reklama
@agatush gratuluje,Michalinka witaj na swiecie [emoji5]
Duzo sil dla Was [emoji8]
@roxie123 haha padlam [emoji23][emoji23]
Najgorsze teraz czekanie do wieczora.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
@Funia90 gratuluje udanej wizyty,inaczej byc nie moglo [emoji5]
@Destino ja mam mnostwo ciuszkow,az za duzo i wiekszosci nie ubralam ani razu. Ale tak naprawde przydaje mi sie ok.5-6 pajacykow,body 7,polspiochy 5,dresy 2,kocyki 2,pieluszki tetrowe ok.6,bambusowe i flanelowe po 2.
Pewnie cos pominelam,bo jeszcze na wpol spie.
@marshia kciuki za bete [emoji110][emoji110]
Duzo sil dla Was [emoji8]
@roxie123 haha padlam [emoji23][emoji23]
Najgorsze teraz czekanie do wieczora.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
@Funia90 gratuluje udanej wizyty,inaczej byc nie moglo [emoji5]
@Destino ja mam mnostwo ciuszkow,az za duzo i wiekszosci nie ubralam ani razu. Ale tak naprawde przydaje mi sie ok.5-6 pajacykow,body 7,polspiochy 5,dresy 2,kocyki 2,pieluszki tetrowe ok.6,bambusowe i flanelowe po 2.
Pewnie cos pominelam,bo jeszcze na wpol spie.
@marshia kciuki za bete [emoji110][emoji110]
@agatush no w końcu się doczekałaś. Strasznie się cieszę z happy endu. Oczywiście czekamy na fotki jak tylko odetchniesz.
Michasia słoneczko rycz mała rycz niech mamunia poczuje że ma Ciebie na świecie bo inaczej nie uwierzy.
@roxie123 hihi trzeba było mu powiedzieć ,że pod bramą będziesz stać do wieczora
Madzia z tą przychodnia ehh też tak miałam, lepiej się czułam w przychodni gdzie wiedziałam ,że laski czekają na monit
i są w takiej samej sytuacji jak ja ,że wlaczą. Doczekasz się skarbie i Ty.
U nas dziś pogoda wisielca. Wieje strasznie ,wieszać się nie będę ,ale powieszę pranie moment wyschnie chyba że będę musiała potem zbierać w całej okolicy.
@ovli22 ja mam zaledwie listek luteiny ale jak trzeba mogę poprosić o receptę w poniedzialek tylko daj znać.
@marshia kciuki za bete choć nie wiem jakiego wyniku się spodziewać mamy ja wolałabym siknąć i mieć porównanie ze wczorajszym testem.
@dżoł go ,go i do przodu - beta cud malina, albo Michalina
Michasia słoneczko rycz mała rycz niech mamunia poczuje że ma Ciebie na świecie bo inaczej nie uwierzy.
@roxie123 hihi trzeba było mu powiedzieć ,że pod bramą będziesz stać do wieczora
Madzia z tą przychodnia ehh też tak miałam, lepiej się czułam w przychodni gdzie wiedziałam ,że laski czekają na monit
i są w takiej samej sytuacji jak ja ,że wlaczą. Doczekasz się skarbie i Ty.
U nas dziś pogoda wisielca. Wieje strasznie ,wieszać się nie będę ,ale powieszę pranie moment wyschnie chyba że będę musiała potem zbierać w całej okolicy.
@ovli22 ja mam zaledwie listek luteiny ale jak trzeba mogę poprosić o receptę w poniedzialek tylko daj znać.
@marshia kciuki za bete choć nie wiem jakiego wyniku się spodziewać mamy ja wolałabym siknąć i mieć porównanie ze wczorajszym testem.
@dżoł go ,go i do przodu - beta cud malina, albo Michalina
roxie123
Fanka BB :)
@Liluli @bea25ta nosz cholera mówił 7 30 to mogl powiedzieć że wieczorem a nie ja jadę jak głupia rano [emoji85][emoji85][emoji85]
Wg jestem zla bo miałam parę spraw do załatwienia a nie załatwiłam nic ! Się dzień zaczął hoho , mam nadzieje ze koniec będzie lepszy xD ale weź tu czekaj babo do wieczora ... fatum wisi jakiś nade mną [emoji23]
Jeszcze jadę z siostra na prawko bo zdaje , oby jej się nie udzieliło ode mnie [emoji39]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wg jestem zla bo miałam parę spraw do załatwienia a nie załatwiłam nic ! Się dzień zaczął hoho , mam nadzieje ze koniec będzie lepszy xD ale weź tu czekaj babo do wieczora ... fatum wisi jakiś nade mną [emoji23]
Jeszcze jadę z siostra na prawko bo zdaje , oby jej się nie udzieliło ode mnie [emoji39]
7Martynka88
Dziewczyny dziękuje za pomoc w sprawie dupka
Kto ma proszę napiszcie na priv , bo wczytaj widziałam ze jeszcE ktoś mi oferował i zgubiłam treść !!!!
A teraz nie mogę znaleźć !![emoji848][emoji848][emoji848][emoji15][emoji15]
Beatka jeśli możesz było by super ! Zreszta nawet nie wiem ile mi tego będzie potrzebne ?!
Destino ma mi wysłać chyba jedno opakowania , ja mam w domu ale nie do ustnie !! I nie wiem czy można jej brać jak nie jest się w ciąży ?! Zreszta mam wyliczone co do jednej i jak będzie brakować to więcej nie dadzą bo ja i tak za wszystkie leki nie płace wszystko mam tutaj za za darmo ( steryd i heparynę tez ) z tego względu ze leczę się na tarczyce a takie osoby maja leki za darmo
I dlatego wszystko jest wyliczone [emoji848]
@agatush [emoji173]️kochana gratulacje [emoji847][emoji847][emoji847]
Życzę dużo zdrówka dla was obu [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kto ma proszę napiszcie na priv , bo wczytaj widziałam ze jeszcE ktoś mi oferował i zgubiłam treść !!!!
A teraz nie mogę znaleźć !![emoji848][emoji848][emoji848][emoji15][emoji15]
Beatka jeśli możesz było by super ! Zreszta nawet nie wiem ile mi tego będzie potrzebne ?!
Destino ma mi wysłać chyba jedno opakowania , ja mam w domu ale nie do ustnie !! I nie wiem czy można jej brać jak nie jest się w ciąży ?! Zreszta mam wyliczone co do jednej i jak będzie brakować to więcej nie dadzą bo ja i tak za wszystkie leki nie płace wszystko mam tutaj za za darmo ( steryd i heparynę tez ) z tego względu ze leczę się na tarczyce a takie osoby maja leki za darmo
I dlatego wszystko jest wyliczone [emoji848]
@agatush [emoji173]️kochana gratulacje [emoji847][emoji847][emoji847]
Życzę dużo zdrówka dla was obu [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
magda1208
roxie123
@magda1208 dziękuję [emoji8]
A co trzeba w razie W na pęknięcie? Bo macie doświadczenie a ja będę go atakować jak coś
A co trzeba w razie W na pęknięcie? Bo macie doświadczenie a ja będę go atakować jak coś
reklama
7Martynka88
Podziel się: