reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush gratuluje,Michalinka witaj na swiecie [emoji5]
Duzo sil dla Was [emoji8]

@roxie123 haha padlam [emoji23][emoji23]
Najgorsze teraz czekanie do wieczora.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

@Funia90 gratuluje udanej wizyty,inaczej byc nie moglo [emoji5]

@Destino ja mam mnostwo ciuszkow,az za duzo i wiekszosci nie ubralam ani razu. Ale tak naprawde przydaje mi sie ok.5-6 pajacykow,body 7,polspiochy 5,dresy 2,kocyki 2,pieluszki tetrowe ok.6,bambusowe i flanelowe po 2.
Pewnie cos pominelam,bo jeszcze na wpol spie.

@marshia kciuki za bete [emoji110][emoji110]

@agatush no w końcu się doczekałaś. Strasznie się cieszę z happy endu. Oczywiście czekamy na fotki jak tylko odetchniesz.
Michasia słoneczko rycz mała rycz niech mamunia poczuje że ma Ciebie na świecie bo inaczej nie uwierzy.

@roxie123 hihi trzeba było mu powiedzieć ,że pod bramą będziesz stać do wieczora :p
:p

Madzia z tą przychodnia ehh też tak miałam, lepiej się czułam w przychodni gdzie wiedziałam ,że laski czekają na monit
i są w takiej samej sytuacji jak ja ,że wlaczą. Doczekasz się skarbie i Ty.

U nas dziś pogoda wisielca. Wieje strasznie ,wieszać się nie będę ,ale powieszę pranie moment wyschnie chyba że będę musiała potem zbierać w całej okolicy.

@ovli22 ja mam zaledwie listek luteiny ale jak trzeba mogę poprosić o receptę w poniedzialek tylko daj znać.

@marshia kciuki za bete choć nie wiem jakiego wyniku się spodziewać mamy ja wolałabym siknąć i mieć porównanie ze wczorajszym testem.

@dżoł go ,go i do przodu - beta cud malina, albo Michalina :wink:

@agatush!! Ogromne gratulacje dla waszej rodzinki! Namęczyłaś się biedna, ale najważniejsze, że Michalinka jest już z wami cała i zdrowa:*:*

Kto teraz następny w kolejce? Czyżby ja i Porzeczka?

@Liluli @bea25ta nosz cholera mówił 7 30 to mogl powiedzieć że wieczorem a nie ja jadę jak głupia rano [emoji85][emoji85][emoji85]
Wg jestem zla bo miałam parę spraw do załatwienia a nie załatwiłam nic ! Się dzień zaczął hoho , mam nadzieje ze koniec będzie lepszy xD ale weź tu czekaj babo do wieczora ... fatum wisi jakiś nade mną [emoji23]
Jeszcze jadę z siostra na prawko bo zdaje , oby jej się nie udzieliło ode mnie [emoji39]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziękuje za pomoc w sprawie dupka ;)
Kto ma proszę napiszcie na priv , bo wczytaj widziałam ze jeszcE ktoś mi oferował i zgubiłam treść !!!!
A teraz nie mogę znaleźć !![emoji848][emoji848][emoji848][emoji15][emoji15]
Beatka jeśli możesz było by super ! Zreszta nawet nie wiem ile mi tego będzie potrzebne ?!
Destino ma mi wysłać chyba jedno opakowania ;) , ja mam w domu ale nie do ustnie !! I nie wiem czy można jej brać jak nie jest się w ciąży ?! Zreszta mam wyliczone co do jednej i jak będzie brakować to więcej nie dadzą bo ja i tak za wszystkie leki nie płace wszystko mam tutaj za za darmo ( steryd i heparynę tez ) z tego względu ze leczę się na tarczyce a takie osoby maja leki za darmo ;)
I dlatego wszystko jest wyliczone [emoji848]

@agatush [emoji173]️kochana gratulacje [emoji847][emoji847][emoji847]
Życzę dużo zdrówka dla was obu [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry