reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 podaje się antybiotyk w trakcie porodu ale poczytałam neta i spanikowałam zadzwoniłam do lekarki ona, że da mi ten atybiotyk bo wie, że pewnie spać nie będę i że rozumie mnie , że ciąża to dla mnie duże obciążenie psychicznie i może lepiej dla głowy żebym coś wzieła i tą mendę przeleczyła.
Mała złe ułożona i znów mówiła o cc więc się na to szykuję tylko mąż przeżywa jak mrówka okres a jego siostra miała 2 cc no teraz trzecią i nawet brew mu na ta wiadomość nie drgneła :D
Sama trochę się boję ale wiecie dziecko najważniejsze
@dżoł to.pieknie :*

@Porzeczka1234 no to pewnie cc będzie bezpieczniejsza jeśli się nie odwróci jednak ...
Co do antybiotyku nie doradzę Ci , brać czy nie ...nie mam doświadczenia takimi rzeczami ;/ zalezy co gorsze czy tabletki czy to coś ...
Ja mam lekkiego stresa przed jutrem

@Porzeczka1234 ja nie leczylam. U mnie wykryli w 32 tc. I przyznam sie wtedy nie myslalam o leczeniu tylko skupialam sie zeby lezec i utrzymac ciaze. Ja bym chyba na Twoim miejscu wziela ten antybiotyk bo jesli masz sie denerwowac i do konca zastanawiac to po co Ci to.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 dziękuję Ci kochana no ja podobnie jak Ty marzę aby donosić do 38 tygodnia i później cc więc dlatego taka nerwowa jestem zeby nic się nie stało. Jutro pojadę po tą receptę. Wiecie , że mąż nawet nie wie bo nie chcę go denerwować tak się cieszy że mała rośnie , że nie mam serca mu humoru psuć powiem za drugim badaniem.
A on mało się orientuje w badaniach itd i zaraz będzie panikował a spać na pewno by nie spał.

@roxie123 będzie dobrze zobaczysz jaja pekły na pewno może bliźniaki.

Do góry