reklama
@ovli22 to moze jednak warto zbadac mena. Chodzi o to by stworzyc najlepsze warunki
@pixi.nova 7t wystarczy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@pixi.nova 7t wystarczy
roxie123
Fanka BB :)
@ovli22 ja bym wysłała chopa jednak ...
@pixi.nova to zrozumiałe...te pierwsze wizyty są szczególnie stresujące , to prawda ,że stresy zaczynają się od II kresek ... wierzę ,że będzie dobrze u Ciebie :*
@pixi.nova to zrozumiałe...te pierwsze wizyty są szczególnie stresujące , to prawda ,że stresy zaczynają się od II kresek ... wierzę ,że będzie dobrze u Ciebie :*
magda1208
@funia Super wieści .
@dżoł Oby tak dalej w spokoju i bez stresu całe 9 miesięcy.
@roxie123 Kciuki za wizytę . Na pewno wszystko będzie ok.
@bertha @marzycielka81 Obyście jak najszybciej pozbyły się infekcji i do dzieła.
Ja dzisiaj mam wizytę kto wie co tam wyjdzie. Ogólnie ostatnio mam spadek formy brak entuzjazmu i samozaparcia. Czasami wydaje mi się ,że się nie doczekam .
@dżoł Oby tak dalej w spokoju i bez stresu całe 9 miesięcy.
@roxie123 Kciuki za wizytę . Na pewno wszystko będzie ok.
@bertha @marzycielka81 Obyście jak najszybciej pozbyły się infekcji i do dzieła.
Ja dzisiaj mam wizytę kto wie co tam wyjdzie. Ogólnie ostatnio mam spadek formy brak entuzjazmu i samozaparcia. Czasami wydaje mi się ,że się nie doczekam .
pixi.nova
@magda1208 Doczekasz sie! Ja jakos tak wierze, ze kazdej z nas sie uda. W koncu kiedys limit nieszczesc musi sie skonczyc
Daj koniecznie znac jak po wizycie. Trzymam mocno kciuki!!
Daj koniecznie znac jak po wizycie. Trzymam mocno kciuki!!
@magda1208 to normalne. Pogoda jeszcze wzmaga takie poczucie. Trzymaj sie dzielnie i niech lekarz tchnie optymizmem
marshia
@pixi.nova spokihnie 7t5d będzie ok. Nie trzeba dłużej czekać
Ale macie rozkminione mikstury wszelakie..... Omg....
Mi by się dziś przydał patent na nawilżenie w ustach i na ustach.... od rana mnie suszy, ale nie kacowo . Tylko jakbym od wczoraj nic nie Piła. A wypiłam kawę i ponad litr wody od rana. I non stop popijam, bo tak jestem przyzwyczajona. A ślinianki wysuszone jak Sahara ....
chyba się starzeję i zaczynam na wiór wysychać
@magda1208 nie poddawać się! to tylko lekkie jesienne osłabienie i dobrze, ze nie ZAPARCIA
Ale macie rozkminione mikstury wszelakie..... Omg....
Mi by się dziś przydał patent na nawilżenie w ustach i na ustach.... od rana mnie suszy, ale nie kacowo . Tylko jakbym od wczoraj nic nie Piła. A wypiłam kawę i ponad litr wody od rana. I non stop popijam, bo tak jestem przyzwyczajona. A ślinianki wysuszone jak Sahara ....
chyba się starzeję i zaczynam na wiór wysychać
@magda1208 nie poddawać się! to tylko lekkie jesienne osłabienie i dobrze, ze nie ZAPARCIA
Ostatnia edycja:
dominiacela
Aktywna w BB
@ marshia - na nawilżenie skorzystaj z tego że dziś środa [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
@Funia90, gratuluję kluseczki jeszcze raz
@Porzeczka1234, no to pięknie tuczysz małą Ja mam zlecone to badanie po 35tc. Skłaniacie się już ku jakiemuś imieniu?
@dżoł, super beta. Będziesz jeszcze badać? Kiedy wybierasz się na usg?
Ja miałam infekcję intymną raz w życiu, także nie pomogę za bardzo. Choć życzę szybkiego pozbycia się paskudztwa!
Byliśmy na małym spacerku w lesie, uzbieraliśmy 5 grzybów i zapowiada się pyszny makaron na kolację
@Porzeczka1234, no to pięknie tuczysz małą Ja mam zlecone to badanie po 35tc. Skłaniacie się już ku jakiemuś imieniu?
@dżoł, super beta. Będziesz jeszcze badać? Kiedy wybierasz się na usg?
Ja miałam infekcję intymną raz w życiu, także nie pomogę za bardzo. Choć życzę szybkiego pozbycia się paskudztwa!
Byliśmy na małym spacerku w lesie, uzbieraliśmy 5 grzybów i zapowiada się pyszny makaron na kolację
Ostatnia edycja:
Podziel się: