reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 wszystko wskazuje na owu, także sexy wskazane [emoji1431][emoji169]

@ovli22 dziewczyny tutaj pisały, że u chłopa może się wszystko zmienić, wyniki mogą być super a po jakimś czasie już nie do końca, dlatego warto zbadać wiesz [emoji6]

@marshia piję winiaka za Twoje dwie kreseczki i bętę [emoji485] coś czuję w kościach, że to TO! [emoji4][emoji848]
Dziewczyny nasze zdrowie[emoji485]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@matulkaa - czemu karza Ci kontrolowac wzrok? Ja tez jestem po laserowej korekcie wzroku. Robilam w 2013 roku. W 2016 urodzilam synka. Wg moich lekarzy ( prowadzilo mnie 2 ginow) nie bylo to wskazanie do cc.
Ja mialam cc bo to moj drugi porod. Pierwszy tez cesarka dlatego przy drugim tez zdecydowalam sie na cc ale to byl tylko moj wybor. Gin namawial mnie na sn ale ja nie chcialam nawet probowac. Dlatego mysle ze jesli chcesz to raczej przeciwskazan nie bedzie

No właśnie zauważyłam, że podejście lekarzy jest skrajnie różne. W momencie gdy ja miałam zabieg (ponad 13 lat temu; nieudaną zresztą) na wstępie uprzedzano mnie, że naturalny poród nie wchodzi w grę. Od tego czasu wytyczne mocno się zmieniły, ale nie wszyscy się z tym zgadzają. Moja okulistka chce mieć pewność czy nic złego się nie dzieje, w ciąży pogorszyła mi się wada, od jakiegoś czasu mam zmiany na dnie oka, grubość rogówki pozostawia wiele do życzenia. Woli dmuchać na zimne. Muszę o tym pogadać z ginekologiem.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż też w delegacji..też się zamartwiam jak gdzieś jedzie i nie lubię być sama,mam nadzieję, że do soboty szybko zleci.
@dżoł,betka pięknie rośnie :)
Mój okres dalej nie przyszedł. 35dc :/ brzuch i piersi bolą,jakby okres już był,tylko krwi brak. Brałam dupka 2x1 do 27dc. Zdarzyło się którejś z Was czekać tyle na okres po odstawieniu dupka? Znacie jakieś naturalne sposoby,żeby ten okres przyspieszyć?
Te z Was,które brały jakieś suplementy z inozytolem przy staraniach,kontynujecie je w ciąży?
@marshia ,trzymam kciuki,żeby ten test był dodatni z powodu dzidziolka,a nie ovitrele :)
wyobrażałam sobie dziś jakie życie byłoby piękne z tą małą upragnioną istotką..mam nadzieję, że każda z nas tego doświadczy.. Wiem,że dopóki nie będę miała dziecka,nie będe szczęśliwa. Cały ostatni rok żyję tylko tym ,czuję się trochę jak w zawieszeniu..ech ten brak owulki i teraz okresu całkiem mnie dobił.
Ilis91 sprobuj pozycji "pługa" (joga) znajdziesz w necie opis pozycji z fotami. W duzym skrocie to zarzucenie nog za siebie w pozycji lezacej mi pomoglo jak chcialam przyspieszyc @ :)

Ciocie Kochane!! Dzisiaj o 20.36 przyszła na świat Michalika. Waży 3340g i na 55 cm. Jest piękna. Jutro postaram się podesłać zdjęcie. Obie jesteśmy wykończone. Niestety po 12 godzinach ciężkiego porodu siłami natury ostatecznie wykonano Cięcie cesarskie. Dziękujemy za wszystkie kciuki i dobre słowa. Roxie - brzuszek jest Twój :-*

Ciocie Kochane!! Dzisiaj o 20.36 przyszła na świat Michalika. Waży 3340g i na 55 cm. Jest piękna. Jutro postaram się podesłać zdjęcie. Obie jesteśmy wykończone. Niestety po 12 godzinach ciężkiego porodu siłami natury ostatecznie wykonano Cięcie cesarskie. Dziękujemy za wszystkie kciuki i dobre słowa. Roxie - brzuszek jest Twój :-*

Ależ się cieszę [emoji8][emoji8][emoji8] wracaj do sił kochana ! Zdrówka dla Was i wielkie Gratulacje dla dzielnej mamy [emoji8] przeczytałam i się wzruszyłam...doczekalas się swojego cudu [emoji4] czekamy na zdjęcie na pewno jest przepiękna! ale na razie odpoczywaj [emoji4] dziękuję mam nadzieję ze przygarne brzusio [emoji8][emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatush gratulacje [emoji8][emoji253][emoji272][emoji257][emoji254][emoji258][emoji255] Michalinko witaj na swiecie [emoji8][emoji7]
Marshia czekam na bete [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry