reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A jak coś ja to kupie w aptece??? i moge sobie sama podać? Chociaż liczę ze jednak nie trzeba będzie xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki [emoji4] oby obeszło się bez...ale jak coś to powiem żeby mi zapisał będę go zmuszać najwyżej [emoji4][emoji39]

@Liluli dziekuje. To cenne co piszesz.

@marshia, czekamy na bete, zwlaszcza jej przyrost co by miec pewnosc.

@roxi123 kupisz w aptece choc moze byc na sprowadzenie i sama sobie podasz, tylko do tego zastrzyku trzeba igle i strzykawke dokupic.

@kas90 teraz ty, @Porzeczka1234, @bea25ta a potem ja....chyba powinnam zaczac sie bac. Narazie boje sie ze maly malo sie rusza.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino aha brzmi trochę strasznie xD zakładam że będzie to opcja awaryjna...tylko nawet jak bym miała ten zastrzyk to nie ma M na sexy [emoji14] a ostatnio to wczoraj koło 22 i czy jest sens go robić jak coś

reklama
@Destino hehe wiem [emoji6] kurde a byłoby już po wizycie i spokój [emoji4] a jeszcze w tym samym czasie meble przyjadą [emoji87]muszę ogarnąć kogoś żeby mi dopilnowal . No i ja muszę wiedzieć wcześniej czy jest sens capka cisnąć o receptę [emoji4] [emoji23]

Do góry