Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@bertha malina na tej samej ul. Sczanieckiej tylko klatkę dalej można tak powiedzieć bo to jest w bloku mieszkalnym na parterze takie usługowe lokale.
Apc tam jest laboratorium tam pobierają krew do szczepień i Paśnika i Maliny chyba to wspólne laboratorium a Paśnik tam ma gabinet
@ovli22 ja bym wysłała chopa jednak ...
@pixi.nova to zrozumiałe...te pierwsze wizyty są szczególnie stresujące , to prawda ,że stresy zaczynają się od II kresek ... wierzę ,że będzie dobrze u Ciebie :*
To tym bardziej muszę zapytać lekarza co to [emoji23] do Krakowa 3h niby tylko ale wiesz i tak się martwię ... codziennie czekam az wróci zdrowy z pracy [emoji4] mam tylko jego w zasadzie jest mi najbliższy taki mój skarbus [emoji4]@roxie123 masz byc dobrej mysli[emoji5]pozytywne myslenie pezyciaga pozytywne zdarzenie[emoji5]
Tez sie zawsze martwie jak M gdzies sam jezdzi,a daleko jedZie?
Mnie nie kluje chyba hehe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom