reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush kochana to świetnie pewnie cała w nerwach jesteś. Trzymam kciuki i pomodlę się za Was. Będzie wszystko dobrze zjedz sobie dziś coś dobrego jakaś slodycz bo może później dieta będzie potrzebna a na pewno czekoladowe cukierki pójdą w niepamięć.

@roxie123 też myślę, że możesz normalne leki brać gorsza gorączka.

@marshia ja bym zrobiła test w sobotę i ewentualnie betę bo brałaś zastrzyk i później czy rośnie w poniedziałek wcześniej myślę , ze nie ma to sensu ze względu na ovitrele

@marshia Ja nic nie planuje kochana ;) Jak wytrzymam to pójdę pod koniec przyszłego tygodnia na usg jak zalecała mi Jerzak.
A jak zjedzą mnie nerwy to wcześniej:D:D

Ty kochana nawet jak zrobisz test wcześnie.. i wyjdzie czego nie życzę negatywny albo wątpliwy to i tak nie będziesz miała pewności i nie będziesz mogła pić. Mi na początku też testy wychodziły negatywne, później cień cienia i tak dalej.
Więc jak wytrzymasz to idź później. Chyba, że to zmieni coś w lekach. Będziesz się mniej stresować.

@bertha najlepszego :* a co Ty w Niemczech robisz ? :)

A mój M na czwartek /piątek jedzie w delegację do Krakowa więc sama będę obchodzić rocznicę :p Dobrze ,że na weekend do tego spa chociaż . Też miałam jechać , ale ciągle mi meble przyjeżdżają i ktoś z nas musi być przy odbiorze

Dzięki dziewczyny. W sumie test niewiele zmieni w lekach też. Acard, encorton 10, duphaston 3x1 biorę. Od jutra i tak zacznę kłuć sie clexane, wiec tyle, ze zużyje moze na darmo trochę zastrzyków (2-środa, czwartek). Mogę dorzucić luteinę 2x50? Pojadę w tej sytuacji chyba dopiero w piątek :/. Tak czy inaczej wszystko zdarzyć się może nawet później i żadnej pewności i tak nie będzie. No może zaryzykuje w czwartek ;) (zrobię wtedy rano sikany też). Na pewno nie jutro. Dzięki :)

@marshia to ja widze u Ciebie II w czwartek :) a u siebie pozytywną wizytę :D to będzie nasz dzień kurde , musi być dobrze :)
Ja dzisiaj wzięłam tylko acard ... wstrzymałam się ze sterydem i clexane do czwartku , dupka zacznę brac tez tak z tydzień po ow . Zobaczę co ujrzy tam lekarz na tym monitorku czy pękło czy nie

reklama
No to myślę, że test będzie cień na pewno tylko beta może wyjść jeszcze dodatnia z ovitrelle albo wczesnej ciąży. Zrób w piątek najwyżej cały Wrocław zwiedzisz które laboratorium robi w sobotę aby porównać a później w poniedziałek jak przyrost. Bo ja bym była do tego zdolna haha

Do góry