reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Agatush trzymam kciuki.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
Tylko z tego co mi wiadomo betę należy robić w tym samym labie. Bo często normy się różnią i może być rozstrzał w wynikach. gdyby nie ta 40 w sobotę i impreza to czekałabym do poniedziałku A tak...... babska impreza w knajpie bez alko to wiecie..... a tam despacito, Shakira, enrique itp
Marthi
pixi.nova
@Marthi Ty kochana wyszalej się pięknie nad morzem i wypij koniecznie nasze zdrowie, tych co nie mogą zwłaszcza
@marshia Ja wiem, że ciężko tak na babskim wieczorze, w ogóle wiem, że nie możesz o niczym innym myśleć jak tym teście ale uwierz mi kochana, że cierpliwość to cecha, którą musimy tu wszystkie doskonalić Ja sama jestem totalnie niecierpliwa...Czekanie mi cholernie trudno przychodzi ale taka jest cała ciąża podejrzewam więc trenuj dziewczyno
Aaa i koniecznie w tym samym labie i raczej po 48 h a nie pozniej
@marshia Ja wiem, że ciężko tak na babskim wieczorze, w ogóle wiem, że nie możesz o niczym innym myśleć jak tym teście ale uwierz mi kochana, że cierpliwość to cecha, którą musimy tu wszystkie doskonalić Ja sama jestem totalnie niecierpliwa...Czekanie mi cholernie trudno przychodzi ale taka jest cała ciąża podejrzewam więc trenuj dziewczyno
Aaa i koniecznie w tym samym labie i raczej po 48 h a nie pozniej
Marthi
@pixi.nova - ja coś od wakacji szaleje i się opanować nie mogę ale wypiję delikatnie Wasze zdrówko! Za II kreski, za porody, za owulki i za wszystkoooo, co mozna sobie wyśnić i wymarzyć ;*
@marshia ja od czwartku sikałabym na test. Jeśli wyjdzie Ci blada II kreska tonie wiadomo czy od ciąży czy od zastrzyku ,ale w piątek sikniesz znowu i będziesz widziała czy jaśnieje czy ciemnieje i w sobotę również i masz w miarę klarnowną sytuację. Leć kup 3 takie same testy którym ufasz i siuraj .
Dziś mamy 8 rocznice a ja nie w sosie. Miałam upiec sernik chodzi za mną ciasto ale mi się nie chce więc buzi ,buzi i lody we wtorek mogą być nie muszą być w środę hehehe
Dziś mamy 8 rocznice a ja nie w sosie. Miałam upiec sernik chodzi za mną ciasto ale mi się nie chce więc buzi ,buzi i lody we wtorek mogą być nie muszą być w środę hehehe
marzycielka81
Pozdrawiam z candida. Tym razem chce zmienic diete bo antybiotyk nie dziala.pewnie stad temperatura, zawalone od miesiaca gardlo. Jutro ide na wymaz gardla. Czekam az ginekolog sie okresli odnosnie leczenia. I czekam na okres.
reklama
dominiacela
Aktywna w BB
@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja??
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments
HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie
Hej. Możesz zrobić betę w diagnostyce w szpitalu na Brochowie. Tam mają lab 24h/7.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: