reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia mam nadzieje ze nas zaskoczysz dziś [emoji8]

Ja tez właśnie kończę pić herbatę i jadę xD boli mnie brzuch z nerwów [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatush cudna wiadomość z rana [emoji324][emoji322] witamy Michalinę [emoji8]
Nie robie sikanca @Porzeczka1234 - jadę na betę. Liczby to liczby - konkret
Ja się już teraz obawiam, ze nic z tego. Wczesniej miałam Jakues "przeczucie" - teraz nic [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@agatush gratulacje[emoji5]alez sie cieszymy[emoji5]odpoczywajcie kochane i ucaluj oc cioci Michasie[emoji8][emoji8][emoji8]

@roxie123 jestem[emoji16]na pewno peklo nie pekaj[emoji12]

@marshia kciukaski za beciczke[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@agatush nooo i pięknie:* Najszczersze gratulacje Tobie i mężowi:) Wasze przykłady pokazują,że cuda się zdarzają:* Michasiu rośnij zdrowo na pociechę rodzicom ;* :-) :)
@marshia nie dołuj się:) Będzie co ma być, nic innego nie będzie:) A życzę Ci,żeby dzisiejszy brak przeczuć był zwiastunem przejęcia brzuszka:*

@marshia kciuki za betę!!! [emoji4]

Ja pitole stoję pod bramą zamknięte dzwonię do niego a ten się śmieje i mówi że to wieczorem [emoji85][emoji85][emoji85] o i cały dzień stres . A jak nie pękło to jakiś zastrzyk się bierze czy coś? Wszystkie warianty muszę mu powiedzieć chociaż mam nadzieje ze pękło

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie zauważyłam, że podejście lekarzy jest skrajnie różne. W momencie gdy ja miałam zabieg (ponad 13 lat temu; nieudaną zresztą) na wstępie uprzedzano mnie, że naturalny poród nie wchodzi w grę. Od tego czasu wytyczne mocno się zmieniły, ale nie wszyscy się z tym zgadzają. Moja okulistka chce mieć pewność czy nic złego się nie dzieje, w ciąży pogorszyła mi się wada, od jakiegoś czasu mam zmiany na dnie oka, grubość rogówki pozostawia wiele do życzenia. Woli dmuchać na zimne. Muszę o tym pogadać z ginekologiem.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa to w takim przypadku to tez bym sie konsultowala bo mi wlasnie lekarze mowili ze bada sie dno oka i jesli jest ok to nie ma problemow.
A czemu zabieg nieudany? Ja miakam ten zabieg majac wade tylko -3.5 ale wielki astygnatyzm i to on byl dla mnie wiekszym problemem. Maz mial wade -5.5 i tez zrobil zabieg kilka mcy po mnie. Oboje jestesmy bardzo zadowoleni. Widzimy idealnie i zadnych powiklan czy problemow po zabiegu nie mielismy. Kolezanka miala troche inna metoda bo korygowala duze plusy i poszlo nie do konca dobrze i po roku miala jeszcze jeden zabieg korygujacy wade do konca na koszt kliniki oczywiscie

Do góry