reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Daj znać czy zda. Nietety to nie jest zależne od naszych umiejętności czasem od czyjegoś widzi mi się.

@Porzeczka1234 jestem codziennie kilkakrotnie tylko z pisaniem mam lenia. Właśnie też zrobiłam liste wyprawkową i porównuje ceny miedzy gemini bo tam dużo grudniówek kupuje a allegro tam będę kupować ja pani skąpa. Wczoraj byłam w lesie zbierałam grzyby z siostrą i tak dotleniona jestem ze tylko od pobudki o spaniu marze .

reklama
Dokładnie ja zdałam za 3 razem [emoji4]pierwszy raz mnie oblał za nic ale nie odwolywalam się bo żeby nie bylo gorzej 2 razem sama ze stresu nie zapielam 2 razy pasa [emoji23] 3 zdałam [emoji23] poszła właśnie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nic z tego..... dziś 10dp zastrzyku, a 8-9 dpo - bo owulacja wtorek o 20:00. Beta 4,1.
Także wiecie.... u mnie to był spalony chyba (mówiąc nomenklaturą piłki nożnej) ;)
Jakby było powyżej 5,8 to już wg normy mogłabym się łudzić
No nic - byłoby zbyt pięknie trafić od razu.
Przynajmniej będę pic w sobotę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 - ahahhaa, mam podobnie na wizytacjach :p
@Porzeczka1234 - swietnie, że maluszek się rozwija :)) gbs nei znam, nei poradzę :(
@Funia90 - super, że połówkowe ok!!!! :*
@dżoł - piekna beta!!! ;*
@pixi.nova - moja kochana wytrzymaj do tego 8tc... ;*
@agatush - gratulaaaaaaaaaacje i dużo zdrówka dla Michalinki!!! <3
Też myśle o tym imieniu, gdyby dano mi mieć córeczkę kiedyś. :)
@marshia- w następnym cyklu się uda, kochana! :*

Ja jeszcze pare h w pracy i jutro rano śmigam nad morze <3
Od 3 dni boli mnie brzuch na okres i coś nie może przyjść :/ niby wg. kalendarzyka powinien pojawić się w niedziele (co byłoby mi na rękę), ale zobaczymy jak będzie.

Udanego weekendu Panienki i wszystkim, wszystkiego dobrego!!!! :* <3

@kas90 - ahahhaa, mam podobnie na wizytacjach :p
@Porzeczka1234 - swietnie, że maluszek się rozwija :)) gbs nei znam, nei poradzę :(
@Funia90 - super, że połówkowe ok!!!! :*
@dżoł - piekna beta!!! ;*
@pixi.nova - moja kochana wytrzymaj do tego 8tc... ;*
@agatush - gratulaaaaaaaaaacje i dużo zdrówka dla Michalinki!!! <3
Też myśle o tym imieniu, gdyby dano mi mieć córeczkę kiedyś. :)
@marshia- w następnym cyklu się uda, kochana! :*

Ja jeszcze pare h w pracy i jutro rano śmigam nad morze <3
Od 3 dni boli mnie brzuch na okres i coś nie może przyjść :/ niby wg. kalendarzyka powinien pojawić się w niedziele (co byłoby mi na rękę), ale zobaczymy jak będzie.

Udanego weekendu Panienki i wszystkim, wszystkiego dobrego!!!! :* <3
Wypoczywaj,łap jod. Złap i dla nas;)
@marshia nosek do góry! Pierwsze koty za płoty.

@marshia oj :/ zaczarowane to nasze forum ... Ale będzie impreza w sobotę [emoji4]także jakiś plus jest

Siostrę oblal na placu także dzień jakiś pechowy , tym bardziej nie nastawiam się na dobra wizyte

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nic z tego..... dziś 10dp zastrzyku, a 8-9 dpo - bo owulacja wtorek o 20:00. Beta 4,1.
Także wiecie.... u mnie to był spalony chyba (mówiąc nomenklaturą piłki nożnej) ;)

Nie trzeba daleko szukać - Dzol miała w 9/10dpo chyba 3,5 betę. Także jeszcze nic nie wiadomo. Może to ovitrelle a może to ciąża. Powtórz jutro betę!!

marshia a pamietasz ze ja zaczynalam od bety 3,7 ? powtorz w sobote albo nawet jutro

@marshia 10 dpo to za szybko na betę moim zdaniem bo skąd teraz będziesz wiedziała czy rośnie czy spada ja w 12 dniu od zastrzyku miałam betę 33

@bea25ta ja często robie zakupy w gemini też myślę zeby tam kupić bo nie chce mi się tego nosić i męża ganiać wystarczy że całą druga sobotę latamy za wózkiem. Od poniedziałku będę prała ubranka.

@roxie123 współczuję siostrze dla mnie to najgorszy egzamin nawet obronę lepiej wspominam. Też zdałam za 3 razem a moja sis za siódmym i musiała walnąć setkę :p

reklama
Do góry