reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 i jeszcze taka mikstura rano naczczo w pol szklanki cieplej wody rozpuscic lyzeczke sody oczyszczonej, dodac sok z polowy cytryny. 3 dni pijesz, 3 dni przerwy i tak w kolko. Ja robilam 2 na 2 dni. Ohyda, ale widac zadzialalo, bo nawet posiewy czyste.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja tez na swoje infekcje pochwy mogę pic? Taki ma az zasięg?

reklama
Ja wlasnie tez mam infekcje pochwy. Wiec sie pod pytanie berthy podpinam.

Pixi.nova wiem, o ktora chodzi. Wczoraj bylam w sklepie ekologicznym i mam aloes i chlorofil a w piatek olej z czarnuszki odbieram. Nie slyszalam o srebrze.

Dostalam macmirror. Jeszcze robilam dzis wymaz z gardla bo od miesiaca jestem przeziebiona. Wiem, ze cukrow i owocow i bialego npieczywa nie mozna.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha nie wiem czy ma taki zasieg, ale jak mialam ogolnoustrojowa grzybice to przy niej czesto wychodzila w wymazach z pochwy. Narazie czysto. Czekam na nowy wymaz

@marzycielka na infekcje pochwy probuj myc sie szarym mydlem i bierz probiotyk trivagin, dziala bezposrednio na drogi rodne a bierze sie doustnie. Zobaczysz jak wymaz z gardla bo moze to ogolnoustrojowa bedzie. Jak zastosujesz diete z niskim ig to tam nie ma cukrow, maki i malo owocow. Najlepiej na poczatek w ogole.

@marzycielka81 To srebro dziala kapitalnie! Mozesz na necie poczytac. Aloes gdyby co to w ciazy nie jest wskazany. Warto tez jak mowisz odstawic cukry, duzo kiszonek pic i jesc. W duzym tesco na serbskiej jest kapitalny sok z kiszonej kapusty nazywa sie "kacus":D:D:p Działa petarda!! Mi zawsze pomgalo. a kumpela miala candidie po organizmie rozsiana i pomoglo to srebro

@Porzeczka1234 tak,tak ja wiem co to ale w ogole to myslalam ,ze to sie po 35 tyg bada[emoji4]
Najwyzej bedzie cesarka,przynajmniej zaplanowane spotkanie,a na pewno bedzie w porzasiu[emoji5]

@roxie123 bardzo dobrze zrobilas[emoji5]nawet mialam Cie prosic jak do mnie napisalas ale juz za kierownica nie chcialam pisac[emoji4]
Dobrze ,ze ta moja kolezanka zbadala to tsh,ale nie chciala mi wierzyc na poczatku:/
No i ciekawe co u niej bedzie:/ oby to byl slaby sprzet.

Kochana jutro bede pekniete pecherzyki[emoji8]

@ovli22 dzoanna hahah zawsze mnie to bawi[emoji23]
Trzymam kciuki za owocna owuleczke[emoji5]

@Destino kochana ile Teoj synus wazyl na prenatalnych i ile wyszlo tygodni z pomiaru[emoji5]?
Zadbam i mam nadzieje,ze u niej dobrze[emoji4]

@pixi.nova u niej dziwna historia,byla tydzien temu z om7t1d ,na zdejciu usg widzialam zarodek zmierzony na 6t5d i lekarka nie powiedziala jej nic o serduszku a ta nie pytala.
Ja jej wmowilam,ze co to za lekarz za 150 zl co polowe badan nie zlecil i nie mowil nic o serduszku i poszla dzis gdzie indziej do jakiejs pani doktor tez za 150 zeta i ta w ogole nie umiala nic w macicy znalezc,w koncu jej sie udalo ale bez akcji serca i male podobno a ona z usg powinna miec 7t5d a z om 8t1d
Do moich lekarzy nie chce isc bo to faceci a ona chce tylko kobiete.
Kazala jej bete badac dzien po dniu i przyjsc za tudzien na usg.
Powiedzialam jej zeby odpuscila .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moj klocek w 21t1d wazyl 446g, a wychodzi kilka dni starszy.
Funia niech kolezanka zrobi przyrost bety, bo mozliwe ze niestety zacznie spadac.

reklama
Mi na infekcje zawsze pomagał propolis w czopkach. Można też w ciąży stosować. Z kolei na przemianę materii ciepła woda z połową cytryny na czczo, albo naturalny sok z żórawiny 1/2 z ciepłą wodą. Też na czczo. Czasem nie zdążyłam wypić do końca i już gnałam [emoji12]można też suszone śliwki namoczyć wieczorem w H20 i jeść z rańca.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry