reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 musi jeszcze przybierać z rozmachem ale jestem zadowolona z osiagniętej wagi haha pani dr też tylko znów siedzi tak , że ciężko kość biodrową było trudno zmierzyć :D . Wiesz myślimy o Zosi bądź Hani mąż chciałby Anię ale ja Ania także nie zgadzam się :).

Kasiu ja nigdy prawie żadnej infekcji nie miałam ale podobno gbs ma każdy w gardle nosie i niestety w ciąży oslabiony organizm i przechodzi z tej drugie dziurki. Wezmę ten antybiotyk będę spokojniesza jutro pojadę po niego i taki tak fraxi muszę kupić. Mi Pani dr zrobiła posiew czyli czystość i z tego ta wiedza o gbs.

@marshia też mam usta spierzchnięte :p

@Funia90 super ze z maleńką wszystko dobrze
@Porzeczka1234 ja miałam też GBS ale nie brałam antybiotyku , w końcu miałam cc w 36 tyg. bo wody mi odeszły a mala byla ulozona miednicowo tak jak teraz u ciebie..
@pixi.nova mysle ze mozesz isc spokojnie na to usg w 7 tyg.
@dżoł super beta, kiedy pierwsze usg?
@magda1208 powodzenia na wizycie, pozytywnych wiadomości i kochana nie poddajemy się "głowa do gòry" i walczymy dalej..

Ja jutro śmigam na szczepienie do Łodzi, więc urlopuje i napawam się nadzieją ze te moje
wyjazdy i grubo wydana kasa przyniesie rodzeństwo dla mojej còreńki.
Miłego wieczoru laseczki, jadziś oglądam "Na dobre i na zle" i chlapnę lampke czErwonego wytrAwnego:p:p:p

@Funia90 super wieści [emoji173]️ grunt, że malutka ma się dobrze
@mała79 powodzenia kochana. Ja upuściłam ponownie krew na wyniki. Nie sądzę by cokolwiek się zmieniło No ale doc chciał to będzie miał ;) także jeszcze chwilę muszę poczekać...

Siedzę i czekam opóźnienie w wizycie.Koło mnie same dziewczyny z brzuszkami .Ryczeć mi się chce. Oczywiście życzę im jak najlepiej. Jednak serce nie sługa ściska.

Madzia - głowa do góry - każdej się w końcu udaje :) :) Tobie tez się w końcu uda. Wtedy tez będziesz tam z brzuchem siedzieć. A teraz masz tam najładniejszy i najbardziej płaski i seksowny ;)

@magda1208 jejciu bidulo,tez tak mialam jak poszlam ,wszystkie z brzuszkami tylko nie ja i wszystkie sie glaskaly po nich[emoji29]zycze udanej wizyty.

@kas90 smacznego[emoji5]

@Porzeczka1234 ja tez myslam nad Zosia ale babcia moje M
Tak ma na imie i moja tesciowa jej nie cierpi wiec jakos tak odpuscilam[emoji4]

Dziewczyny bylysmy na usg.
Z om 8t1d ,z usg sprzed tygodnia powinno byc 7t5d,a wyszlo 6t2d.
Nie uwidoczniono fhr.
Ja to widze marnie,poszlysmy na bete,ale hmm,nie mowie jej wprost bo nie chce robic przykrosci ale troszke tlumacze,natomiast ,ona teraz wpadla na pomysl ,ze zle liczylam jej wiek ciazy bo przeciez nie zaszla w okres[emoji53]
Juz wytlumaczylam jej jak sie liczy wiek ciazowy ale jej M nie moze tego zroumiec i cos tam protestowal,poza tym zarodek nie moze sie zmniejszac lub nie rosnac.
Jutro idzie na usg do tej babki sprzed tygodnia.

Wrocialam wyglodniala i zmeczona,od 14-19 nic nie jadlam co dla mnie nie jest normalne bo jem co ok 3 godz.
Zrobilam sobie herbatke z miodem,pisakm tantum verde i jest troszke lepiej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 super wieści [emoji173]️ grunt, że malutka ma się dobrze
@mała79 powodzenia kochana. Ja upuściłam ponownie krew na wyniki. Nie sądzę by cokolwiek się zmieniło No ale doc chciał to będzie miał ;) także jeszcze chwilę muszę poczekać...
Dziękuję i trzymam kciuki za wyniki....ćwiczymy cały czas cierpliwość
Madzia wiem ze ci przykro ale pomysl ze ty tez nie dlugo bedziesz chodzic z takim brzusiem i wierz w to kochana

reklama
Do góry