reklama
roxie123
Fanka BB :)
@DestinoO to dobre haha ja miałam być Oskarem [emoji23][emoji23][emoji23] bo mama niby miała miec syna a została mała Nati [emoji16]u mnie kuzynka tez miała imię wybrane a jej M powiedział że to ojciec ma wybierać imię ale dogadali się
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@ovli22 ja pisałam o niewykupionej recepcie na 1 opakowanie Duphastonu [emoji4]
@roxie123 haha, szybko zleci do wieczora [emoji4]
@Kitki u mnie efekt zabiegu utrzymywał się przez 3 lata. Wada była wyzerowana. Po czym nagle z dnia na dzień widziałam coraz gorzej. Niestety ale należę do grupy kilku % ludzi, u których laser się nie sprawdza. "Odkształciła" mi się rogówka [emoji26] przechodzilam nawet powtorną kwalifikację do zabiegu, ale szanse, że efekt będzie trwały był prawie 0. Nie zdecydowałam się ponownie. A teraz mam większą wadę niż przed [emoji26]
@marshia kciuki
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Malutka wysłałam ci wiadomość ma priv [emoji847]
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
roxie123
Kochana bo wszystko na raz rano n8c nie załatwiłam :/ teraz z siostra prawie bym się na prawko spóźnila bo roboty drogowe . Masakra na wieczór muszę pozalatwiac kogoś co by meble z auta od kuriera ścigali no koniec świata hahaha i jeszcze moja wizyta wieczorna [emoji23][emoji23][emoji23] także dzisiaj za dużo na mnie [emoji39]i wybuchłam prawie ze stresu ale 3mam się jeszcze xD
Porzeczka1234
@ovli22 mogę Ci przesłać dupaston ale nie mampaczki tylko luźne ale na pewno ważne i paczkę luteiny dopochwowejowej ale dopiero w sobotę lub poniedziałek jeśli psuje daj adres na priv
@roxie123 wdech wydech ovitrele wygląda jak heparyna, jest na receptę ja zawsze sama robiłam to nic strasznego. @marshia wszystko opisała jest tak jak mówi.
@Destino ja też zaczynam panikować będę zamawiać wyprawkę do szpitala tylko muszę poczytać co trzeba. @nafoczka kiedyś pytałaś czy chciałbyśmy jakiś wątek ja myślę że dobry by był właśnie taki co do szpitala zabrać dla mamy dla dzidzi. Ile czego kupić do ubrania dla malucha itd. Ja jestem w tym zielona taki temat by mi pomógł. Chyba, że taki jest a ja nie wiem.
@bea25ta co się ukrywasz? Co już kupiłaś tak @roxie123 wrzuciła na luz
@kas90 robisz zakupy
@Funia90 małe dopiero zacznie kopać mnie tak po pachwinach kopie, że już boli ale kocham to
@roxie123 wdech wydech ovitrele wygląda jak heparyna, jest na receptę ja zawsze sama robiłam to nic strasznego. @marshia wszystko opisała jest tak jak mówi.
@Destino ja też zaczynam panikować będę zamawiać wyprawkę do szpitala tylko muszę poczytać co trzeba. @nafoczka kiedyś pytałaś czy chciałbyśmy jakiś wątek ja myślę że dobry by był właśnie taki co do szpitala zabrać dla mamy dla dzidzi. Ile czego kupić do ubrania dla malucha itd. Ja jestem w tym zielona taki temat by mi pomógł. Chyba, że taki jest a ja nie wiem.
@bea25ta co się ukrywasz? Co już kupiłaś tak @roxie123 wrzuciła na luz
@kas90 robisz zakupy
@Funia90 małe dopiero zacznie kopać mnie tak po pachwinach kopie, że już boli ale kocham to
reklama
roxie123
@Porzeczka1234 bylo super do momentu teraz się stresuje żeby siostra nie oblała bo mi będzie wyć pół dnia [emoji23]
Podziel się: