reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia no z jednej własnie , z prawej strony ,tam gdzie moje pęcherzyki haha , jakby podziubało tak dziwnie , nawet nieprzyjemnie bym powiedziała xD oby to było to !
...idę jeszcze M "pożegnać" bo rano nie zdążę :p

Dziewczyny do jutra dziękuję Wam za wsparcie i ,że wytrzymujecie kiedy jestem nakręcona jak zegarek :p :)
3mam kciuki za testujące :* i przytulam brzuszki :)

@agatush coś czuję , że Królewna już z Tobą :*

reklama
@ovli22 sloneczko tak bylo rok temu, a nie wiesz jak jest teraz. Cialo to ciagla modulacja. Ja tez myslalam ze to u mnie problem. A Milewicz wyslal m na badania i okazalo sie ze najlepiej nie bylo. Troche inny tryb zycia, zmiana diety, troche suplementow i teraz bylo gites. Sa owoce [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

On dobrze się odżywia , nie pali fajek już od 10 lat ;) alkoholu Też nie za duzo !
I suplementuje się już od roku
Specjalnymi dla mężczyzny starających się o dziecko ;)
Plus omega 3
Mój teraźniejszy lekarz nie wspominał o tym bo miałam robione za każdym moim poronieniem badania i zarodek rozwijał się prawidłowo tylko ja zabijałem go [emoji732]️[emoji732]️

Sorki dziewczyny ale to akurat jest problem po mojej stronie ;(
A po za tym mało robimy bobosexy;)
Jeśli do końca roku nic nie wyjdzie to możliwe ze go wyślę ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 mam tylko luteine, chcesz?

No wzięłabym ;)

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 ja już schodzę z dawki Duphastonu, mam brać jeszcze przez dwa tygodnie po 1 tabletce. A mam jeszcze jedną receptę do wykorzystania (1 opakowanie), miałam już jej nie realizować, ale jak potrzebujesz wykupię [emoji4]
@Funia90 gratuluję udanej wizyty. Najważniejsze że z Asieńką wszystko Ok
@dżoł pięknie rośnie [emoji8]

Ja dziś zaliczyłam wizytę u okulisty. Dostałam zalecenie by pojawiać się na kontroli co dwa miesiące i sprawdzać czy siatkówka się nie odkleja. Jestem po laserowej korekcji wzroku i boję się, że to może być podstawa do cc. Choć zdania są podzielone. Zobaczymy [emoji4] a tak bym chciała próbować naturalnie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@ovli22 to wyslij adres na priv

Ok wyślę [emoji173]️

Bobasek ten lekarz zdecydowanie przesadzil! Ja mam amh kolo 2 i moj gin tak nie twierdzi a mam kochana 38 lat i o slabej genetyce przez pryzmat amh pierwsze slysze. Ja bym zrobila genetyke jesli jeszcze nie robiliscie i chromatyne dna plemnika jak to dziewczyny mi poradzily glowa do gory masz czas Kobieto powalczyc ☺
Masz wyniki już tej chromatyny dna plemnika?

Kochane bardzo wam dziękuje wszystkim i każdej z osobna . Jesteście ogromnym wsparciem w chwilach słabości . Oczywiście mąż i rodzina bardzo mnie wspierają lecz wy rozumiecie mnie bo same przez to przechodziłyście. Staram się myśleć pozytywnie wierzyć , że kiedyś nadejdzie ten upragniony dzień. Czasami jednak miewam gorsze dni . Cieszę się ,z każdej udanej ciąży i brzuszka . Jednak emocje biorą górę nad rozumem . Wybaczcie te smutki pewnie pogoda sprzyja melancholii.
Czekam na wynik jak będzie ok to sprawdzamy .
@dżoł Super
@roxie123 Nie smuć się . Jutro na pewno będzie udany dzień.
@marshia Kciuki za jutrzejszy dzień .
@mała79 Pozdrawiam

Ściskam brzuchatki i mamusie .

reklama
@matulkaa - czemu karza Ci kontrolowac wzrok? Ja tez jestem po laserowej korekcie wzroku. Robilam w 2013 roku. W 2016 urodzilam synka. Wg moich lekarzy ( prowadzilo mnie 2 ginow) nie bylo to wskazanie do cc.
Ja mialam cc bo to moj drugi porod. Pierwszy tez cesarka dlatego przy drugim tez zdecydowalam sie na cc ale to byl tylko moj wybor. Gin namawial mnie na sn ale ja nie chcialam nawet probowac. Dlatego mysle ze jesli chcesz to raczej przeciwskazan nie bedzie

Do góry