reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 nie zgodzę się z Tobą to na pewno są umiejętności ja zdałam za pierwszym :p:p:p a facet był chamem ,nie dałam się mu ;). Kazał mi wyjeżdżać a ja do niego mówię sama potrafię zdecydować kiedy jest odpowiedni moment :D. Potem stałam 10minut na rampie i w tym czasie opanowałam latające nogi i bryknęłam na miasto.:shocked2: Z fascynacji że zdałam (wracałam na nogach nikt ze mną nie pojechał) zgubiłam drogę powrotna i wyszłam z dugiej strony miasta :rofl2::rolleyes::oo2:

@marshia kciuków nie puszczam

@bea25ta ja bym pierwszym razem zdała ale jak wjezdzalam na plac to powiedział że wymusilam a auto było w ciul daleko także szkoda było się przekonywać [emoji4] oczywiście też coś trzeba umieć żeby zdać ale w stresie to z głupoty można obalać [emoji4]

Coś mnie prawa pachwina ciągnie jak szalona [emoji23] ide robić mielone bo to będzie dłuuugi dzień [emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 nie zgodzę się z Tobą to na pewno są umiejętności ja zdałam za pierwszym :p:p:p a facet był chamem ,nie dałam się mu ;). Kazał mi wyjeżdżać a ja do niego mówię sama potrafię zdecydować kiedy jest odpowiedni moment :D. Potem stałam 10minut na rampie i w tym czasie opanowałam latające nogi i bryknęłam na miasto.:shocked2: Z fascynacji że zdałam (wracałam na nogach nikt ze mną nie pojechał) zgubiłam drogę powrotna i wyszłam z dugiej strony miasta :rofl2::rolleyes::oo2:

@marshia kciuków nie puszczam
Pewnie się Ciebie przestraszył:D
Ja zdałam za pierwszym, a jezdzilam tragicznie, ale qyglądałam ze strachu jak sierota, to pewnie go litość wzięła:p

@Porzeczka1234, ja pomału kończę wyprawkę. Zostały mi leki i kosmetyki, kupie je troche pozniej. Jutro skoncze wszystko prać. Schowam do komody i wyprasuję wrzesien/pazdziernik. Co do ciuszków nie doradzę, ja mam masę. Siostra na okres jesienno zimowy poleca mi albo cieplejsze welurkowe pajacyki, albo kaftaniki i spodnie na wysokich szelkach (zeby w plecki bylo cieplo)dodatkowo rozpinane w kroku, zeby nie zciągac przy zmianie pampersów. No i wszystko wkładane NIE przez głowę.
Kupiłam 4 pieluszki flanelowe i 15 tetrowych. Tesciowa poprzeszywa mi czesc z nich na małe i srednie (male do wycierania buzi, wieksze do otulania itp). Wolę więcej pieluszek, zeby do prania się potem uzbierało.

@bea25ta ja myślę że masz trochę racji ale @roxie123 tez ale najważniejszą moim zdaniem rolę odgrywa miasto w którym się zdaje bo co innego Kraków ,Warszawa a co dziś innego miasto Rybnik. Ja mam prawko od 2008 roku

@marshia ja myślę, że coś jest na rzeczy ale nie nakręcam.

Właśnie wciągłam bułkę nawet nie wiem kiedy pisałam sobie gryzłam i nie ma. Ostatnio lubię białe pieczywo nie jadłam od paru lat, majonez, szynkę obowiązkowo z kurczaka i winogron :p mimo jego kaloryczność i dużo cukru potrafię zjeść gpna prawdę sporo

Dzięki dziewuszki [emoji8][emoji3] ja tez nie tracę, bo czujeę to samo co ostatnio i przedostatnio [emoji848]
ZatestowalAm po to, żeby porównać cokolwiek - czy rosnie czy spada przed sobotą :)
Ja zawsze w ogole dopuero w 12-13 dpo robiłam betę i tez najniższą miałam wtedy 33. Także ten 8-9 dzień to wypadek przy pracy ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry