reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

We wrocławskim Invimedzie podobno nic nie ma w tym pokoju. Pusto. Ale Nievwiem czy to możliwe w sumie... Mój za każdym razem mówił: "dzięki Steve'owi Jobsowi za wymyślenie ajfona, bo męska wyobraźnia ma ograniczenia - obraz to obraz" ;) ;) ;)
Hehehehe:) No on chyba był w stresie(a mnie chyba zamroczyło), bo nie pomyślał o telefonie :)
Mój mąż i jego dialog z Panią w recepcji (wg jego relacji):
Pani: oo sam Pan przyjechał? (bo był zawiedziony,że nie jadę mu pomóc)
Mąż: No niestety tak,żona w pracy... a koleżanka nie mogła...
P::eek::-D
M: Druga też nie mogła...
P:yyy??:errr::-D
M: Aaaa Pani nie mogłaby mi pomóc? Bo ja myślałem,że Panie to pomagają :D, za granicą już pomagają :D
P: :eek::eek::eek::laugh2::-D:D:p Noooo wieeeee Pan Co :D

Taki mój mąż gagatek:) i jak się tak rozbawił, to jak miał potem się skupić:)

reklama
Burczuś mi nawet gdyby miało co stanąć to przy takim starym filmie - czyt. kudłatym nie ruszyłby nawet w dół :D:D:D. dobra koniec tematu bo mi libido mi wzrośnie i filmu nie trzeba będzie.Oj kochana masz super zabawnego męża tylko teraz pytanie takie- o kim myślał mąż napełniając kubeczek o pomocnej pani z recepcji?? Pewnie tak dlatego tak mało ma kare 8-):p:p

@marshia daj fotkę i jutro fotkę i po jutrze i będziemy porównywać. Jakbym miała lepszą pamięć to powiedziałabym Ci kiedy ja robiłam test po ovitrelle i mi wyszedł biały ale nie pamiętam może @susana pamięta

@mała79 brałam rano już :) zdecydowałam ,że wolę wcześniej ,zeby nic tam nie odrzuciło w razie W
@burczuś haha to fajny żartowniś :D mój jak był na badaniu to się pyta : a żone mogę zabrać ? ja mówie nigdzie nie ide , to twoje zadanie :D niestety w labie nie było ani gazetek ani nic , o telefonie też mi do głowy nie przyszło , ale nagadałam mu przed do ucha , żeby wyobraźnie pobudzić i jakoś poszło xD
Faceci to jak mają miec lekarza czy badania , to koniec świata :D mój niby nie protestował nigdy , ale stresa miał , bo widziałam po nim xD

Burczuś mi nawet gdyby miało co stanąć to przy takim starym filmie - czyt. kudłatym nie ruszyłby nawet w dół :D:D:D. dobra koniec tematu bo mi libido mi wzrośnie i filmu nie trzeba będzie.Oj kochana masz super zabawnego męża tylko teraz pytanie takie- o kim myślał mąż napełniając kubeczek o pomocnej pani z recepcji?? Pewnie tak dlatego tak mało ma kare 8-):p:p

@marshia daj fotkę i jutro fotkę i po jutrze i będziemy porównywać. Jakbym miała lepszą pamięć to powiedziałabym Ci kiedy ja robiłam test po ovitrelle i mi wyszedł biały ale nie pamiętam może @susana pamięta
Ah już niech myślał o kim chciał :D Fantazja... bo fantazja jest od tego... ;)
@mała79 no wredna ta @, menda jedna...ale przynajmniej jest punktualnie,nie muszę się męczyć i stresować jak np. @roxie123 :) Apropos...ja nie wiem co to za pomysł by brać ze sobą żonę do pomocy;) i niby co...? lodzik? renia rączkowska? kuuurde bez jaj :D

Hahaha no właśnie bo tak by bylo prościej dla niego szybciej [emoji23] ja nie poszłam...mowie tyle razy byłam na różnych badaniach sama to też możesz iść [emoji16] Pani mu dała kluczyk i nie mial chłop wyjścia [emoji23][emoji23][emoji23] no ja teraz będę czekać znowu na @ albo na testowanie... jutro mi też lekarz coś powie czy wg jest sens czekać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 Kobieto pisz bo my tu zawalu dostaniemy:D
Wrzuc jakies zdjatko Asieńki

Ja w ogole dziewczyny ciagle mysle kiedy isc na to usg... teraz wole poczekac nie chce isc i znowu miec taka sytuacje.. czy myslicie, ze 7t5d bedzie ok? czy lepiej poczekac do 8t?

Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
PO (nie mylic z partią ) :D

@kas90 te wzdecia to mysle, ze ze strasu. Mój syn zawsze puszcza cichacze w poczekalni przed dentystą :D :D :D

@marshia mój mial gazetki w pokoiku ale kartki sie kleiły więc chyba lepiej jak nic nie ma z dwojga złego ;)

reklama
Do góry