reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi masz madrego meza. Wiem ze sie boisz, ja tez sie balam. Chcialam jednak sprobowac z lekami. Znalam ryzyko, jednak Bylo warto. Oby u was tez sie powiodlo

@Marthi super ze o tym napisalas. @bobasek1990 mi tez w koncu endo zamienil eutyroks na letrox choc nie mam hashi, i na letroksie latwiej opanowac moja tarczyce wiec jest w tym co pisze Marthi duzo prawdy.

@magda1208 moze i sprawia problemy jednak twoj wiek daje jeszcze mozliwosci. Trzymaj sie bardziej tych pozytywnych aspektow, a cialo cie zadziwi.

@Kwiatuszekk23 ciesze sie, ze rodzina zmobilizowana. Sama bym ci pomogla, ale niestety nowy sacz troche za daleko.

@anetkruczek udzielaj sie. Tez masz swoje doswiadczenia, ktore moga sie przydac. Ciesze sie ze sie odezwalas

@matulkaa przykro bardzo. To co teraz wazne to zrobic badania na zespol antyfosfolipidowy i tocznia, bo to potrafi uaktywniac sie tylko w ciazy. Tego na liscie nie ma. Moze zrobic kariotyp, haplotyp, mutacje i przeciwciala.
Nie wiem jak komorki nk.

@Roxi123 niezla jestes [emoji1] mozna robic nebulizacje. Tak mi zalecal lekarz na poczatku ciazy, a ze posiew zle wyszedl to dostalam antybiotyk, wiec nie robilam. Pre*alen (*=n) ma tabletki do ssania i syrop. Mnie pomoglo. Syrop z cebuli, czosneczek. Tylko nie plukaj sola bron boze bo nie wolno. I owin szyje szalikiem, apaszka by miala cieplo.

@burczus @sie rozkrecila czy testujesz?

Aaaa wszystkim rocznicowym dzis najlepszego [emoji253]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@burczuś i jak tam towja @??? czy tetujesz???
@Destino a na co ty brałas pregnyl, bo widze że masz w stopce????
@pixi.nova musisz kochana wierzyć ze wszytsko będzie dobrze, głowe czymś zająć .....
@roxie123 rób miksturę starty imbir wyciskasz na sitku i ten sok + wycisnieta cytryna+ lyżeczka miodu+ kurkuma 1/4 łyżeczki pić trzy razy dziennie ...........działa cuda

dziewczyny mam pytanie, czy któras z Was brała może DHEA ? a ktoś może CASTGNUS? opinie, dawkowanie, rezultaty, spostrzeżenia???

@Destino takie coś mam w domu , ale nie znam właściwości tych ziół 21732957_1952442911697335_673451624_n.jpg

Załączniki

• 21732957_1952442911697335_673451624_n.jpg
    21732957_1952442911697335_673451624_n.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 66
@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem :)
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas :)
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja?? :)
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments ;)

HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie ;)

Ostatnia edycja:
@Funia90 - zapewne masz rację ;)
@Destino - nie dziękuję! ;*
Co do leku na tarczycę, ja po letroxie faktycznie o wiele lepiej się czuję. Wypada mi w końcu mniej włosów, dużo mi urosło nowych... To chyba naprawdę lek dla mnie!
@marshia - ja się nie udzielam kiedy betę robić, sama pewnie poszłabym ok. 10dpo, ale tutaj kumam, że ta 40 wypada itd... jak żyć? :D

@marshia hm nie wiem , może 8dpo już coś wyjdzie :) kciuki !
@Destino nie ma tragedii , gorączki nie mam , katar przeszedł :) troszkę chrypka mnie czasami łapie ale mam nadzieję ,że ją wygonie w porę :) w razie W kupie ten *spam* saszeti i już jak coś to sie nie zepsuje :)

reklama
Do góry