reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam moje kochane

@marshia mówiłam,że wyjdzie pozytyw haha no cóż musisz teraz testować i testować ale życzę Ci aby wyszedł i pozytyw

@kas90 haha baki dobre

@burczuś ja nawet nie zapytałam czy mąż miał gazetki dziś podpytam :)

@agatush kochana mam nadzieję, że dajesz radę jestem z Tobą

@pixi.nova ja bym poszła 7+5

@marzycielka81 biedny synuś. Trzymam kciuki za małża.

U mnie cóż mała rośnie waży 1570 gram i przytyła przez tydzień 220 gram dziś 30+5 i oczywiście obrociła się i teraz jest pośkadkowo tzn glowa u góry nogi na dole czułam ,że inaczej kopie. Zrobiono mi wymaz z pochwy i kur.... wa ma gbs i teraz nie wiem co robić czy leczyć antybiotykiem czy nie lekarka mówi , że ona tego nie leczy tylko w trakcie porodu bo taka rekomendacja ale jeśli mam niespać to mam wziąć i co robić boję się . Może mamusie tu na forum miały to cudo ??? Zadzwonię chyba do Maliny jeszcze mówię wam ciągle coś ocipieć można

reklama
@burczuś To się uśmiałam mąż ma poczucie humoru.
@marshia@Bea25ta Aparatki z was .
@roxie123 Zdrowiej i do dzieła.
@pixi.nova Twoja cierpliwość na pewno zostanie nagrodzona.
@marzycielka81 Ja nie stety nie pomogę.
@Porzeczka1234 Co u was.? Doczytałam super, że malutka przybrała dzwoń do Maliny niech się wypowie.

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 ja mialam gsb. Nic mi nie dali. Dziecko dostalo leki przy porodzie i ja tez.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana dziękuję za info. moja Panią dr mówi, że taka właśnie jest procedura ale ja już cała w nerwach i nie wiem czy jednak wziąść ten antybiotyk wypisała amotaks podobno bezpieczny w ciąży ale to antybiotyk i tak źle i tak nie dobrze

Przepraszam,ze tak pozno ,ale nie dosc ,ze badanie bylo z opoznieniem to musialam cos zalatwic a teraz wstawic rosol na moje przeziebienie ,ale skaldniki same sie do domu nie przyniosa wiec tez trzeba bylo jechac[emoji4]
Wiec tak: Asia zdrowa,wszystko w normach,troszke jeden przeplyw mam na granicy ale w normie i ta babka nic nie mowila.
Wazy 405 gram[emoji5]terminu porodu mi nie obliczali:/ mam wiec wpisany na tych wynikach z om,a jak robila pomiary to widzialam,ze niunia jest wieksza.
Zdjecia beznadziejne,liczylam na cos fajnego ale coz...lekarka nieuprzejma,a mala na taka to sie jedynie wypinala tyleczkiem[emoji4]
Ale to nic ,najwazniejsze ,ze wszystko dobrze[emoji5]

Mam dzis urwanie glowy,przyjaciolka w ciazy z om 8t1d ,byla tydz temu na wizycie ,byl zarodek ,ale nie powiedzieli nic o serduszku,poszla dzis do innej lekarki i ta ,ze nic tam nie widzi,w koncu dojrzala jakas kropke:/
Martwie sie o nia...jedziemy do lekarza po mojej pracy.
Tamta lekarka w ogole taka beznadziejna ,polowy badan jej nie zlecila ,nawet tsh,ja jej doradzilam ,ze to koniecznie musi zrobic i tsh 3,5.

@Porzeczka1234 super,ze niunia tak rosnie[emoji5]
Nie wiem co z gbs:/

@kas90 dodam tylko ,ze pod gabinetem chcialo mi sie 4 razy,a teraz przez przyjaciolke tez mysle o wc[emoji32]

Jedyna fota twarzyczki jaka mam[emoji5]
1505301798-aaaaaa.jpeg

Musialam edytowac bo oczywiscie z nazwiskiem wrzucilam przed chwila[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 dziękuję doczytałam , że ten amotaks jest bezpieczny w ciąży i jest w grupie A czyli takiej najlepszej. Chyba go wezmę i powtórzę badania w 35 tygodniu.

@dżoł z 98 tak bo juz nie pamiętam dokładnie super cieszę się

@Funia90 gratki zdjęcia nie ważne ważne zdrowa niunia. Gbs przyda Ci się ta wiedza za 10 tygodni hahaha. Trzymam kciuki za koleżankę

reklama
@Porzeczka1234 hm nie wiem co doradzić ;/ pasowałoby przed porodem chyba to wygonić , ale nie znam się :) fajnie że dzidzi rośnie :*
@magda1208 przeszło mi już :)) dzięki :)
@Funia90 wybacz podzieliłam się z dziewczynami Twoją radością :*** bo byłam podekscytowana od rana :)
Oj 3mam kciuki za koleżankę , oby było dobrze ! tsh faktycznie dość wysokie ;/
@dżoł super ! Twoja kropeczka rośnie :* oby tak było cały czas :*

Do góry