sily juz dzis nic gotowac[emoji4]

Jeszcze Wam dodam zdecie z filmiku zeobione,bo tu wyglada niunia bardziej ludzko[emoji5]
1505407544-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 ponieważ mnie wywołałas to odpisuje po części
Mase ciekawych tematów znajdziecie tu
Link do: Ciąża
Miedzy innymi ten
Link do: Torba do porodu

O jedzeniu pisałam wspólnie z @kas90 na watku :ciążę zakonczone sukcesem

A jeśli macie propozycje co mozna zażywać w ciąży to piszcie mi priv
Ja uzywalam na wzmocnienie produkty prena, na zatwardzenia lactulozum itp
Potem odezwę się więcej bo do 21 nie ma szans :* a może jest ktoś chętny do moderowania za mnie?

@Funia90 cudowna Asia ♡

@Funia90 o jaaacie [emoji7][emoji7][emoji7] cudo! Przede mną 5 pań już 3... Ale miałam stres jak jechałam bo mam inne auto i kurde trochę inaczej u niego biegi wchodzą i zamiast 1 to 3 mi wskakuje i tu zielone a mi zdechł [emoji23][emoji23][emoji23] pipczy na mnie gość ja zaraz ciśnienie i nic szybko 1 i jade nie mój dzień zdecydowanie . Siedzą same panie z brzuszkami i jakoś mnie nie rusza już ten widok to jest normalne dla mnie ze ktoś ma a ja nie... po prostu nie znam tego nie mam wyobraźni ze u mnie takie coś jest możliwe

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha na którą masz wizytę? Ja mam wtedy szczepienia u Maliny

Właśnie miałam pisać - zadzwoniłam dzisiaj czy coś się nie zwolniło i jadę jutro jednak! :)
Będzie ktoś w APC w Łodzi jutro?

Jej, stresik.. ciekawe co mi Paśnik powie.. mam nadzieje ze nie każe odsunac mojego transferu w czasie.. :/ tego nie przeżyje. Już tyle czekam.

A prawo jazdy zdałam za drugim razem w mega ślizgawicę, 18 lat temu. Jeżdżę codziennie, ale na długie trasy lubię być wożona ;)
Jutro muszę jechac sama do Łodzi. Ktoś chce się zabrać z Wrocka? :)

Właśnie miałam pisać - zadzwoniłam dzisiaj czy coś się nie zwolniło i jadę jutro jednak! :)
Będzie ktoś w APC w Łodzi jutro?

Jej, stresik.. ciekawe co mi Paśnik powie.. mam nadzieje ze nie każe odsunac mojego transferu w czasie.. :/ tego nie przeżyje. Już tyle czekam.

Oj to trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️na która masz wizytę? Bedziesz po niej chyba wiedzieć więcej niż dowiedziałaś się przez cały okres starań :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha mam nadzieje ze wszystko pójdzie po Twojej myśli[emoji4] dobrze ze wg miejsce jest i zadzwonili

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nie, to ja dzwoniłam :)
Ci od Sydora się nie odezwali. Dzwoniłam wczoraj i na październik zostały 4 miejsca do niego i dzwonią wg listy wiec dla mnie nie byłoby już miejsca. Także zdecydowałam się na Pasnika.

Do góry