reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 podaje się antybiotyk w trakcie porodu ale poczytałam neta i spanikowałam zadzwoniłam do lekarki ona, że da mi ten atybiotyk bo wie, że pewnie spać nie będę i że rozumie mnie , że ciąża to dla mnie duże obciążenie psychicznie i może lepiej dla głowy żebym coś wzieła i tą mendę przeleczyła.
Mała złe ułożona i znów mówiła o cc więc się na to szykuję tylko mąż przeżywa jak mrówka okres a jego siostra miała 2 cc no teraz trzecią i nawet brew mu na ta wiadomość nie drgneła :D
Sama trochę się boję ale wiecie dziecko najważniejsze
@dżoł to.pieknie :*

@Porzeczka1234 no to pewnie cc będzie bezpieczniejsza jeśli się nie odwróci jednak ...
Co do antybiotyku nie doradzę Ci , brać czy nie ...nie mam doświadczenia takimi rzeczami ;/ zalezy co gorsze czy tabletki czy to coś ...
Ja mam lekkiego stresa przed jutrem

@Porzeczka1234 ja nie leczylam. U mnie wykryli w 32 tc. I przyznam sie wtedy nie myslalam o leczeniu tylko skupialam sie zeby lezec i utrzymac ciaze. Ja bym chyba na Twoim miejscu wziela ten antybiotyk bo jesli masz sie denerwowac i do konca zastanawiac to po co Ci to.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 dziękuję Ci kochana no ja podobnie jak Ty marzę aby donosić do 38 tygodnia i później cc więc dlatego taka nerwowa jestem zeby nic się nie stało. Jutro pojadę po tą receptę. Wiecie , że mąż nawet nie wie bo nie chcę go denerwować tak się cieszy że mała rośnie , że nie mam serca mu humoru psuć powiem za drugim badaniem.
A on mało się orientuje w badaniach itd i zaraz będzie panikował a spać na pewno by nie spał.

@roxie123 będzie dobrze zobaczysz jaja pekły na pewno może bliźniaki.

Do góry