reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 Wiem co czujesz kochana. Ja znalazlam sposob na takie wizyty, zawsze sobie mysle, że to moglaby byc jakas brzuchatka z forum, ktora przeszla tak duzo jak ja.. Nasza @Destino czy @Porzeczka1234 czy kazda inna kochana kolezanka :)Nigdy nie wiemy jaka historie maja te kobiety.. Czy mialy invitro, poronily.. a moze maja szczescie i niech tak zostanie :) Do nas tez przyjdzie! :)
@Funia90 Moja ostatnia ciaza byla opozniona wzgledem om tak jak twojej kolezanki, ehh okropne wspomnienia wrocily. Jednak u mnie pokazalo sie serduszko.. na jeden dzien i zgaslo bo juz krwawilam 4 dzien. Z calego serca zycze przyjaciolce aby u niej skonczylo sie lepiej niz u mnie.. Obawiam sie, ze ona ma PCO tak jak ja.. choc nic na to nie wskazywalo..

reklama
@Funia90 też myślę jak Ty...czekają ich ciężkie chwile:/
@magda1208 co to smuteczki... przeganiamy je wspólnie:)
@agatush :*
@mała79 oby corcia doczekala sie rodzeństwa:) tego i Tobie i sobie życzę:*
Ja ,pomijajac bol szczepień,bardzo lubilam te wycieczko do Łodzi:) mieliśmy z dwoma parami swój rytuał zakupowo kawowy:) a poczekalnia w APC byla nasza;) musieli tam nas miec za totalnie...pokreconych;)

@magda1208 głowa do góry, będziemy kiedyś mamami ;* ale też mi zawsze szkoda ...
@Funia90 przykro mi z powodu koleżanki ... moja pierwsza ciąża zatrzymała się na przełomie 6/7 tydzień a w 8 się dowiedziałam : ( przykre ze tyle kobiet musi przez to przechodzić...

Jakoś złapał mnie kiepski humor... M jutro w delegację no i ten lekarz , boję sie ze nie powie nic dobrego a to takie ważne dla mnie :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 wyobrazaj sobie ,ze i Ty bedziesz siedziala i glaskala sie po brzusiu[emoji5]

@pixi.nova moja druga ciaza miala 9 dni opznienie mimo potwierdzenia monitoringiem owu i bety po 11 dniach od pekniecia pecherzyka:/

@kas90 lekarz powiedzial,ze raczej ciaza stracona jak zobaczyl to zdjecie z usg sprzed tyg ,gdzie obraz wskazywal 6t5d a mu wyszlo 6t2d .
Watpie zeby tamta babka sie pomylila w pomiarach tydzien temu,bo musialaby sie pomylic o ponad tydzien.
Oni troszke tego nie rozumieja ,jak sie to wszystko liczy itd.
Jutro ma usg u tej babki co tydz temu to powie jej mam nadzieje,czy tydzien temu to serduszko bylo.

@roxie123 nie smutaj,nie masz o co[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@magda1208 kochana no strasznie mi przykro serce mi pęka słyszę, że masz duży spadek formy. Wiesz myślę sobie jak ja "zazdrościłam" tylko nie złośliwe życząc źle tylko ze smutkiem a teraz mam ten brzuszek boję się codziennie czym wyżej tym gorzej kochana doczekasz się wypłacz się wykrzycz nawet tu na forum to pomaga ściskam Cię. Myśl tak jak @pixi.nova mówi bo kiedyś to powiedziała @fondie i jest w tym racja widzę jak dziewczyny u Maliny
patrzą na brzuch każda by chciała i ja kiedyś też tak patrzyłam.

@Funia90 przykra sprawa z koleżanką ale rozumiem męża i koleżankę ciągle sobie wmawiałam a nóż serduszko będzie biło nadzieja umiera ostatnia. Ale masz rację trudne chwile przed znajomymi

@Destino mam jakiś probiotyk doustny trilac i provag a antybiotyk wezmę dopiero od piątku a od dziś juz probiotyk

@roxie123 nie smutaj na zapas będzie dobrze

@mała79 powodzenia jutro oby nie bolało mnie przy 10 bolało już.

@dżoł jak u was?

@marshia jutro testujesz?

Jakos mnie tak zasmucilo ze M jedzie ja nie nauczona jestem bez niego spać: p
No i ten głupi lekarz xD będziecie słodko spały a ja na wizycie bede [emoji23]nie mówiąc że od 5 na wc pewnie xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 to polecam provag, choc trivagin drogi ale dobrze dziala

@magda1208 [emoji8]

@kas przepraszam ze dopiero teraz odpowiadam. Z pomidorami uporalam sie w poniedialek. Wiecej nie bedzie.
A co u was slychac.

Dziewczyny moze i glupie pytanie ale tak mysle o ubraniowej wyprawce. Nie chce za duzo kupowac, ale za malo tez nie. To ile waszym zdaniem jest w sam raz?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na usg za wczesnie ale musialam isc bo mialam ostatni zastrzyk na dzis, zrobil wymaz, usg tez alby sprawdzic sluzowke (gruba), przepisal wszystko to co do tej pory bralam, co do euthyroxu 75 to nie powiedzial ze za duzo biore wiec utrzymam dawke, zapytal czy chce zwolnienie [emoji23][emoji23] kilka razy powtarzal ze teraz bedzie wszystko dobrze bo beta ladnie rosnie, za wizyte nie wzial, dal inofolic, bo mowilam ze konczy mi sie inofem i czy dalej mam to pic. Wiec skoro dal to zrozumialam ze mam pic. Nastepna wizyta za tydzien, mam zrobic progesteron, bhcg, mocz i morfologie. No i chyba dal mi ryczalt na wszystko bo zaplacilam tylko 160 zl.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Umówiłam się do Pasnika na 4.10. On przyjmuje w APC - widzę ze tez tam szczepienia miałyście. To tam tez Malina przyjmuje? Czy Malina gdzie indziej?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry