reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ok, tylko nerwy mnie telepia, moj sie smieje, ze jak bedzie dziewczynka to nazwiemy ja MELISA hahahahah bo ciagle pije meliske :D:D:p

Kminie kiedy isc do tego lekarza ale chyba wytrzymam do przyszlego tygodnia, we wtorek mamy rocznice i chyba wole isc po niej.Ehh ile bym jednak dala, zeby wiedziec co i jak.

Jednak dziewczyny cwiczymy cierpliwosc, @marshia zgadzasz sie? ;):D

Oj zgadzam się pixi.... masakra. Czemu nie mam pierścionka Arabelli (starsze dziewczyny na forum mize kojarzą ;) młodsze na bank nie), żeby przekręcić i przenieść się w czasie. Tyle, ze co chwile trzebaby się było przenosić.... do testu, do 48 h potem, do kolejnego tygodnia czy nue biochemiczna... do serduszka, do prenatalnego, do połówkowego, do porodu....... ;)
Bo od pozytywnego testu to sie tak naprawdę przecież dopuero nasze stresy zaczynają

@Funia90 wszystko będzie prawidłowo :** czekam jutro na wieści :))
@marshia boli , a nawet piecze ;/ to norma ... raz mniej raz więcej , ale nic przyjemnego .
A jak się trafi w zrosta to już wg... widziałas moje sińce ostatnie ? jeszcze mam cienie po nich
@7Martynka88 haha lol :D ja jestem na razie po kuracji :D
Roxie Ty to się masz z tymi cieniami :p

reklama
Pixia.nova wytrzymasz. Mocno trzymam kciuki.

Burczus trzymam kciuki za meza.

Moj mowil tez ze malo. Tylko u niego faktycznie sie sprawdzilo.

Zgadzam sie z tym, ze oni do lekarza to na ostatnia chwile.

Poradzcie mi cos naturalnego na przeziebienie i na grzybice. Mam wrazenie, ze caly organizm mam zainfekowany. Moj maly synek dzis poplakal w przedszkolu chyba zmiana grupy mu nie pasuje. Maz w piatek idzie na klucie. I zobaczymy co dalej.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry