reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino tak zaczęliśmy już miesiąc temu [emoji844][emoji844][emoji844]teraz czekam na owulacje itd
Jakoś szans narazie nie wiedzę !!
Może w następnym miesiącu albo następnym itd

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 Przerażająca historia kolezanki..

Ehh ja tez tak sie boje tego usg normalnie dziewczyny non stop o tym mysle. Postaram sie wytrzymac chociaz do przyszlej srody to bedzie 7t5d czy radzicie isc 8t3d?

@funia Super wieści .
@dżoł Oby tak dalej w spokoju i bez stresu całe 9 miesięcy.
@roxie123 Kciuki za wizytę . Na pewno wszystko będzie ok.
@bertha @marzycielka81 Obyście jak najszybciej pozbyły się infekcji i do dzieła.
Ja dzisiaj mam wizytę kto wie co tam wyjdzie. Ogólnie ostatnio mam spadek formy brak entuzjazmu i samozaparcia. Czasami wydaje mi się ,że się nie doczekam .

@pixi.nova spokihnie 7t5d będzie ok. Nie trzeba dłużej czekać :)

Ale macie rozkminione mikstury wszelakie..... Omg.... :)
Mi by się dziś przydał patent na nawilżenie w ustach i na ustach.... od rana mnie suszy, ale nie kacowo ;). Tylko jakbym od wczoraj nic nie Piła. A wypiłam kawę i ponad litr wody od rana. I non stop popijam, bo tak jestem przyzwyczajona. A ślinianki wysuszone jak Sahara ....
chyba się starzeję i zaczynam na wiór wysychać :( ;)
@magda1208 nie poddawać się! :) to tylko lekkie jesienne osłabienie :) i dobrze, ze nie ZAPARCIA ;) ;)

Ostatnia edycja:
reklama
@Funia90, gratuluję kluseczki jeszcze raz:D
@Porzeczka1234, no to pięknie tuczysz małą:p Ja mam zlecone to badanie po 35tc. Skłaniacie się już ku jakiemuś imieniu?
@dżoł, super beta. Będziesz jeszcze badać? Kiedy wybierasz się na usg?

Ja miałam infekcję intymną raz w życiu, także nie pomogę za bardzo. Choć życzę szybkiego pozbycia się paskudztwa!
Byliśmy na małym spacerku w lesie, uzbieraliśmy 5 grzybów i zapowiada się pyszny makaron na kolację :D

Ostatnia edycja:
Do góry