reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki [emoji4] oby obeszło się bez...ale jak coś to powiem żeby mi zapisał będę go zmuszać najwyżej [emoji4][emoji39]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi moja doktorka przepisała, poszłam do apteki,kupiłam i wróciłam z tym zastrzykiem do Pani doktor by mi jej pielęgniarka(położna) wstrzykła.
Z tym że pojechałaś na 7:30 rano zamiast wieczorem...no hit lata :D

reklama
Roxie zarówno Ovitrelle jak i pregnyl są na receptę. Tyle, ze podaje się je kiedy pęcherzyk ma określoną wielkość i ma jeszze szanse na pęknięcie - max do 22 mm - z tego co ja wiem. Powyżej marne szanse. Ovitrelle wyglada jak clexane ale nic nue boli, nie robi śladów i zrostów - ma jeszcze cieńszą igielkę. Pregnyl trzeba rozrobić z 2 składników.
Ale martwić będziesz się po monicie jak coś. Skoro Cię kłuło, to jest szansa ze pękło.
Wyniki ok 13

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@burczuś hahaha jaki wstyd [emoji23][emoji23][emoji23] dzwonię do bramy nic stoję dalej znowu dzwonię nic to do 3 razu sztuka i dalej nic [emoji23]to dzwonię na telefon a ten co się stało...ja ze czekam pod bramą [emoji85] a ten ze to wieczorem się umawialiśmy i śmieje . Ale to przecież jego wina [emoji23]

To tak zrobię dziewczyny jak cos poproszę o receptę i żeby mi zrobił ktoś zastrzyk może zrobi bo on nie ma pielęgniarki ani nic sam ma gabinet w domu bo to prywatnie w zasadzie 3 wizyty 50zl mnie kosztowały tylko . W najgorszym wypadku obok jest izba przyjęć to jakaś pielęgniarka się znajdzie [emoji4] ale nic 3 majcie dalej kciuki może nie trzeba [emoji6] [emoji8] jeeju ja to zakręcona jak lato z radiem całe życie [emoji23]

@ovli22 ja pisałam o niewykupionej recepcie na 1 opakowanie Duphastonu [emoji4]
@roxie123 haha, szybko zleci do wieczora [emoji4]
@Kitki u mnie efekt zabiegu utrzymywał się przez 3 lata. Wada była wyzerowana. Po czym nagle z dnia na dzień widziałam coraz gorzej. Niestety ale należę do grupy kilku % ludzi, u których laser się nie sprawdza. "Odkształciła" mi się rogówka [emoji26] przechodzilam nawet powtorną kwalifikację do zabiegu, ale szanse, że efekt będzie trwały był prawie 0. Nie zdecydowałam się ponownie. A teraz mam większą wadę niż przed [emoji26]
@marshia kciuki

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze go poproszę o lutke bo mój prowadzący nie zapisuje jej tylko samego dupka .
Na razie się ani jednemu ani drugiemu nie przyznaje ze chodzę do 2 lekarzy bo byłby cyrk [emoji39]
@marshia dziękuję za info [emoji8] no szansa jest nie wiem co to było ale oby to . Ja czekam na Twoją betę [emoji8] bardzo bym chciała żeby to byl dobry dzień dla nas wszystkich

@marshia kciukaski[emoji5]

@roxie123 trzymam kciuki zeby nie trzeba bylo podawac zastrzyku[emoji5]

@Destino nasza niunia tez czasem sie mniej rusza ,duzo mniej,martwwie sie wtedy,wcinam slodycze i kopie[emoji5]
Wczoraj jak wrocilam do domu,po 5 godz niejedzenia zjadlam rosolek i kanapke z pasztetem pieczonym pierwszy raz w ciazy to tak mnie obkopala ,ze az pobolewalao[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ovli22 ja pisałam o niewykupionej recepcie na 1 opakowanie Duphastonu [emoji4]
@roxie123 haha, szybko zleci do wieczora [emoji4]
@Kitki u mnie efekt zabiegu utrzymywał się przez 3 lata. Wada była wyzerowana. Po czym nagle z dnia na dzień widziałam coraz gorzej. Niestety ale należę do grupy kilku % ludzi, u których laser się nie sprawdza. "Odkształciła" mi się rogówka [emoji26] przechodzilam nawet powtorną kwalifikację do zabiegu, ale szanse, że efekt będzie trwały był prawie 0. Nie zdecydowałam się ponownie. A teraz mam większą wadę niż przed [emoji26]
@marshia kciuki

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Matulkaa - kurcze nie wiedzialam ze po jakims czasie wada moze wrocic. Myslalam ze jak zabieg sie udal to juz bedzie ok.

@Funia90 widac nowe smaki jej sie spodobaly.
Wiem, ze trzeba stres w takim momencie ograniczac, ale wiem dobrze ze strach bywa silniejszy. Niestety musze unikac slodyczy. Juz mam 10 kg na plusie a powinno byc max 6. Ciagle jestem glodna i musze sie ze wszystkim ograniczac. Nataniel ostatnio chce nabialu. Wypije szklanke mleka, zjem serek, ale co sie po tym nacierpie, to moje. Od razu brzuch jakbym blizniaki miala i to tuz przed porodem. Tylko wtedy wreszcie apetyt gasnie [emoji38] niezly zbujas bedzie z mojego synka

@Kitki niestety moze wada wrocic i wtedy czesto juz nic sie nie da zrobic. Wiem, bo szwagier robil i od razu mu powiedzieli, ze nie wiedza jak dlugo bedzie dobrze. Narazie jest dobrze i tego sie trzymaj.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino jakie ładne imię [emoji7] jak moje [emoji14] bo ja mam takie ale żeńskie [emoji4]

Ostatnia edycja:
Do góry