reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@agatush kochana to świetnie pewnie cała w nerwach jesteś. Trzymam kciuki i pomodlę się za Was. Będzie wszystko dobrze zjedz sobie dziś coś dobrego jakaś slodycz bo może później dieta będzie potrzebna a na pewno czekoladowe cukierki pójdą w niepamięć.
@roxie123 też myślę, że możesz normalne leki brać gorsza gorączka.
@marshia ja bym zrobiła test w sobotę i ewentualnie betę bo brałaś zastrzyk i później czy rośnie w poniedziałek wcześniej myślę , ze nie ma to sensu ze względu na ovitrele
@roxie123 też myślę, że możesz normalne leki brać gorsza gorączka.
@marshia ja bym zrobiła test w sobotę i ewentualnie betę bo brałaś zastrzyk i później czy rośnie w poniedziałek wcześniej myślę , ze nie ma to sensu ze względu na ovitrele
bertha
Marshia, zrobiłabym betę w piątek żeby na imprezę sobotnia wiedzieć.
Agatush, kciuki!!!
Najlepsze życzenia rocznicowe ja dzisiaj świętuje druga rocznice ślubu, w aucie w korku, gdzieś w Niemczech
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Agatush, kciuki!!!
Najlepsze życzenia rocznicowe ja dzisiaj świętuje druga rocznice ślubu, w aucie w korku, gdzieś w Niemczech
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
pixi.nova
@marshia Ja nic nie planuje kochana Jak wytrzymam to pójdę pod koniec przyszłego tygodnia na usg jak zalecała mi Jerzak.
A jak zjedzą mnie nerwy to wcześniej
Ty kochana nawet jak zrobisz test wcześnie.. i wyjdzie czego nie życzę negatywny albo wątpliwy to i tak nie będziesz miała pewności i nie będziesz mogła pić. Mi na początku też testy wychodziły negatywne, później cień cienia i tak dalej.
Więc jak wytrzymasz to idź później. Chyba, że to zmieni coś w lekach. Będziesz się mniej stresować.
A jak zjedzą mnie nerwy to wcześniej
Ty kochana nawet jak zrobisz test wcześnie.. i wyjdzie czego nie życzę negatywny albo wątpliwy to i tak nie będziesz miała pewności i nie będziesz mogła pić. Mi na początku też testy wychodziły negatywne, później cień cienia i tak dalej.
Więc jak wytrzymasz to idź później. Chyba, że to zmieni coś w lekach. Będziesz się mniej stresować.
roxie123
marshia
Dzięki dziewczyny. W sumie test niewiele zmieni w lekach też. Acard, encorton 10, duphaston 3x1 biorę. Od jutra i tak zacznę kłuć sie clexane, wiec tyle, ze zużyje moze na darmo trochę zastrzyków (2-środa, czwartek). Mogę dorzucić luteinę 2x50? Pojadę w tej sytuacji chyba dopiero w piątek :/. Tak czy inaczej wszystko zdarzyć się może nawet później i żadnej pewności i tak nie będzie. No może zaryzykuje w czwartek (zrobię wtedy rano sikany też). Na pewno nie jutro. Dzięki
roxie123
@marshia to ja widze u Ciebie II w czwartek a u siebie pozytywną wizytę to będzie nasz dzień kurde , musi być dobrze
Ja dzisiaj wzięłam tylko acard ... wstrzymałam się ze sterydem i clexane do czwartku , dupka zacznę brac tez tak z tydzień po ow . Zobaczę co ujrzy tam lekarz na tym monitorku czy pękło czy nie
Ja dzisiaj wzięłam tylko acard ... wstrzymałam się ze sterydem i clexane do czwartku , dupka zacznę brac tez tak z tydzień po ow . Zobaczę co ujrzy tam lekarz na tym monitorku czy pękło czy nie
Porzeczka1234
reklama
Porzeczka1234
No to myślę, że test będzie cień na pewno tylko beta może wyjść jeszcze dodatnia z ovitrelle albo wczesnej ciąży. Zrób w piątek najwyżej cały Wrocław zwiedzisz które laboratorium robi w sobotę aby porównać a później w poniedziałek jak przyrost. Bo ja bym była do tego zdolna haha
Podziel się: