reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

We wrocławskim Invimedzie podobno nic nie ma w tym pokoju. Pusto. Ale Nievwiem czy to możliwe w sumie... Mój za każdym razem mówił: "dzięki Steve'owi Jobsowi za wymyślenie ajfona, bo męska wyobraźnia ma ograniczenia - obraz to obraz" ;) ;) ;)
Hehehehe:) No on chyba był w stresie(a mnie chyba zamroczyło), bo nie pomyślał o telefonie :)
Mój mąż i jego dialog z Panią w recepcji (wg jego relacji):
Pani: oo sam Pan przyjechał? (bo był zawiedziony,że nie jadę mu pomóc)
Mąż: No niestety tak,żona w pracy... a koleżanka nie mogła...
P::eek::-D
M: Druga też nie mogła...
P:yyy??:errr::-D
M: Aaaa Pani nie mogłaby mi pomóc? Bo ja myślałem,że Panie to pomagają :D, za granicą już pomagają :D
P: :eek::eek::eek::laugh2::-D:D:p Noooo wieeeee Pan Co :D

Taki mój mąż gagatek:) i jak się tak rozbawił, to jak miał potem się skupić:)

reklama
Burczuś mi nawet gdyby miało co stanąć to przy takim starym filmie - czyt. kudłatym nie ruszyłby nawet w dół :D:D:D. dobra koniec tematu bo mi libido mi wzrośnie i filmu nie trzeba będzie.Oj kochana masz super zabawnego męża tylko teraz pytanie takie- o kim myślał mąż napełniając kubeczek o pomocnej pani z recepcji?? Pewnie tak dlatego tak mało ma kare 8-):p:p

@marshia daj fotkę i jutro fotkę i po jutrze i będziemy porównywać. Jakbym miała lepszą pamięć to powiedziałabym Ci kiedy ja robiłam test po ovitrelle i mi wyszedł biały ale nie pamiętam może @susana pamięta

@mała79 brałam rano już :) zdecydowałam ,że wolę wcześniej ,zeby nic tam nie odrzuciło w razie W
@burczuś haha to fajny żartowniś :D mój jak był na badaniu to się pyta : a żone mogę zabrać ? ja mówie nigdzie nie ide , to twoje zadanie :D niestety w labie nie było ani gazetek ani nic , o telefonie też mi do głowy nie przyszło , ale nagadałam mu przed do ucha , żeby wyobraźnie pobudzić i jakoś poszło xD
Faceci to jak mają miec lekarza czy badania , to koniec świata :D mój niby nie protestował nigdy , ale stresa miał , bo widziałam po nim xD

Burczuś mi nawet gdyby miało co stanąć to przy takim starym filmie - czyt. kudłatym nie ruszyłby nawet w dół :D:D:D. dobra koniec tematu bo mi libido mi wzrośnie i filmu nie trzeba będzie.Oj kochana masz super zabawnego męża tylko teraz pytanie takie- o kim myślał mąż napełniając kubeczek o pomocnej pani z recepcji?? Pewnie tak dlatego tak mało ma kare 8-):p:p

@marshia daj fotkę i jutro fotkę i po jutrze i będziemy porównywać. Jakbym miała lepszą pamięć to powiedziałabym Ci kiedy ja robiłam test po ovitrelle i mi wyszedł biały ale nie pamiętam może @susana pamięta
Ah już niech myślał o kim chciał :D Fantazja... bo fantazja jest od tego... ;)
@mała79 no wredna ta @, menda jedna...ale przynajmniej jest punktualnie,nie muszę się męczyć i stresować jak np. @roxie123 :) Apropos...ja nie wiem co to za pomysł by brać ze sobą żonę do pomocy;) i niby co...? lodzik? renia rączkowska? kuuurde bez jaj :D

Hahaha no właśnie bo tak by bylo prościej dla niego szybciej [emoji23] ja nie poszłam...mowie tyle razy byłam na różnych badaniach sama to też możesz iść [emoji16] Pani mu dała kluczyk i nie mial chłop wyjścia [emoji23][emoji23][emoji23] no ja teraz będę czekać znowu na @ albo na testowanie... jutro mi też lekarz coś powie czy wg jest sens czekać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 Kobieto pisz bo my tu zawalu dostaniemy:D
Wrzuc jakies zdjatko Asieńki

Ja w ogole dziewczyny ciagle mysle kiedy isc na to usg... teraz wole poczekac nie chce isc i znowu miec taka sytuacje.. czy myslicie, ze 7t5d bedzie ok? czy lepiej poczekac do 8t?

Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
PO (nie mylic z partią ) :D

@kas90 te wzdecia to mysle, ze ze strasu. Mój syn zawsze puszcza cichacze w poczekalni przed dentystą :D :D :D

@marshia mój mial gazetki w pokoiku ale kartki sie kleiły więc chyba lepiej jak nic nie ma z dwojga złego ;)

reklama
Do góry