reklama
pixi.nova
Fanka BB :)
Ok, tylko nerwy mnie telepia, moj sie smieje, ze jak bedzie dziewczynka to nazwiemy ja MELISA hahahahah bo ciagle pije meliske
Kminie kiedy isc do tego lekarza ale chyba wytrzymam do przyszlego tygodnia, we wtorek mamy rocznice i chyba wole isc po niej.Ehh ile bym jednak dala, zeby wiedziec co i jak.
Jednak dziewczyny cwiczymy cierpliwosc, @marshia zgadzasz sie?
Kminie kiedy isc do tego lekarza ale chyba wytrzymam do przyszlego tygodnia, we wtorek mamy rocznice i chyba wole isc po niej.Ehh ile bym jednak dala, zeby wiedziec co i jak.
Jednak dziewczyny cwiczymy cierpliwosc, @marshia zgadzasz sie?
marshia
Oj zgadzam się pixi.... masakra. Czemu nie mam pierścionka Arabelli (starsze dziewczyny na forum mize kojarzą młodsze na bank nie), żeby przekręcić i przenieść się w czasie. Tyle, ze co chwile trzebaby się było przenosić.... do testu, do 48 h potem, do kolejnego tygodnia czy nue biochemiczna... do serduszka, do prenatalnego, do połówkowego, do porodu.......
Bo od pozytywnego testu to sie tak naprawdę przecież dopuero nasze stresy zaczynają
Bo od pozytywnego testu to sie tak naprawdę przecież dopuero nasze stresy zaczynają
marshia
Roxie Ty to się masz z tymi cieniami@Funia90 wszystko będzie prawidłowo :** czekam jutro na wieści )
@marshia boli , a nawet piecze ;/ to norma ... raz mniej raz więcej , ale nic przyjemnego .
A jak się trafi w zrosta to już wg... widziałas moje sińce ostatnie ? jeszcze mam cienie po nich
@7Martynka88 haha lol ja jestem na razie po kuracji
dominiacela
Aktywna w BB
roxie123
Haha będą mnie prześladowac chyba xDRoxie Ty to się masz z tymi cieniami
Czekam na dobre wieści od Ciebie [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marzycielka81
Pixia.nova wytrzymasz. Mocno trzymam kciuki.
Burczus trzymam kciuki za meza.
Moj mowil tez ze malo. Tylko u niego faktycznie sie sprawdzilo.
Zgadzam sie z tym, ze oni do lekarza to na ostatnia chwile.
Poradzcie mi cos naturalnego na przeziebienie i na grzybice. Mam wrazenie, ze caly organizm mam zainfekowany. Moj maly synek dzis poplakal w przedszkolu chyba zmiana grupy mu nie pasuje. Maz w piatek idzie na klucie. I zobaczymy co dalej.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Burczus trzymam kciuki za meza.
Moj mowil tez ze malo. Tylko u niego faktycznie sie sprawdzilo.
Zgadzam sie z tym, ze oni do lekarza to na ostatnia chwile.
Poradzcie mi cos naturalnego na przeziebienie i na grzybice. Mam wrazenie, ze caly organizm mam zainfekowany. Moj maly synek dzis poplakal w przedszkolu chyba zmiana grupy mu nie pasuje. Maz w piatek idzie na klucie. I zobaczymy co dalej.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: