reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Powiedzcie mi jeszcze kiedy bierzecie euthyrox chyba dobrze napisalam bo u mnie lekarze mowią o hashimoto ale nigdy nikt mi nie zapisal lekow tsh utrzymuje sie 2-2,5

reklama
@iveo tak z allegro ale nigdy nie była ciemniejsza tylko taka sama jak już :) dziś test już dużo jaśniejszy także tak mi pokazuje .
Lekarz powiedział że ow może być w każdej chwili dziś jutro pojutrze już raczej po wszystkim. Więc przedwczoraj u mnie jakby pozytyw od tego ok 24-36 h to może akurat się mniej więcej pokrywa [emoji4] jak będzie tak będzie oby pękło

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie lipa progesteron 12,38 w piatek 13, 52...

Ryczec mi sie chce dziewczyny nie wiem co dalej zastrzyki chyba nie pomogly.. Moja gin pisze, ze dwa to troche duzo dziennie ale moze nie ma wyjscia? @gabis @nafoczka wam po zastrzykach kiedy wzrosl progesteron?

Zastanawiam sie czy z takim wynikiem w ogole mozna utrzymac ciaze? Niby Dupek nie wychodzi we krwi wiec pewnie tego progesteronu mam troche wiecej ale i tak to mega malo..

Nie wiem co dalej.. jestem juz na skraju zalamania..
Dlaczego tak sie dzieje...
Ja po zastrzykach miałam ok 92 tak jak @Kwiatuszekk23

@roxie123 ale zrób sobie jeszcze z 3 dni z ciekawości. Moim zdaniem te testy wychodzą w dniu owu a nie przed jak piszą ale to ja są tak wymyslilam
@nafoczka @pixi.nova progesteron jest w labo w 2 rodzajach jednostek jakby co
@pixi.nova w jakich jednostkach masz ten progesteron?

Ostatnia edycja:
@iveo zrobię :) wiesz co może to też u każdego inaczej hormon się pokazuje . No i przed testem z 3h nie pić najlepiej :) lekarz mówił że to kwestia nawet nie dni a godzin bo płyn się zaczął zbierać . Także hm zobaczymy. Sexow na razie nie przerywam [emoji39] w czwartek mi coś powie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka a badanie robilas po jakim czasie przyjmowania zastrzykow? Z jakiego poziomu startowalas?

No to mnie dobilas kochana :(
Ja robilam badanie po dwoch dniach przyjmowania zastrzykow i chyba szybko go nie powtorze.. do tego bralas luteine czy duphaston?

Ostatnia edycja:
@roxie123 ale zrób sobie jeszcze z 3 dni z ciekawości. Moim zdaniem te testy wychodzą w dniu owu a nie przed jak piszą ale to ja są tak wymyslilam
@nafoczka @pixi.nova progesteron jest w labo w 2 rodzajach jednostek jakby co
@pixi.nova w jakich jednostkach masz ten progesteron?
Ja tez jak iveo twierdze ze jak test jest pozytywny to jest owulacja albo za kilka godzin nie jak piszą 24-48h
Pixi.nova nie plamisz nie masz skurczów to tez bardzo wazne u mnie taki objaw zwiastowal poronienie teraz czytalam ze ciąza utrzymala sie przy progesteronie 13 wejdz na ciąze zakonczone sukcesem glowa do góry

@bobasek1990 eutyroks najlepiej rano i na czczo popijany niewielka iloscia wody. Dobrze tak z godzine przed posilkiem, minimum pol godziny. U mnie w granicach 6 rano. M sie budzi ja biore na polspiocha i dosypiam. W ciazy trudniej bo budze sie glodna [emoji3] dajemy rade. Mi tsh okropnie skacze a hashi nie mam narazie. Jednak w tydzien z 1 potrafi walic na ponad 4. Narazie poki co w granicach 0,6-1.

Dziendoberek [emoji274]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Pix mam.nadzieje ze Nafoczka sie nie pogniewa jak Ci odp. A wiec ona miala bardzo duzo tego progesteronu, ale z powodu plamien dostala jeszcze prolutex. Dr P obstawia konskie dawki progesteronu. Dupek 3x1 i lutka 2x2 lub 3x2. Ja np.mam.niedomoge cialka zoltego i bez tej ilości progesteronu kazda ciąża jal to dr P okrelil "poleci".
Jak rozmawialam.ostatnio z AnetaKruczek to ona wlasnie mi mowila, ze Jerzakowa nie obstawia progesteronem bo twierdzi ze ciaza jak sie ma utrzymac to.sie utrzyma.

Moje Skarby juz nie spia. Musze Oliwek przygotowac do przedszkola. Dzis ma.ja bratowa zawiesc jal bedzie jechać ze swoimi dziecmi. A dzis dluzej będzie bo do 14 wiec bedzie wiecej luzu z Adasiem.

Do góry