iveo
Fanka BB :)
@dżoł życzę nieustajacego dobrego przyrostu bety i kolejnych etapów bez stresu
@agatush cudownie że mała już jest z Tobą. Mam nadzieję że to małe szczęście sprawi że szybko zapomnisz o trudnym porodzie
Najważniejsze że obie jesteście zdrowe teraz trochę
@roxie123 pomysł czy tak od razu warto ingerować w naturę tymi zastrzykami
@marshia kciuki za pozytywną betę a jak nie to udanej imprezy!
Dziewczyny czasem mam wrażenie że my tak chcemy wszystko kontrolować monitoringi cyklu itd a nawet przykład tego forum pokazuje że ciaza się trafia w cyklach bez tego całego zachodu
Nie mówię tu o osobach co się starają dłuższy czas bo po pół roku też by mnie to denerwowalo ale u Ciebie @roxie123 to trochę niepotrzebnego stresu. Ja bym mierzyła temp wtedy tez widac owu
@kas90 @Porzeczka1234 chyba wasze brzuszki następne ale jeszcze się nie spieszccie bo ja bym chętnie przejęła a jeszcze się starać nie mogę
@Destino @Funia90 @matulkaa @bea25ta pozdrowienia i dalszej spokojnej ciąży
@magda1208 nie dziwię się że już trochę jesteś sfrustrowana ale nie poddawaj się trzeba poszukac jaka przyczyna że nie zachodzisz czyli faktycznie ta owulacje i chyba mówiłaś że jakowody sprawdzić?
Myślami jestem z Tobą i bardzo Ci kibicuje
@bertha na którą masz wizytę? Ja mam wtedy szczepienia u Maliny
@agatush cudownie że mała już jest z Tobą. Mam nadzieję że to małe szczęście sprawi że szybko zapomnisz o trudnym porodzie
Najważniejsze że obie jesteście zdrowe teraz trochę
@roxie123 pomysł czy tak od razu warto ingerować w naturę tymi zastrzykami
@marshia kciuki za pozytywną betę a jak nie to udanej imprezy!
Dziewczyny czasem mam wrażenie że my tak chcemy wszystko kontrolować monitoringi cyklu itd a nawet przykład tego forum pokazuje że ciaza się trafia w cyklach bez tego całego zachodu
Nie mówię tu o osobach co się starają dłuższy czas bo po pół roku też by mnie to denerwowalo ale u Ciebie @roxie123 to trochę niepotrzebnego stresu. Ja bym mierzyła temp wtedy tez widac owu
@kas90 @Porzeczka1234 chyba wasze brzuszki następne ale jeszcze się nie spieszccie bo ja bym chętnie przejęła a jeszcze się starać nie mogę
@Destino @Funia90 @matulkaa @bea25ta pozdrowienia i dalszej spokojnej ciąży
@magda1208 nie dziwię się że już trochę jesteś sfrustrowana ale nie poddawaj się trzeba poszukac jaka przyczyna że nie zachodzisz czyli faktycznie ta owulacje i chyba mówiłaś że jakowody sprawdzić?
Myślami jestem z Tobą i bardzo Ci kibicuje
@bertha na którą masz wizytę? Ja mam wtedy szczepienia u Maliny