reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka walsnie wiem z tymi zdjeciami i dlatego mowie jak sie ulozy i zapozuje to bedzie[emoji5]a jak nie to wystarczy mi info ,ze zdrowiuska

@marshia hmm no coz wspolczuje hehe,ja bralam 3x2 potem do tego luteine jeszcze takze jak mnie pewnego dnia zaparcie zlapalo to myslalam ,ze umre ,M na sygnale wyszedl z pracy i jechal po czopki glicerynowe bo myslalam ,ze ducha wyzione.
Sprobuj jablek,sliwek,jogurtow mi duzo blonnika pomaga[emoji4]

@kas90 tez mi tak wszedzie mlwia ,ale zawsze jade kilka dni wczesniej i jakos sie udaje,dobrze ,ze cena wszedzia ta sama.
A co do wc ,to tylko przed ginem jest super a tak to hmm roznie bywa[emoji6]ale zaparc typowych raczej nie mam jesli w miare pilnuje jedzienia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem :)
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas :)
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja?? :)
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments ;)

HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie ;)
U mnie miesiączka hula:)Także żadna implementacja. aaaaaale co tam;) Męż wczoraj miał badanie nasienia i mówi,że jakiś taki niezadowolony z siebie;););) Za tydzień wyniki więc czekamy.
Kubańskie rytmy...czyżby Casa the la musica? ;) A co do testu-pisałaś że będziesz robić "tylko" betę? Ja bym zrobiła na spokojnie po 10dpo,a co do tej 40stki. Wg mnie nie zaszkodzisz na takim wczesnym etapie fasolce-tak uważam,nie bijcie mnie za to;) Wiele kobiet nieświadomie się napiła %%%, a po chwili się okazało,że jest w ciąży:) Ja na ten przykład tak miałam z córką:) Zrobiłam test w sobotę bo szliśmy na grilla,test negatywny.Impreza była dooobra. a w kolejny piątek test wyszedł jak tralala:) Oczywiście,że moralniak był,ale czasu nie mogłam cofnąć:)

@burczuś Casa - oczywiście :) już mi nóżka i bioderko chodzi jak myśle o sobocie :)
@Funia90 &&
@dżoł za betę i wizytę wszystko zaciśnięte :)
@agatush czekamy na info
Zrobiłam sikanca - oczywiście 2 kreska lekka się pojawiła (gdzież ja bym dotrwała do jutra - nie ma opcji ;) - ale to 9 dzień po zastrzyku wiec to Ovitrelle. Buahahagaha. Teraz to kuz chyba w ogole dopuero w piątek albo w sobotę pojadę na betę, żeby nie było zafałszowania

Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry