roxie123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, spójrz na swieżo wrzuconą historię Susany. I nabierz sił i wiary:*Sluchajcie bylam dzisiaj w invimedzie bo chcialam tam zrobic droznosc ( najblizej mam) a tam wywiad calą kartoteke zrobili wizyta z lekarzem tak mnie zdolowala powiedzial ze kwalifikujemy sie do in vitro ze 3 ciąze w ktorych nie bylo zarodka to oznaka ze sa nieprawidlowe i obumieraja moje AMH wynosi 5 czyli mam slabe komorki i do tego mutacje mthfr czyli jestem obciązona genetycznie zalamalam sie powiedzial mi po co droznosc co mi to da jesli okaza sie nie drozne albo chcial mnie naciągnac albo poprostu to prawda i powiedzial ze przy trombofilii to dochodziloby do poronienia pozniej a nie na wczesnym etapie zrobil mi usg owulacja byla poradzcie cos nie biore in vitro narazie pod uwage mam 27 lat ale im dluzej nie wychodzi to brakuje mi sil