reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
marshia
Agatush cudna wiadomość z rana [emoji324][emoji322] witamy Michalinę [emoji8]
Nie robie sikanca @Porzeczka1234 - jadę na betę. Liczby to liczby - konkret
Ja się już teraz obawiam, ze nic z tego. Wczesniej miałam Jakues "przeczucie" - teraz nic [emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie robie sikanca @Porzeczka1234 - jadę na betę. Liczby to liczby - konkret
Ja się już teraz obawiam, ze nic z tego. Wczesniej miałam Jakues "przeczucie" - teraz nic [emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Funia90
burczuś
roxie123
@marshia kciuki za betę!!! [emoji4]
Ja pitole stoję pod bramą zamknięte dzwonię do niego a ten się śmieje i mówi że to wieczorem [emoji85][emoji85][emoji85] o i cały dzień stres . A jak nie pękło to jakiś zastrzyk się bierze czy coś? Wszystkie warianty muszę mu powiedzieć chociaż mam nadzieje ze pękło
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pitole stoję pod bramą zamknięte dzwonię do niego a ten się śmieje i mówi że to wieczorem [emoji85][emoji85][emoji85] o i cały dzień stres . A jak nie pękło to jakiś zastrzyk się bierze czy coś? Wszystkie warianty muszę mu powiedzieć chociaż mam nadzieje ze pękło
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aaa to w takim przypadku to tez bym sie konsultowala bo mi wlasnie lekarze mowili ze bada sie dno oka i jesli jest ok to nie ma problemow.No właśnie zauważyłam, że podejście lekarzy jest skrajnie różne. W momencie gdy ja miałam zabieg (ponad 13 lat temu; nieudaną zresztą) na wstępie uprzedzano mnie, że naturalny poród nie wchodzi w grę. Od tego czasu wytyczne mocno się zmieniły, ale nie wszyscy się z tym zgadzają. Moja okulistka chce mieć pewność czy nic złego się nie dzieje, w ciąży pogorszyła mi się wada, od jakiegoś czasu mam zmiany na dnie oka, grubość rogówki pozostawia wiele do życzenia. Woli dmuchać na zimne. Muszę o tym pogadać z ginekologiem.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu zabieg nieudany? Ja miakam ten zabieg majac wade tylko -3.5 ale wielki astygnatyzm i to on byl dla mnie wiekszym problemem. Maz mial wade -5.5 i tez zrobil zabieg kilka mcy po mnie. Oboje jestesmy bardzo zadowoleni. Widzimy idealnie i zadnych powiklan czy problemow po zabiegu nie mielismy. Kolezanka miala troche inna metoda bo korygowala duze plusy i poszlo nie do konca dobrze i po roku miala jeszcze jeden zabieg korygujacy wade do konca na koszt kliniki oczywiscie
Podziel się: