reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka walsnie wiem z tymi zdjeciami i dlatego mowie jak sie ulozy i zapozuje to bedzie[emoji5]a jak nie to wystarczy mi info ,ze zdrowiuska

@marshia hmm no coz wspolczuje hehe,ja bralam 3x2 potem do tego luteine jeszcze takze jak mnie pewnego dnia zaparcie zlapalo to myslalam ,ze umre ,M na sygnale wyszedl z pracy i jechal po czopki glicerynowe bo myslalam ,ze ducha wyzione.
Sprobuj jablek,sliwek,jogurtow mi duzo blonnika pomaga[emoji4]

@kas90 tez mi tak wszedzie mlwia ,ale zawsze jade kilka dni wczesniej i jakos sie udaje,dobrze ,ze cena wszedzia ta sama.
A co do wc ,to tylko przed ginem jest super a tak to hmm roznie bywa[emoji6]ale zaparc typowych raczej nie mam jesli w miare pilnuje jedzienia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem :)
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas :)
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja?? :)
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments ;)

HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie ;)
U mnie miesiączka hula:)Także żadna implementacja. aaaaaale co tam;) Męż wczoraj miał badanie nasienia i mówi,że jakiś taki niezadowolony z siebie;););) Za tydzień wyniki więc czekamy.
Kubańskie rytmy...czyżby Casa the la musica? ;) A co do testu-pisałaś że będziesz robić "tylko" betę? Ja bym zrobiła na spokojnie po 10dpo,a co do tej 40stki. Wg mnie nie zaszkodzisz na takim wczesnym etapie fasolce-tak uważam,nie bijcie mnie za to;) Wiele kobiet nieświadomie się napiła %%%, a po chwili się okazało,że jest w ciąży:) Ja na ten przykład tak miałam z córką:) Zrobiłam test w sobotę bo szliśmy na grilla,test negatywny.Impreza była dooobra. a w kolejny piątek test wyszedł jak tralala:) Oczywiście,że moralniak był,ale czasu nie mogłam cofnąć:)

@burczuś Casa - oczywiście :) już mi nóżka i bioderko chodzi jak myśle o sobocie :)
@Funia90 &&
@dżoł za betę i wizytę wszystko zaciśnięte :)
@agatush czekamy na info
Zrobiłam sikanca - oczywiście 2 kreska lekka się pojawiła (gdzież ja bym dotrwała do jutra - nie ma opcji ;) - ale to 9 dzień po zastrzyku wiec to Ovitrelle. Buahahagaha. Teraz to kuz chyba w ogole dopuero w piątek albo w sobotę pojadę na betę, żeby nie było zafałszowania

Ja tak na szybko :)
Encorton bralyscie przed ow czy po ? Bo ja dzisiaj 19dc i myślę żeby jednak brać juz co ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry