reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino kochana jedz jesli Nataniel ma ochote[emoji5]ps dobrze zapamietalam imie bo ostatnio mi nie odpowiedzialas[emoji6]
Ja przed chwilka wrocilam do domku i znow zjadlam kromke z tym pasztetem ,nie moglam sie powstrzymac,do tego soczek i kokasanke i niunia mi sie tu dobija.
A jesli chodzi o zamartwianie ....kochana znam to...dopiero wczoraj mialam usg a juz w nocy mialam glupie koszmary :/// nawet podswiadomie sie boje...Ty tez bedziesz do konca sie martwic.
Ale musimy jakos probowac z tym strachem walczyc ,dzieciaczki sa duze i silne i musza sie urodzic dla nas[emoji7]

@ovli22 ja bym brala,w koncu to tez progesteron,moim zdaniem ta dopochwowa super dziala[emoji4]

@Porzeczka1234 podobniez te zakupy szpitalne itd oplaca sie na apteka gemini przez internet[emoji4]

@marshia hmm no jeszcze nie jest powiedziane z ta sobota[emoji4]

@Marthi mielego wyjazu[emoji8]

Tez zdalam za pierwszym razem[emoji16]jezdze hmm niech no pomysle hehe 8,5 roku[emoji3]
I uwielbiam jezdzic [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też bym teraz mogła jesc biale pieczywo non stop, najlepiej swieze buleczki. A do tej pory to raczej ciemne tylko jadlam. Moze organizm czuje ze to zbyt ciezkostrawne?:D

@Porzeczka1234, a ciebie tez tak suszy? W nocy nawet przebudzam sie co kilka godzin zeby sie napic

@ porzeczka dziękuje ci bardzo chciałabym ;) ale zapytam się jeszcze koleżanki czy ma i dam ci znać wieczorkiem ;) Ok

Co do prawo jazdy ja zdałam 3 lata temu Chyba tez za 3 razem tutaj w Anglii .
Ojj i powiem wam , że tak się stresowałam , Że masakra ! ma znaczenia na kogo się trafi ! Sorki ale taka prawda
Druga poprawkę miałam i jeździłam po prostu super myślałam ze zdam ! Wszystko dobrze zrobiłam ! Niestety oblała mnie twierdząc ze , jedynak za mało spoglądałem w lusterka !!! A to nie prawda !!
W ogóle babka była lesbijką i jak się dowiedziała ze jestem Polką to diametralnie zmieniła nastawienie .
A za 3 podejściem jechałam jak pokraka
I nawet szans sobie nie dawałam .
Z ręcznego jak ruszyłam to myślałam ze odfrunę !!!
A jednak zdałam !!!
Myślałam ze się rozbeczę ! W sumie to się rozpaczałam z tego stresu !!
Ojjj ja się bardzo stresowałam !!nigdy więcej [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️

Mało jeżdżę tutaj nie mam gdzie , wszędzie wole metrem bo są zajebiste korki !!

Też bym teraz mogła jesc biale pieczywo non stop, najlepiej swieze buleczki. A do tej pory to raczej ciemne tylko jadlam. Moze organizm czuje ze to zbyt ciezkostrawne?:D

@Porzeczka1234, a ciebie tez tak suszy? W nocy nawet przebudzam sie co kilka godzin zeby sie napic

O bułeczki mhhh bardzo chętnie z bydluniową zjemy haha :D chleb ciemny ze śliwką bleee. Myśl, że to organizm z jakiegoś powodu tego potrzebuje bo małe chce jeśćććććććććććććć....... Kasiu ja bardzo duzo piję w ciagu dnia to 1,5 litra wody do tego szklaneczka kefiru ze trzy szklanki mleka , kawa inka z rana, herbata ziołowa wieczorem a w nocy to wypijam tak pół litra wody do litra jak wstaję siusiu. Mój mąż mówi, że piję jak konik ciągle tylko wodę dowozi haha

@ovli22 nie ma sprawy jak coś to daj znać

No ja zrobiłam obiadek, gary pomyłam... Wy macie zachcianki to ja też , sałatkę pieczarkową na wieczór ogarnęłam , taką zachciankę miałam nie ciążową :D Teraz siostra mi zrobi paznokcie , żebym miała na sobotę więc się trochę zrelaksuje , cały dzień nic tylko biegam :D

@kas90 @Porzeczka1234 ja przed ciaza tylko ciemne a teraz ciagle smak na biala chrupiaca buleczke[emoji5]
Ja tez duzo pije,ale ja od zawsze duzo pilam[emoji4]

@roxie123 jeszcze tylko pekniete pecherzyki i juz nic Ci humoru nie zepsuje[emoji5]

reklama
Do góry