reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha malina na tej samej ul. Sczanieckiej tylko klatkę dalej można tak powiedzieć bo to jest w bloku mieszkalnym na parterze takie usługowe lokale.

Apc tam jest laboratorium tam pobierają krew do szczepień i Paśnika i Maliny chyba to wspólne laboratorium a Paśnik tam ma gabinet

reklama
@bertha malina na tej samej ul. Sczanieckiej tylko klatkę dalej można tak powiedzieć bo to jest w bloku mieszkalnym na parterze takie usługowe lokale.

Apc tam jest laboratorium tam pobierają krew do szczepień i Paśnika i Maliny chyba to wspólne laboratorium a Paśnik tam ma gabinet

A, rozumiem.

Jakby ktoś miał wizytę wcześniej niż 4.10 do Pasnika do oddania, to dajcie znać! :)

@dżoł cudownie[emoji5]ja tez wierze,ze bedzie dobrze[emoji4]

@Porzeczka1234 wiem,nadzieja umiera ostatnia ,tez tak mialam.

@roxie123 kochana ja pewnie wstane "razem z Toba" hehe,ale nie o 5[emoji6]za to jak wyjdziesz z gabinetu to juz nie bede spala,przeczysc jelitka a coo[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł bardzo się cieszę [emoji8] teraz będzie już tylko dobrze
@Funia90 no ja i tak wstanę koło 4 bo M o 5 wyjeżdża to też stres żeby zajechał. To takie moje oczko w głowie [emoji7] śpij spokojnie nie wiem czy jest na co liczyć.

A mam głupie pytanie czy kuje Was tak czasami w pochwie ? Nie wiem jak to wytłumaczyć nawet...tak mnie głównie po prawej stronie dziwnie uciska ni co [emoji23]tak ukuje przestanie i znowu hm ... dziwne [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 masz byc dobrej mysli[emoji5]pozytywne myslenie pezyciaga pozytywne zdarzenie[emoji5]
Tez sie zawsze martwie jak M gdzies sam jezdzi,a daleko jedZie?
Mnie nie kluje chyba hehe

@ovli22 ja bym wysłała chopa jednak ...
@pixi.nova to zrozumiałe...te pierwsze wizyty są szczególnie stresujące , to prawda ,że stresy zaczynają się od II kresek ... wierzę ,że będzie dobrze u Ciebie :*

Dziewczyny tutaj bardziej chodzi o mnie ja nie mam owulacji ! To znaczy mam co 2-3 miesiąc .

Jak mam owulacje i działamy to bez problemu zachodzę ! Zawsze tak było !

W tamtym roku zaszłam od razu bo wiedziałam ze mam owulacje bo u mnie nie da się jej ukryć są objawy i nie muszę sobie nawet robić żadnych testów ;)

Jak teraz mieć nie będę to mam jeszcze clo i zacznę brać od nastepnego cyklu .

Ma ktoś z was może więcej dupka do sprzedania ??
I wysłania mi ?
Bo ja mam ale nie mige teraz brać bo mam wyliczone co do jednej tabletki a mam brać dopiero od pozytywnego testu .
I mam ale nie do ustne tylko takie -tego ;) wiecie ;)
I nie wiem czy je tez można brać jak się nie jest w ciąży ?

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@roxie123 masz byc dobrej mysli[emoji5]pozytywne myslenie pezyciaga pozytywne zdarzenie[emoji5]
Tez sie zawsze martwie jak M gdzies sam jezdzi,a daleko jedZie?
Mnie nie kluje chyba hehe

To tym bardziej muszę zapytać lekarza co to [emoji23] do Krakowa 3h niby tylko ale wiesz i tak się martwię ... codziennie czekam az wróci zdrowy z pracy [emoji4] mam tylko jego w zasadzie jest mi najbliższy taki mój skarbus [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 sloneczko tak bylo rok temu, a nie wiesz jak jest teraz. Cialo to ciagla modulacja. Ja tez myslalam ze to u mnie problem. A Milewicz wyslal m na badania i okazalo sie ze najlepiej nie bylo. Troche inny tryb zycia, zmiana diety, troche suplementow i teraz bylo gites. Sa owoce [emoji38]
@ovli22 mam tylko luteine
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 jak to bol jednostronny to brzmi jak owulacja :) dobry znak
@Porzeczka1234 - tak - jutro beta. Boli mnie krzyż - taki bol ni to korzonkowy, ni w samych plecach :/
Mam nadzieje, ze minie przez noc i się zwlekę rano z łóżka. Oczywiście już panikuje, ze to zły znak - mi to powinni mózg czasem wyłączyć ;) a już na pewno doktora google'a ;)
@bertha super, ja te nazwiska tylko z forum kojarzę, ale orientuję się, ze to naprawdę specjalista :) nie to co zaścianek wrocławski pod tym względem:)

Do góry