reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Destino kochana jedz jesli Nataniel ma ochote[emoji5]ps dobrze zapamietalam imie bo ostatnio mi nie odpowiedzialas[emoji6]
Ja przed chwilka wrocilam do domku i znow zjadlam kromke z tym pasztetem ,nie moglam sie powstrzymac,do tego soczek i kokasanke i niunia mi sie tu dobija.
A jesli chodzi o zamartwianie ....kochana znam to...dopiero wczoraj mialam usg a juz w nocy mialam glupie koszmary :/// nawet podswiadomie sie boje...Ty tez bedziesz do konca sie martwic.
Ale musimy jakos probowac z tym strachem walczyc ,dzieciaczki sa duze i silne i musza sie urodzic dla nas[emoji7]
@ovli22 ja bym brala,w koncu to tez progesteron,moim zdaniem ta dopochwowa super dziala[emoji4]
@Porzeczka1234 podobniez te zakupy szpitalne itd oplaca sie na apteka gemini przez internet[emoji4]
@marshia hmm no jeszcze nie jest powiedziane z ta sobota[emoji4]
@Marthi mielego wyjazu[emoji8]
Tez zdalam za pierwszym razem[emoji16]jezdze hmm niech no pomysle hehe 8,5 roku[emoji3]
I uwielbiam jezdzic [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja przed chwilka wrocilam do domku i znow zjadlam kromke z tym pasztetem ,nie moglam sie powstrzymac,do tego soczek i kokasanke i niunia mi sie tu dobija.
A jesli chodzi o zamartwianie ....kochana znam to...dopiero wczoraj mialam usg a juz w nocy mialam glupie koszmary :/// nawet podswiadomie sie boje...Ty tez bedziesz do konca sie martwic.
Ale musimy jakos probowac z tym strachem walczyc ,dzieciaczki sa duze i silne i musza sie urodzic dla nas[emoji7]
@ovli22 ja bym brala,w koncu to tez progesteron,moim zdaniem ta dopochwowa super dziala[emoji4]
@Porzeczka1234 podobniez te zakupy szpitalne itd oplaca sie na apteka gemini przez internet[emoji4]
@marshia hmm no jeszcze nie jest powiedziane z ta sobota[emoji4]
@Marthi mielego wyjazu[emoji8]
Tez zdalam za pierwszym razem[emoji16]jezdze hmm niech no pomysle hehe 8,5 roku[emoji3]
I uwielbiam jezdzic [emoji4]
Też bym teraz mogła jesc biale pieczywo non stop, najlepiej swieze buleczki. A do tej pory to raczej ciemne tylko jadlam. Moze organizm czuje ze to zbyt ciezkostrawne?
@Porzeczka1234, a ciebie tez tak suszy? W nocy nawet przebudzam sie co kilka godzin zeby sie napic
@Porzeczka1234, a ciebie tez tak suszy? W nocy nawet przebudzam sie co kilka godzin zeby sie napic
@ porzeczka dziękuje ci bardzo chciałabym ale zapytam się jeszcze koleżanki czy ma i dam ci znać wieczorkiem Ok
Co do prawo jazdy ja zdałam 3 lata temu Chyba tez za 3 razem tutaj w Anglii .
Ojj i powiem wam , że tak się stresowałam , Że masakra ! ma znaczenia na kogo się trafi ! Sorki ale taka prawda
Druga poprawkę miałam i jeździłam po prostu super myślałam ze zdam ! Wszystko dobrze zrobiłam ! Niestety oblała mnie twierdząc ze , jedynak za mało spoglądałem w lusterka !!! A to nie prawda !!
W ogóle babka była lesbijką i jak się dowiedziała ze jestem Polką to diametralnie zmieniła nastawienie .
A za 3 podejściem jechałam jak pokraka
I nawet szans sobie nie dawałam .
Z ręcznego jak ruszyłam to myślałam ze odfrunę !!!
A jednak zdałam !!!
Myślałam ze się rozbeczę ! W sumie to się rozpaczałam z tego stresu !!
Ojjj ja się bardzo stresowałam !!nigdy więcej [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️
Mało jeżdżę tutaj nie mam gdzie , wszędzie wole metrem bo są zajebiste korki !!
Co do prawo jazdy ja zdałam 3 lata temu Chyba tez za 3 razem tutaj w Anglii .
Ojj i powiem wam , że tak się stresowałam , Że masakra ! ma znaczenia na kogo się trafi ! Sorki ale taka prawda
Druga poprawkę miałam i jeździłam po prostu super myślałam ze zdam ! Wszystko dobrze zrobiłam ! Niestety oblała mnie twierdząc ze , jedynak za mało spoglądałem w lusterka !!! A to nie prawda !!
W ogóle babka była lesbijką i jak się dowiedziała ze jestem Polką to diametralnie zmieniła nastawienie .
A za 3 podejściem jechałam jak pokraka
I nawet szans sobie nie dawałam .
Z ręcznego jak ruszyłam to myślałam ze odfrunę !!!
A jednak zdałam !!!
Myślałam ze się rozbeczę ! W sumie to się rozpaczałam z tego stresu !!
Ojjj ja się bardzo stresowałam !!nigdy więcej [emoji732]️[emoji732]️[emoji732]️
Mało jeżdżę tutaj nie mam gdzie , wszędzie wole metrem bo są zajebiste korki !!
Porzeczka1234
Też bym teraz mogła jesc biale pieczywo non stop, najlepiej swieze buleczki. A do tej pory to raczej ciemne tylko jadlam. Moze organizm czuje ze to zbyt ciezkostrawne?
O bułeczki mhhh bardzo chętnie z bydluniową zjemy haha chleb ciemny ze śliwką bleee. Myśl, że to organizm z jakiegoś powodu tego potrzebuje bo małe chce jeśćććććććććććććć....... Kasiu ja bardzo duzo piję w ciagu dnia to 1,5 litra wody do tego szklaneczka kefiru ze trzy szklanki mleka , kawa inka z rana, herbata ziołowa wieczorem a w nocy to wypijam tak pół litra wody do litra jak wstaję siusiu. Mój mąż mówi, że piję jak konik ciągle tylko wodę dowozi haha
@ovli22 nie ma sprawy jak coś to daj znać
roxie123
No ja zrobiłam obiadek, gary pomyłam... Wy macie zachcianki to ja też , sałatkę pieczarkową na wieczór ogarnęłam , taką zachciankę miałam nie ciążową Teraz siostra mi zrobi paznokcie , żebym miała na sobotę więc się trochę zrelaksuje , cały dzień nic tylko biegam
marzycielka81
roxie123
@marzycielka81 dzięki kochana:* już oddycham w miare ) dzisiaj zajebisty dzień
....jeszcze kupilam biały lakier z semilaca i się zważył i wnerw musze ściągać !! co jeszcze się moze zdarzyć
....jeszcze kupilam biały lakier z semilaca i się zważył i wnerw musze ściągać !! co jeszcze się moze zdarzyć
Funia90
@kas90 @Porzeczka1234 ja przed ciaza tylko ciemne a teraz ciagle smak na biala chrupiaca buleczke[emoji5]
Ja tez duzo pije,ale ja od zawsze duzo pilam[emoji4]
@roxie123 jeszcze tylko pekniete pecherzyki i juz nic Ci humoru nie zepsuje[emoji5]
Ja tez duzo pije,ale ja od zawsze duzo pilam[emoji4]
@roxie123 jeszcze tylko pekniete pecherzyki i juz nic Ci humoru nie zepsuje[emoji5]
reklama
Podziel się: