dominiacela
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie miesiączka hulaTakże żadna implementacja. aaaaaale co tam Męż wczoraj miał badanie nasienia i mówi,że jakiś taki niezadowolony z siebie Za tydzień wyniki więc czekamy.@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja??
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments
HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie
JA przed.Ja tak na szybko
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom