reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi masz madrego meza. Wiem ze sie boisz, ja tez sie balam. Chcialam jednak sprobowac z lekami. Znalam ryzyko, jednak Bylo warto. Oby u was tez sie powiodlo

@Marthi super ze o tym napisalas. @bobasek1990 mi tez w koncu endo zamienil eutyroks na letrox choc nie mam hashi, i na letroksie latwiej opanowac moja tarczyce wiec jest w tym co pisze Marthi duzo prawdy.

@magda1208 moze i sprawia problemy jednak twoj wiek daje jeszcze mozliwosci. Trzymaj sie bardziej tych pozytywnych aspektow, a cialo cie zadziwi.

@Kwiatuszekk23 ciesze sie, ze rodzina zmobilizowana. Sama bym ci pomogla, ale niestety nowy sacz troche za daleko.

@anetkruczek udzielaj sie. Tez masz swoje doswiadczenia, ktore moga sie przydac. Ciesze sie ze sie odezwalas

@matulkaa przykro bardzo. To co teraz wazne to zrobic badania na zespol antyfosfolipidowy i tocznia, bo to potrafi uaktywniac sie tylko w ciazy. Tego na liscie nie ma. Moze zrobic kariotyp, haplotyp, mutacje i przeciwciala.
Nie wiem jak komorki nk.

@Roxi123 niezla jestes [emoji1] mozna robic nebulizacje. Tak mi zalecal lekarz na poczatku ciazy, a ze posiew zle wyszedl to dostalam antybiotyk, wiec nie robilam. Pre*alen (*=n) ma tabletki do ssania i syrop. Mnie pomoglo. Syrop z cebuli, czosneczek. Tylko nie plukaj sola bron boze bo nie wolno. I owin szyje szalikiem, apaszka by miala cieplo.

@burczus @sie rozkrecila czy testujesz?

Aaaa wszystkim rocznicowym dzis najlepszego [emoji253]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@burczuś i jak tam towja @??? czy tetujesz???
@Destino a na co ty brałas pregnyl, bo widze że masz w stopce????
@pixi.nova musisz kochana wierzyć ze wszytsko będzie dobrze, głowe czymś zająć .....
@roxie123 rób miksturę starty imbir wyciskasz na sitku i ten sok + wycisnieta cytryna+ lyżeczka miodu+ kurkuma 1/4 łyżeczki pić trzy razy dziennie ...........działa cuda

dziewczyny mam pytanie, czy któras z Was brała może DHEA ? a ktoś może CASTGNUS? opinie, dawkowanie, rezultaty, spostrzeżenia???

@Destino takie coś mam w domu , ale nie znam właściwości tych ziół 21732957_1952442911697335_673451624_n.jpg

Załączniki

• 21732957_1952442911697335_673451624_n.jpg
    21732957_1952442911697335_673451624_n.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 70
@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem :)
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas :)
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja?? :)
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments ;)

HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie ;)

Ostatnia edycja:
@Funia90 - zapewne masz rację ;)
@Destino - nie dziękuję! ;*
Co do leku na tarczycę, ja po letroxie faktycznie o wiele lepiej się czuję. Wypada mi w końcu mniej włosów, dużo mi urosło nowych... To chyba naprawdę lek dla mnie!
@marshia - ja się nie udzielam kiedy betę robić, sama pewnie poszłabym ok. 10dpo, ale tutaj kumam, że ta 40 wypada itd... jak żyć? :D

@marshia hm nie wiem , może 8dpo już coś wyjdzie :) kciuki !
@Destino nie ma tragedii , gorączki nie mam , katar przeszedł :) troszkę chrypka mnie czasami łapie ale mam nadzieję ,że ją wygonie w porę :) w razie W kupie ten *spam* saszeti i już jak coś to sie nie zepsuje :)

reklama
Do góry