reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush kochana to świetnie pewnie cała w nerwach jesteś. Trzymam kciuki i pomodlę się za Was. Będzie wszystko dobrze zjedz sobie dziś coś dobrego jakaś slodycz bo może później dieta będzie potrzebna a na pewno czekoladowe cukierki pójdą w niepamięć.

@roxie123 też myślę, że możesz normalne leki brać gorsza gorączka.

@marshia ja bym zrobiła test w sobotę i ewentualnie betę bo brałaś zastrzyk i później czy rośnie w poniedziałek wcześniej myślę , ze nie ma to sensu ze względu na ovitrele

@marshia Ja nic nie planuje kochana ;) Jak wytrzymam to pójdę pod koniec przyszłego tygodnia na usg jak zalecała mi Jerzak.
A jak zjedzą mnie nerwy to wcześniej:D:D

Ty kochana nawet jak zrobisz test wcześnie.. i wyjdzie czego nie życzę negatywny albo wątpliwy to i tak nie będziesz miała pewności i nie będziesz mogła pić. Mi na początku też testy wychodziły negatywne, później cień cienia i tak dalej.
Więc jak wytrzymasz to idź później. Chyba, że to zmieni coś w lekach. Będziesz się mniej stresować.

@bertha najlepszego :* a co Ty w Niemczech robisz ? :)

A mój M na czwartek /piątek jedzie w delegację do Krakowa więc sama będę obchodzić rocznicę :p Dobrze ,że na weekend do tego spa chociaż . Też miałam jechać , ale ciągle mi meble przyjeżdżają i ktoś z nas musi być przy odbiorze

Dzięki dziewczyny. W sumie test niewiele zmieni w lekach też. Acard, encorton 10, duphaston 3x1 biorę. Od jutra i tak zacznę kłuć sie clexane, wiec tyle, ze zużyje moze na darmo trochę zastrzyków (2-środa, czwartek). Mogę dorzucić luteinę 2x50? Pojadę w tej sytuacji chyba dopiero w piątek :/. Tak czy inaczej wszystko zdarzyć się może nawet później i żadnej pewności i tak nie będzie. No może zaryzykuje w czwartek ;) (zrobię wtedy rano sikany też). Na pewno nie jutro. Dzięki :)

@marshia to ja widze u Ciebie II w czwartek :) a u siebie pozytywną wizytę :D to będzie nasz dzień kurde , musi być dobrze :)
Ja dzisiaj wzięłam tylko acard ... wstrzymałam się ze sterydem i clexane do czwartku , dupka zacznę brac tez tak z tydzień po ow . Zobaczę co ujrzy tam lekarz na tym monitorku czy pękło czy nie

reklama
No to myślę, że test będzie cień na pewno tylko beta może wyjść jeszcze dodatnia z ovitrelle albo wczesnej ciąży. Zrób w piątek najwyżej cały Wrocław zwiedzisz które laboratorium robi w sobotę aby porównać a później w poniedziałek jak przyrost. Bo ja bym była do tego zdolna haha

Do góry