reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki [emoji4] oby obeszło się bez...ale jak coś to powiem żeby mi zapisał będę go zmuszać najwyżej [emoji4][emoji39]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi moja doktorka przepisała, poszłam do apteki,kupiłam i wróciłam z tym zastrzykiem do Pani doktor by mi jej pielęgniarka(położna) wstrzykła.
Z tym że pojechałaś na 7:30 rano zamiast wieczorem...no hit lata :D

reklama
Roxie zarówno Ovitrelle jak i pregnyl są na receptę. Tyle, ze podaje się je kiedy pęcherzyk ma określoną wielkość i ma jeszze szanse na pęknięcie - max do 22 mm - z tego co ja wiem. Powyżej marne szanse. Ovitrelle wyglada jak clexane ale nic nue boli, nie robi śladów i zrostów - ma jeszcze cieńszą igielkę. Pregnyl trzeba rozrobić z 2 składników.
Ale martwić będziesz się po monicie jak coś. Skoro Cię kłuło, to jest szansa ze pękło.
Wyniki ok 13

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@burczuś hahaha jaki wstyd [emoji23][emoji23][emoji23] dzwonię do bramy nic stoję dalej znowu dzwonię nic to do 3 razu sztuka i dalej nic [emoji23]to dzwonię na telefon a ten co się stało...ja ze czekam pod bramą [emoji85] a ten ze to wieczorem się umawialiśmy i śmieje . Ale to przecież jego wina [emoji23]

To tak zrobię dziewczyny jak cos poproszę o receptę i żeby mi zrobił ktoś zastrzyk może zrobi bo on nie ma pielęgniarki ani nic sam ma gabinet w domu bo to prywatnie w zasadzie 3 wizyty 50zl mnie kosztowały tylko . W najgorszym wypadku obok jest izba przyjęć to jakaś pielęgniarka się znajdzie [emoji4] ale nic 3 majcie dalej kciuki może nie trzeba [emoji6] [emoji8] jeeju ja to zakręcona jak lato z radiem całe życie [emoji23]

@ovli22 ja pisałam o niewykupionej recepcie na 1 opakowanie Duphastonu [emoji4]
@roxie123 haha, szybko zleci do wieczora [emoji4]
@Kitki u mnie efekt zabiegu utrzymywał się przez 3 lata. Wada była wyzerowana. Po czym nagle z dnia na dzień widziałam coraz gorzej. Niestety ale należę do grupy kilku % ludzi, u których laser się nie sprawdza. "Odkształciła" mi się rogówka [emoji26] przechodzilam nawet powtorną kwalifikację do zabiegu, ale szanse, że efekt będzie trwały był prawie 0. Nie zdecydowałam się ponownie. A teraz mam większą wadę niż przed [emoji26]
@marshia kciuki

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze go poproszę o lutke bo mój prowadzący nie zapisuje jej tylko samego dupka .
Na razie się ani jednemu ani drugiemu nie przyznaje ze chodzę do 2 lekarzy bo byłby cyrk [emoji39]
@marshia dziękuję za info [emoji8] no szansa jest nie wiem co to było ale oby to . Ja czekam na Twoją betę [emoji8] bardzo bym chciała żeby to byl dobry dzień dla nas wszystkich

@marshia kciukaski[emoji5]

@roxie123 trzymam kciuki zeby nie trzeba bylo podawac zastrzyku[emoji5]

@Destino nasza niunia tez czasem sie mniej rusza ,duzo mniej,martwwie sie wtedy,wcinam slodycze i kopie[emoji5]
Wczoraj jak wrocilam do domu,po 5 godz niejedzenia zjadlam rosolek i kanapke z pasztetem pieczonym pierwszy raz w ciazy to tak mnie obkopala ,ze az pobolewalao[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ovli22 ja pisałam o niewykupionej recepcie na 1 opakowanie Duphastonu [emoji4]
@roxie123 haha, szybko zleci do wieczora [emoji4]
@Kitki u mnie efekt zabiegu utrzymywał się przez 3 lata. Wada była wyzerowana. Po czym nagle z dnia na dzień widziałam coraz gorzej. Niestety ale należę do grupy kilku % ludzi, u których laser się nie sprawdza. "Odkształciła" mi się rogówka [emoji26] przechodzilam nawet powtorną kwalifikację do zabiegu, ale szanse, że efekt będzie trwały był prawie 0. Nie zdecydowałam się ponownie. A teraz mam większą wadę niż przed [emoji26]
@marshia kciuki

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Matulkaa - kurcze nie wiedzialam ze po jakims czasie wada moze wrocic. Myslalam ze jak zabieg sie udal to juz bedzie ok.

@Funia90 widac nowe smaki jej sie spodobaly.
Wiem, ze trzeba stres w takim momencie ograniczac, ale wiem dobrze ze strach bywa silniejszy. Niestety musze unikac slodyczy. Juz mam 10 kg na plusie a powinno byc max 6. Ciagle jestem glodna i musze sie ze wszystkim ograniczac. Nataniel ostatnio chce nabialu. Wypije szklanke mleka, zjem serek, ale co sie po tym nacierpie, to moje. Od razu brzuch jakbym blizniaki miala i to tuz przed porodem. Tylko wtedy wreszcie apetyt gasnie [emoji38] niezly zbujas bedzie z mojego synka

@Kitki niestety moze wada wrocic i wtedy czesto juz nic sie nie da zrobic. Wiem, bo szwagier robil i od razu mu powiedzieli, ze nie wiedza jak dlugo bedzie dobrze. Narazie jest dobrze i tego sie trzymaj.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino jakie ładne imię [emoji7] jak moje [emoji14] bo ja mam takie ale żeńskie [emoji4]

Ostatnia edycja:
Do góry