bobasek1990
Fanka BB :)
Powiedzcie mi jeszcze kiedy bierzecie euthyrox chyba dobrze napisalam bo u mnie lekarze mowią o hashimoto ale nigdy nikt mi nie zapisal lekow tsh utrzymuje sie 2-2,5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po zastrzykach miałam ok 92 tak jak @Kwiatuszekk23U mnie lipa progesteron 12,38 w piatek 13, 52...
Ryczec mi sie chce dziewczyny nie wiem co dalej zastrzyki chyba nie pomogly.. Moja gin pisze, ze dwa to troche duzo dziennie ale moze nie ma wyjscia? @gabis @nafoczka wam po zastrzykach kiedy wzrosl progesteron?
Zastanawiam sie czy z takim wynikiem w ogole mozna utrzymac ciaze? Niby Dupek nie wychodzi we krwi wiec pewnie tego progesteronu mam troche wiecej ale i tak to mega malo..
Nie wiem co dalej.. jestem juz na skraju zalamania..
Dlaczego tak sie dzieje...
Ja tez jak iveo twierdze ze jak test jest pozytywny to jest owulacja albo za kilka godzin nie jak piszą 24-48h@roxie123 ale zrób sobie jeszcze z 3 dni z ciekawości. Moim zdaniem te testy wychodzą w dniu owu a nie przed jak piszą ale to ja są tak wymyslilam
@nafoczka @pixi.nova progesteron jest w labo w 2 rodzajach jednostek jakby co
@pixi.nova w jakich jednostkach masz ten progesteron?