reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam moje kochane

@marshia mówiłam,że wyjdzie pozytyw haha no cóż musisz teraz testować i testować ale życzę Ci aby wyszedł i pozytyw

@kas90 haha baki dobre

@burczuś ja nawet nie zapytałam czy mąż miał gazetki dziś podpytam :)

@agatush kochana mam nadzieję, że dajesz radę jestem z Tobą

@pixi.nova ja bym poszła 7+5

@marzycielka81 biedny synuś. Trzymam kciuki za małża.

U mnie cóż mała rośnie waży 1570 gram i przytyła przez tydzień 220 gram dziś 30+5 i oczywiście obrociła się i teraz jest pośkadkowo tzn glowa u góry nogi na dole czułam ,że inaczej kopie. Zrobiono mi wymaz z pochwy i kur.... wa ma gbs i teraz nie wiem co robić czy leczyć antybiotykiem czy nie lekarka mówi , że ona tego nie leczy tylko w trakcie porodu bo taka rekomendacja ale jeśli mam niespać to mam wziąć i co robić boję się . Może mamusie tu na forum miały to cudo ??? Zadzwonię chyba do Maliny jeszcze mówię wam ciągle coś ocipieć można

reklama
@burczuś To się uśmiałam mąż ma poczucie humoru.
@marshia@Bea25ta Aparatki z was .
@roxie123 Zdrowiej i do dzieła.
@pixi.nova Twoja cierpliwość na pewno zostanie nagrodzona.
@marzycielka81 Ja nie stety nie pomogę.
@Porzeczka1234 Co u was.? Doczytałam super, że malutka przybrała dzwoń do Maliny niech się wypowie.

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 ja mialam gsb. Nic mi nie dali. Dziecko dostalo leki przy porodzie i ja tez.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana dziękuję za info. moja Panią dr mówi, że taka właśnie jest procedura ale ja już cała w nerwach i nie wiem czy jednak wziąść ten antybiotyk wypisała amotaks podobno bezpieczny w ciąży ale to antybiotyk i tak źle i tak nie dobrze

Przepraszam,ze tak pozno ,ale nie dosc ,ze badanie bylo z opoznieniem to musialam cos zalatwic a teraz wstawic rosol na moje przeziebienie ,ale skaldniki same sie do domu nie przyniosa wiec tez trzeba bylo jechac[emoji4]
Wiec tak: Asia zdrowa,wszystko w normach,troszke jeden przeplyw mam na granicy ale w normie i ta babka nic nie mowila.
Wazy 405 gram[emoji5]terminu porodu mi nie obliczali:/ mam wiec wpisany na tych wynikach z om,a jak robila pomiary to widzialam,ze niunia jest wieksza.
Zdjecia beznadziejne,liczylam na cos fajnego ale coz...lekarka nieuprzejma,a mala na taka to sie jedynie wypinala tyleczkiem[emoji4]
Ale to nic ,najwazniejsze ,ze wszystko dobrze[emoji5]

Mam dzis urwanie glowy,przyjaciolka w ciazy z om 8t1d ,byla tydz temu na wizycie ,byl zarodek ,ale nie powiedzieli nic o serduszku,poszla dzis do innej lekarki i ta ,ze nic tam nie widzi,w koncu dojrzala jakas kropke:/
Martwie sie o nia...jedziemy do lekarza po mojej pracy.
Tamta lekarka w ogole taka beznadziejna ,polowy badan jej nie zlecila ,nawet tsh,ja jej doradzilam ,ze to koniecznie musi zrobic i tsh 3,5.

@Porzeczka1234 super,ze niunia tak rosnie[emoji5]
Nie wiem co z gbs:/

@kas90 dodam tylko ,ze pod gabinetem chcialo mi sie 4 razy,a teraz przez przyjaciolke tez mysle o wc[emoji32]

Jedyna fota twarzyczki jaka mam[emoji5]
1505301798-aaaaaa.jpeg

Musialam edytowac bo oczywiscie z nazwiskiem wrzucilam przed chwila[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 dziękuję doczytałam , że ten amotaks jest bezpieczny w ciąży i jest w grupie A czyli takiej najlepszej. Chyba go wezmę i powtórzę badania w 35 tygodniu.

@dżoł z 98 tak bo juz nie pamiętam dokładnie super cieszę się

@Funia90 gratki zdjęcia nie ważne ważne zdrowa niunia. Gbs przyda Ci się ta wiedza za 10 tygodni hahaha. Trzymam kciuki za koleżankę

reklama
@Porzeczka1234 hm nie wiem co doradzić ;/ pasowałoby przed porodem chyba to wygonić , ale nie znam się :) fajnie że dzidzi rośnie :*
@magda1208 przeszło mi już :)) dzięki :)
@Funia90 wybacz podzieliłam się z dziewczynami Twoją radością :*** bo byłam podekscytowana od rana :)
Oj 3mam kciuki za koleżankę , oby było dobrze ! tsh faktycznie dość wysokie ;/
@dżoł super ! Twoja kropeczka rośnie :* oby tak było cały czas :*

Do góry