reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Daj znać czy zda. Nietety to nie jest zależne od naszych umiejętności czasem od czyjegoś widzi mi się.

@Porzeczka1234 jestem codziennie kilkakrotnie tylko z pisaniem mam lenia. Właśnie też zrobiłam liste wyprawkową i porównuje ceny miedzy gemini bo tam dużo grudniówek kupuje a allegro tam będę kupować ja pani skąpa. Wczoraj byłam w lesie zbierałam grzyby z siostrą i tak dotleniona jestem ze tylko od pobudki o spaniu marze .

reklama
Dokładnie ja zdałam za 3 razem [emoji4]pierwszy raz mnie oblał za nic ale nie odwolywalam się bo żeby nie bylo gorzej 2 razem sama ze stresu nie zapielam 2 razy pasa [emoji23] 3 zdałam [emoji23] poszła właśnie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nic z tego..... dziś 10dp zastrzyku, a 8-9 dpo - bo owulacja wtorek o 20:00. Beta 4,1.
Także wiecie.... u mnie to był spalony chyba (mówiąc nomenklaturą piłki nożnej) ;)
Jakby było powyżej 5,8 to już wg normy mogłabym się łudzić
No nic - byłoby zbyt pięknie trafić od razu.
Przynajmniej będę pic w sobotę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 - ahahhaa, mam podobnie na wizytacjach :p
@Porzeczka1234 - swietnie, że maluszek się rozwija :)) gbs nei znam, nei poradzę :(
@Funia90 - super, że połówkowe ok!!!! :*
@dżoł - piekna beta!!! ;*
@pixi.nova - moja kochana wytrzymaj do tego 8tc... ;*
@agatush - gratulaaaaaaaaaacje i dużo zdrówka dla Michalinki!!! <3
Też myśle o tym imieniu, gdyby dano mi mieć córeczkę kiedyś. :)
@marshia- w następnym cyklu się uda, kochana! :*

Ja jeszcze pare h w pracy i jutro rano śmigam nad morze <3
Od 3 dni boli mnie brzuch na okres i coś nie może przyjść :/ niby wg. kalendarzyka powinien pojawić się w niedziele (co byłoby mi na rękę), ale zobaczymy jak będzie.

Udanego weekendu Panienki i wszystkim, wszystkiego dobrego!!!! :* <3

@kas90 - ahahhaa, mam podobnie na wizytacjach :p
@Porzeczka1234 - swietnie, że maluszek się rozwija :)) gbs nei znam, nei poradzę :(
@Funia90 - super, że połówkowe ok!!!! :*
@dżoł - piekna beta!!! ;*
@pixi.nova - moja kochana wytrzymaj do tego 8tc... ;*
@agatush - gratulaaaaaaaaaacje i dużo zdrówka dla Michalinki!!! <3
Też myśle o tym imieniu, gdyby dano mi mieć córeczkę kiedyś. :)
@marshia- w następnym cyklu się uda, kochana! :*

Ja jeszcze pare h w pracy i jutro rano śmigam nad morze <3
Od 3 dni boli mnie brzuch na okres i coś nie może przyjść :/ niby wg. kalendarzyka powinien pojawić się w niedziele (co byłoby mi na rękę), ale zobaczymy jak będzie.

Udanego weekendu Panienki i wszystkim, wszystkiego dobrego!!!! :* <3
Wypoczywaj,łap jod. Złap i dla nas;)
@marshia nosek do góry! Pierwsze koty za płoty.

@marshia oj :/ zaczarowane to nasze forum ... Ale będzie impreza w sobotę [emoji4]także jakiś plus jest

Siostrę oblal na placu także dzień jakiś pechowy , tym bardziej nie nastawiam się na dobra wizyte

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nic z tego..... dziś 10dp zastrzyku, a 8-9 dpo - bo owulacja wtorek o 20:00. Beta 4,1.
Także wiecie.... u mnie to był spalony chyba (mówiąc nomenklaturą piłki nożnej) ;)

Nie trzeba daleko szukać - Dzol miała w 9/10dpo chyba 3,5 betę. Także jeszcze nic nie wiadomo. Może to ovitrelle a może to ciąża. Powtórz jutro betę!!

marshia a pamietasz ze ja zaczynalam od bety 3,7 ? powtorz w sobote albo nawet jutro

@marshia 10 dpo to za szybko na betę moim zdaniem bo skąd teraz będziesz wiedziała czy rośnie czy spada ja w 12 dniu od zastrzyku miałam betę 33

@bea25ta ja często robie zakupy w gemini też myślę zeby tam kupić bo nie chce mi się tego nosić i męża ganiać wystarczy że całą druga sobotę latamy za wózkiem. Od poniedziałku będę prała ubranka.

@roxie123 współczuję siostrze dla mnie to najgorszy egzamin nawet obronę lepiej wspominam. Też zdałam za 3 razem a moja sis za siódmym i musiała walnąć setkę :p

reklama
Do góry