reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 wzięłam i już ... chyba jestem jyz po bo wieczorem mnie brzuch bolal tak kulo to chyba to xD poczytalam jeszcze na necie po co to . Clexane zacznę od jutra jak mi potwierdzi chyba ze nie potwierdzi i nie pękło :/
O której wizyta ???

@burczus kurde @ jedna no.... kciuki za wyniki M [emoji109][emoji109][emoji109]
@marshia a może się mylisz i kreska będzie coraz ciemniejsza tego Ci życzę [emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Bierz:)
@agatush ściskam mocno:) Tak mocno,że może Michasie wycisnę:*
Dziewczyny świętujące rocznice-gratulacje i szczęścia na dłuuugie lata:) Ja jutro mam 16 lat razem z mym menem, a w październiku 10 lat po ślubie.Także staż całkiem niezły;) A mój męż cały czas taki zakochany jak pierwszego dnia:)
Za wizytujące dziś ściskam kciuki:)

@Funia90 wiem jak to jest , w sensie wizyta u lekarza... Ja tez niby się nie denerwuje a zawsze mnie boli brzuch i wc musi być xD jutro mam na 7 30 rano ale zdarze się denerwować hahaha

Dzisiaj mam co robić bo przyjadą mi kończyć schody , na 12 30 jadę na regulacje brwi bo już koniecznosc a na sobotę pasuje się ogarnąć [emoji4] jutro znowu rano do lekarza później muszę dowód rejestracyjny odebrać , po południu meble przywoza i w piątek rano też meble także nie ma nudy . Lekarz od tarczycy kazał mi zwiększyć dawkę letroxu 2 razy w tygodniu brać 100

@agatush Kciuki za szybkie rozwiązanie.
@marshia Kciuki za testowanie
@Funia90 Udanej wizyty .
@roxie123 Będzie dobrze .
@iveo Na pewno MRL poszybuje po pulowanych.
@Destino Chciała bym aby tak było ale presja czasu robi swoje.
@burczuś Kochana walczymy dalej ja też czekam na @. Dzisiaj mam wizytę , bez entuzjazmu .
@marzycielka81 Powodzenia i zdrówka.
Wszystkiego Najlepszego dla solenizantów spóźnione ale szczere .

Ostatnia edycja:
U mnie miesiączka hula:)Także żadna implementacja. aaaaaale co tam;) Męż wczoraj miał badanie nasienia i mówi,że jakiś taki niezadowolony z siebie;););) Za tydzień wyniki więc czekamy.
Kubańskie rytmy...czyżby Casa the la musica? ;) A co do testu-pisałaś że będziesz robić "tylko" betę? Ja bym zrobiła na spokojnie po 10dpo,a co do tej 40stki. Wg mnie nie zaszkodzisz na takim wczesnym etapie fasolce-tak uważam,nie bijcie mnie za to;) Wiele kobiet nieświadomie się napiła %%%, a po chwili się okazało,że jest w ciąży:) Ja na ten przykład tak miałam z córką:) Zrobiłam test w sobotę bo szliśmy na grilla,test negatywny.Impreza była dooobra. a w kolejny piątek test wyszedł jak tralala:) Oczywiście,że moralniak był,ale czasu nie mogłam cofnąć:)

Burczczuś co masz na myśli niezadowolony?? Że nie zapełnił całego kubeczka czy jak :p:p

Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Ja brałam od testu .

Ja niestety przed wizytą u gina nie mam posiedzeń na wc. Mnie biorą w poczekalni wzdęcia i na fotelu ginekologicznym się spinam, co by bąka nie puścić:p niby śmieszne, ale mi wtedy nie do śmiechu :p

Na pewno Ci nie do śmiechu ale ja wyje jak sobie pomyślę jak mój gin wkładając wziernik jest pochylony do otworku a tu pssssyt i pusciłabym bąka chyba jeszcze do tego zsiurałabym się ze śmiechu:D:D:D:D

Burczczuś co masz na myśli niezadowolony?? Że nie zapełnił całego kubeczka czy jak :p:p

Ja brałam od testu .

Na pewno Ci nie do śmiechu ale ja wyje jak sobie pomyślę jak mój gin wkładając wziernik jest pochylony do otworku a tu pssssyt i pusciłabym bąka chyba jeszcze do tego zsiurałabym się ze śmiechu:D:D:D:D
Ale dziś grube tematy z samego rana :D
Nooo,że w zasadzie pojemnik był zapełniony tylko na dnie,ale to wina tych filmów dostępnych w pokoiku :D Lata 80-te,czyli jeszcze wtedy nie było mody na golenie linii bikini itd:D

reklama
We wrocławskim Invimedzie podobno nic nie ma w tym pokoju. Pusto. Ale Nievwiem czy to możliwe w sumie... Mój za każdym razem mówił: "dzięki Steve'owi Jobsowi za wymyślenie ajfona, bo męska wyobraźnia ma ograniczenia - obraz to obraz" ;) ;) ;)

Do góry