reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 wzięłam i już ... chyba jestem jyz po bo wieczorem mnie brzuch bolal tak kulo to chyba to xD poczytalam jeszcze na necie po co to . Clexane zacznę od jutra jak mi potwierdzi chyba ze nie potwierdzi i nie pękło :/
O której wizyta ???

@burczus kurde @ jedna no.... kciuki za wyniki M [emoji109][emoji109][emoji109]
@marshia a może się mylisz i kreska będzie coraz ciemniejsza tego Ci życzę [emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Bierz:)
@agatush ściskam mocno:) Tak mocno,że może Michasie wycisnę:*
Dziewczyny świętujące rocznice-gratulacje i szczęścia na dłuuugie lata:) Ja jutro mam 16 lat razem z mym menem, a w październiku 10 lat po ślubie.Także staż całkiem niezły;) A mój męż cały czas taki zakochany jak pierwszego dnia:)
Za wizytujące dziś ściskam kciuki:)

@Funia90 wiem jak to jest , w sensie wizyta u lekarza... Ja tez niby się nie denerwuje a zawsze mnie boli brzuch i wc musi być xD jutro mam na 7 30 rano ale zdarze się denerwować hahaha

Dzisiaj mam co robić bo przyjadą mi kończyć schody , na 12 30 jadę na regulacje brwi bo już koniecznosc a na sobotę pasuje się ogarnąć [emoji4] jutro znowu rano do lekarza później muszę dowód rejestracyjny odebrać , po południu meble przywoza i w piątek rano też meble także nie ma nudy . Lekarz od tarczycy kazał mi zwiększyć dawkę letroxu 2 razy w tygodniu brać 100

@agatush Kciuki za szybkie rozwiązanie.
@marshia Kciuki za testowanie
@Funia90 Udanej wizyty .
@roxie123 Będzie dobrze .
@iveo Na pewno MRL poszybuje po pulowanych.
@Destino Chciała bym aby tak było ale presja czasu robi swoje.
@burczuś Kochana walczymy dalej ja też czekam na @. Dzisiaj mam wizytę , bez entuzjazmu .
@marzycielka81 Powodzenia i zdrówka.
Wszystkiego Najlepszego dla solenizantów spóźnione ale szczere .

Ostatnia edycja:
U mnie miesiączka hula:)Także żadna implementacja. aaaaaale co tam;) Męż wczoraj miał badanie nasienia i mówi,że jakiś taki niezadowolony z siebie;););) Za tydzień wyniki więc czekamy.
Kubańskie rytmy...czyżby Casa the la musica? ;) A co do testu-pisałaś że będziesz robić "tylko" betę? Ja bym zrobiła na spokojnie po 10dpo,a co do tej 40stki. Wg mnie nie zaszkodzisz na takim wczesnym etapie fasolce-tak uważam,nie bijcie mnie za to;) Wiele kobiet nieświadomie się napiła %%%, a po chwili się okazało,że jest w ciąży:) Ja na ten przykład tak miałam z córką:) Zrobiłam test w sobotę bo szliśmy na grilla,test negatywny.Impreza była dooobra. a w kolejny piątek test wyszedł jak tralala:) Oczywiście,że moralniak był,ale czasu nie mogłam cofnąć:)

Burczczuś co masz na myśli niezadowolony?? Że nie zapełnił całego kubeczka czy jak :p:p

Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Ja brałam od testu .

Ja niestety przed wizytą u gina nie mam posiedzeń na wc. Mnie biorą w poczekalni wzdęcia i na fotelu ginekologicznym się spinam, co by bąka nie puścić:p niby śmieszne, ale mi wtedy nie do śmiechu :p

Na pewno Ci nie do śmiechu ale ja wyje jak sobie pomyślę jak mój gin wkładając wziernik jest pochylony do otworku a tu pssssyt i pusciłabym bąka chyba jeszcze do tego zsiurałabym się ze śmiechu:D:D:D:D

Burczczuś co masz na myśli niezadowolony?? Że nie zapełnił całego kubeczka czy jak :p:p

Ja brałam od testu .

Na pewno Ci nie do śmiechu ale ja wyje jak sobie pomyślę jak mój gin wkładając wziernik jest pochylony do otworku a tu pssssyt i pusciłabym bąka chyba jeszcze do tego zsiurałabym się ze śmiechu:D:D:D:D
Ale dziś grube tematy z samego rana :D
Nooo,że w zasadzie pojemnik był zapełniony tylko na dnie,ale to wina tych filmów dostępnych w pokoiku :D Lata 80-te,czyli jeszcze wtedy nie było mody na golenie linii bikini itd:D

reklama
We wrocławskim Invimedzie podobno nic nie ma w tym pokoju. Pusto. Ale Nievwiem czy to możliwe w sumie... Mój za każdym razem mówił: "dzięki Steve'owi Jobsowi za wymyślenie ajfona, bo męska wyobraźnia ma ograniczenia - obraz to obraz" ;) ;) ;)

Do góry