reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha malina na tej samej ul. Sczanieckiej tylko klatkę dalej można tak powiedzieć bo to jest w bloku mieszkalnym na parterze takie usługowe lokale.

Apc tam jest laboratorium tam pobierają krew do szczepień i Paśnika i Maliny chyba to wspólne laboratorium a Paśnik tam ma gabinet

reklama
@bertha malina na tej samej ul. Sczanieckiej tylko klatkę dalej można tak powiedzieć bo to jest w bloku mieszkalnym na parterze takie usługowe lokale.

Apc tam jest laboratorium tam pobierają krew do szczepień i Paśnika i Maliny chyba to wspólne laboratorium a Paśnik tam ma gabinet

A, rozumiem.

Jakby ktoś miał wizytę wcześniej niż 4.10 do Pasnika do oddania, to dajcie znać! :)

@dżoł cudownie[emoji5]ja tez wierze,ze bedzie dobrze[emoji4]

@Porzeczka1234 wiem,nadzieja umiera ostatnia ,tez tak mialam.

@roxie123 kochana ja pewnie wstane "razem z Toba" hehe,ale nie o 5[emoji6]za to jak wyjdziesz z gabinetu to juz nie bede spala,przeczysc jelitka a coo[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł bardzo się cieszę [emoji8] teraz będzie już tylko dobrze
@Funia90 no ja i tak wstanę koło 4 bo M o 5 wyjeżdża to też stres żeby zajechał. To takie moje oczko w głowie [emoji7] śpij spokojnie nie wiem czy jest na co liczyć.

A mam głupie pytanie czy kuje Was tak czasami w pochwie ? Nie wiem jak to wytłumaczyć nawet...tak mnie głównie po prawej stronie dziwnie uciska ni co [emoji23]tak ukuje przestanie i znowu hm ... dziwne [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 masz byc dobrej mysli[emoji5]pozytywne myslenie pezyciaga pozytywne zdarzenie[emoji5]
Tez sie zawsze martwie jak M gdzies sam jezdzi,a daleko jedZie?
Mnie nie kluje chyba hehe

@ovli22 ja bym wysłała chopa jednak ...
@pixi.nova to zrozumiałe...te pierwsze wizyty są szczególnie stresujące , to prawda ,że stresy zaczynają się od II kresek ... wierzę ,że będzie dobrze u Ciebie :*

Dziewczyny tutaj bardziej chodzi o mnie ja nie mam owulacji ! To znaczy mam co 2-3 miesiąc .

Jak mam owulacje i działamy to bez problemu zachodzę ! Zawsze tak było !

W tamtym roku zaszłam od razu bo wiedziałam ze mam owulacje bo u mnie nie da się jej ukryć są objawy i nie muszę sobie nawet robić żadnych testów ;)

Jak teraz mieć nie będę to mam jeszcze clo i zacznę brać od nastepnego cyklu .

Ma ktoś z was może więcej dupka do sprzedania ??
I wysłania mi ?
Bo ja mam ale nie mige teraz brać bo mam wyliczone co do jednej tabletki a mam brać dopiero od pozytywnego testu .
I mam ale nie do ustne tylko takie -tego ;) wiecie ;)
I nie wiem czy je tez można brać jak się nie jest w ciąży ?

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@roxie123 masz byc dobrej mysli[emoji5]pozytywne myslenie pezyciaga pozytywne zdarzenie[emoji5]
Tez sie zawsze martwie jak M gdzies sam jezdzi,a daleko jedZie?
Mnie nie kluje chyba hehe

To tym bardziej muszę zapytać lekarza co to [emoji23] do Krakowa 3h niby tylko ale wiesz i tak się martwię ... codziennie czekam az wróci zdrowy z pracy [emoji4] mam tylko jego w zasadzie jest mi najbliższy taki mój skarbus [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 sloneczko tak bylo rok temu, a nie wiesz jak jest teraz. Cialo to ciagla modulacja. Ja tez myslalam ze to u mnie problem. A Milewicz wyslal m na badania i okazalo sie ze najlepiej nie bylo. Troche inny tryb zycia, zmiana diety, troche suplementow i teraz bylo gites. Sa owoce [emoji38]
@ovli22 mam tylko luteine
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 jak to bol jednostronny to brzmi jak owulacja :) dobry znak
@Porzeczka1234 - tak - jutro beta. Boli mnie krzyż - taki bol ni to korzonkowy, ni w samych plecach :/
Mam nadzieje, ze minie przez noc i się zwlekę rano z łóżka. Oczywiście już panikuje, ze to zły znak - mi to powinni mózg czasem wyłączyć ;) a już na pewno doktora google'a ;)
@bertha super, ja te nazwiska tylko z forum kojarzę, ale orientuję się, ze to naprawdę specjalista :) nie to co zaścianek wrocławski pod tym względem:)

Do góry