@roxie123 - no i gratki, teraz byle do przodu z kopyta!
@agatush - staraj się nie płakać kochana ;* już niedługo będziecie razem <3
@pixi.nova - nie badaj, moim zdaniem, poczekaj do usg ;* Ty jesteś obstawiona wszystkim, czym możesz być. Reszta jest w rękach Boga i losu...
@Funia90 - zapach noworodka, to coś pięknego... pamiętam jak wwąchiwałam się w moją chrześniaczkę...
co do staranek to zobaczymy, może w najbliższych miesiącach...
niemniej mnie paraliżuje strach przed kolejną stratą i to jest najgorsze :/ ale już nie chcę znowu o tym pisać i Was zanudzać ;* Mój M. mówi, że to się zawsze może powtórzyć i jak nie spróbujemy to się nie dowiemy... Ahhh. Ma 100% racje, wiem to, ale się boję nadal
Na razie obserwuję tutaj Was i Wasze brzunie! ;*
@marshia - trzymam mocno kciukaski! ;*
@bobasek1990 - ja mam Hashi, brałam euthyrox, ale gin zmienił mi na letrox, bo niby laktoza ma też negatywny wpływ (a letrox jest bez laktozy). Brałam dawkę mniejszą, a teraz endo kazał mi brać o 25mg większą, jeśli będziemy się za jakiś czas starać by być zabezpieczoną.
TSH mam w granicach 1-1,5 i tyle powinno się mieć (w okolicach 1) przy staraniach. Niektórzy lekarze mówią, że do 2,5 ale jakoś ja w to nie wierzę. W poprzednich ciążach miałam ponad 2 i jakoś mi się nie udało... Teraz tego bardzo pilnuję.
Codziennie letrox + dieta z ograniczeniem laktozy i glutenu. Lek biorę codziennie na czczo, 40 min przed jedzeniem.
Miłego dnia <3