reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczyny ;)

@funia bardzo się cieszę , ze z dzoanną wsztko dobrze niech rośnie malutka ;)

@Roxie good luck [emoji256] jesteś najbliżej z nas !! Starających się ;) także coco jumbo i do przodu !
Ja mam zacząć steryd brać od pierwszego dnia owulacji !

@ Dzoł gratulacje kochana [emoji173]️bardzo się cieszę .

Co do badania nasienia to mój M nigdy nie był [emoji732]️[emoji732]️[emoji844][emoji844]
Bo nie było takiej potrzeby gdyż problem leży po mojej stronie .
Jakieś 5 miesięcy temu mieliśmy iść dostałam nawet skierowanie dla niego ale po późniejszej rozmowie z lekarzem stwierdziliśmy ze Bezsensu .
Zreszta ja zrobiłam awanturę bo z kliniki poronień przenieśli mnie do kliniki niepłodności ha ha
Bo już nie wiedzieli co maja ze mną zrobić bo ja nadal poraniałam [emoji844][emoji844]
Wiec żeby się mnie pozbyć i żeby w papierach było good to oddali mnie tam !!
A ja nie mam problemów z niepłodnością tylko z donoszeniem ha ha
Wiec podziękowałam im serdecznie ! Wsiadłam w rakietę i poleciałam na Marsa !!!
Zmieniłam lekarza i teraz jest super .
Ale wiem ze mój M by poszedł ale ciężkie by to było dla niego bo jest troszkę nie śmiały i taki wrażliwy na tym punkcie .
Ale jak by musiał to by poszedł ;)

Pozdrawiam dziewczyny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 cokolwiek zdecydujesz będzie dobrem dla Was :*
...tak rozkminiam właśnie czy pękło z jedno chociaż czy nie ;/ bo jak nie to mi da tabsy na przyszły cykl żeby pękały :< a ja wolałabym naturalnie już dosyć mam tyle tych tabletek ;/ na bliźniaki nie ma szans u mnie z żadnej ze stron nie ma :D

@ovli22 teraz najbliżej jest @marshia :D ja czasami myślę ,że się cofam a nie idę do przodu , no ale nie daję się :) ja też biorę , bo lekarz mówił , że musi być brany przed ewentualnym zagnieżdżeniem ,żeby organizm nie potraktował tego jako ciało obce

Dzol, piękna beta!! :)

Mi przyszły wyniki aktywności nk po 2h. Wynik: 32.7%. To chyba mienia dobrze?
Normalny poziom nk był 8.8%.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ja aktywnosci nigdy nie badalam, encorton od poniedzialku biore 15, bo co to jest 10 przy mojej wadze ... ;-( nie wiem czy ginowi sie przyznac

@Porzeczka1234 ja modlę się o jedno zdrowe i żeby było :) to jest baaardzo długi proces... najpierw zeby pękło a potem załapało ... :)
@dżoł mój lekarz tez nie wie ,że biorę większą dawkę , jak na razie ...kiedyś się przyznam , ale 10 to taka norma więc nie boję się , że coś się może stać . Ważę tak 50-52 w zależności .

@Marzycielka dieta z niskim indeksem glikemicznym, kiszonki, surowy czosnek najlepiej wchodzi z kanapka z pomidorem pic duzo wody i do lekarza po leki na grzybice doustne i miejscowe. Najlepiej do dermatologa. Takie leczenie trwa ok 1,5 mca. Potem mozesz spokojnie starac sie o dziecko.

@marshia niech kreska ciemnieje

@Porzeczka1234 na pocztku ciazy wyszedl mi gbs leczylam. Tez amotaksem a mam uczulenie na penicyliny. To bezpieczny antybiotyk, tylko bierz oslone najlepiej lacidofil i trivagin. Narazie w posiewach mam czysto. Ja bym leczyla. Pieknie tuczysz dziewczynke

@Funia90 gratuluje. Zadbaj o kolezanke i uwazaj na siebie

@dzol cudownie rosniecie w sile

@ovli wy startujecie w staraniach?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marzycielka81 Slyszalas moze o złocie czy srebrze nanokoidalnym? Jedno z nich jest genialne na grzybice moja przyjaciolka uzywala. W Poznaniu na Kraszewskiego jest zielarnia gdzie maja wszystko. Obsluga bardzo dobrze poinformowana moze podejdz tam i zapytaj czy mozesz to uzywac albo cos innego?
Ehh dziewczyny co mi zostalo jak nie cierpliwosc ;)
@dżoł Tak bardzo sie ciesze!!! Duzo zdrowka no i cierpliwosci ;) @Funia90 Gratulacje!!! Powodzenia dla przyjaciolki, oj nie łatwy jest los kobiety.. A wczesniej widziala serduszko ?
@Porzeczka1234 mała już nie taka mała :D pięknie ją utuczyłaś kochana. Co do reszty nie pomoge ale trzymam kciuki!!Bedzie dobrze :)

reklama
@marzycielka81 i jeszcze taka mikstura rano naczczo w pol szklanki cieplej wody rozpuscic lyzeczke sody oczyszczonej, dodac sok z polowy cytryny. 3 dni pijesz, 3 dni przerwy i tak w kolko. Ja robilam 2 na 2 dni. Ohyda, ale widac zadzialalo, bo nawet posiewy czyste.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry