pixi.nova
Fanka BB :)
@magda1208 Wiem co czujesz kochana. Ja znalazlam sposob na takie wizyty, zawsze sobie mysle, że to moglaby byc jakas brzuchatka z forum, ktora przeszla tak duzo jak ja.. Nasza @Destino czy @Porzeczka1234 czy kazda inna kochana kolezanka Nigdy nie wiemy jaka historie maja te kobiety.. Czy mialy invitro, poronily.. a moze maja szczescie i niech tak zostanie Do nas tez przyjdzie!
@Funia90 Moja ostatnia ciaza byla opozniona wzgledem om tak jak twojej kolezanki, ehh okropne wspomnienia wrocily. Jednak u mnie pokazalo sie serduszko.. na jeden dzien i zgaslo bo juz krwawilam 4 dzien. Z calego serca zycze przyjaciolce aby u niej skonczylo sie lepiej niz u mnie.. Obawiam sie, ze ona ma PCO tak jak ja.. choc nic na to nie wskazywalo..
@Funia90 Moja ostatnia ciaza byla opozniona wzgledem om tak jak twojej kolezanki, ehh okropne wspomnienia wrocily. Jednak u mnie pokazalo sie serduszko.. na jeden dzien i zgaslo bo juz krwawilam 4 dzien. Z calego serca zycze przyjaciolce aby u niej skonczylo sie lepiej niz u mnie.. Obawiam sie, ze ona ma PCO tak jak ja.. choc nic na to nie wskazywalo..