reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja myślę, że im po prostu już tak ciasno, że są zwinięte w kuleczki i ruchy czuć wszędzie. Więcej to na usg się dowiemy :)
Niech mnie ktoś przywoła na wątek "po prostu my". Nie mam powiadomień, a szukanie wątku mnie zejdzie:p

@roxie123 Ja też się staram podchodzić z zimną głową lecz czasami emocje biorą górę chodzę na monit biorę leki i nic się nie dzieje . Czasami brakuje siły do dalszej walki do tego wiek robi swoje. W sobotę byliśmy na weselu w koło pełno dzieci tylko my sami . Muszę się powstrzymywać czasami bo łzy same cisną się do oczu. Kiedyś nie mogłam utrzymać ciąży teraz nawet nie mogę zajść.
O jak ja Was dziewczyny doskonale rozumie. Nie dalej jak wczoraj sobie beksowalam na wiesc o kolejnym malenstwie w rodzinie a u mnie nic. No ale co przeciez sie nie poddamy.

@Destino @Porzeczka1234 @kas90 @Funia90 i wszystkim na forum dziękuję za wsparcie i rady :*
@kas90 :* chyba 2 bo mówił pęcherzyki po 18mm :D ale kto tam wie...wazne że cosik urosneło za ten czas :D :D :D oby pękło...
Co do heparyny to od 16-25dc mój lekarz mówił , ale owulacja była wtedy normalnie więc chyba wezmę po owulacji przed ewentualnym zagnieżdżeniem . Bo się poprzesuwało ...
@Porzeczka1234 będę robić z ciekawości :)

Ostatnia edycja:
@roxie123 hmm no ja bym brala po peknieciu pecherzyka,ale nie wiem.

I tak jak piszesz kochana tylko spokoj Cie uratuje[emoji5]

@Porzeczka1234 tez sie zastanawialam nad musty (igo) ,w sklepie sprzedawca mowil mi tylko,ze ma slaba amortyzacje ,a z wygladu bardzo ladny.
Burgery sa pyszne ale wazne sa skaldniki,swieze ,dobre miesko i prawdziwe hamburgerowe buly.
Ja teraz jem wiecej wolowiny bo morfologia mi poleciala[emoji4]

@kas90 to ulozenie Asiowe hehe
A powiedzcie mi jak juz zaczne prac ciuszki to potem nie musze na nowo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ja jeszcze nie piorę to wydaje mi się , że możesz jeszcze poczekać oczywiście to moje zdanie bo jak jesteś w 20 tygodniu to ja bym prała jeszcze raz pewnie a szkoda ubranek. Mnie też igo się podoba i cena byłaby niższa dużo dumam nad tym. No wiesz jak go poinformowałaś , że chcesz quinni to sama rozumiesz , że wybrał lepszą opcję dla siebie haha czytaj marża

@Porzeczka1234 [emoji8]
my mamy mutsy 4rider i ogolnie ok ale jest duzy i mi ledwo do samochodu sie miescil.

@kas90 ja na koncowce prasowalam na siedzaco [emoji23]
Piekny domek Asi [emoji7]

@pixi.nova bedziesz panikowala do samego konca,a i po porodzie to nie mija..

@roxie123 ja acard bralam juz kilka tygodni wczesniej a clexane pd testu.

@Funia90 ja jak mojej zwrocilam uwage zeby mi Szymka w nic nie owijala przy 40st.upalu to do dzis mi to wypominaja [emoji53]

@agatush Kochana tule Cie mocno [emoji8]
Juz niedlugo zobaczysz sie z Michalinka. Sprobuj jutro pogadac z profesorem.
U mnie w szpitalu akurat bardzo sie przejeli moimi poronieniami i dobrze bo wiedzialam ze jestesmy pod kontrola.

@Porzeczka1234 Miałam na dzisiaj wizytę, ale Pani doktor zachorowała i przełożyłyśmy na środę. Najpierw badanie na czystość pochwy. Laparoskopię Malina chce zrobić u siebie. Dzisiaj to mam spadek formy z mężem się kłócę wszystko mnie denerwuje .
@marshia Proszę mi tu nie płakać tylko czekać spokojnie na pozytywny test .
@agatush Kochana jeszcze trochę cierpliwości i będziesz najszczęśliwszą mamusią.
@Funia90 Tak samo powtarza mi mój małżonek. Czasami jednak serce bierze górę nad rozumem. Ostatnio brakuje mi wiary wszystko działa mi na nerwy.
@pixi.nova Postaraj się uspokoić daj sobie czas co ma być to będzie a wierzę że będzie dobrze.
@kas90 Kiedy to zleciało pamiętam jak pisałyście o staraniach spokoju i zaufaniu Bogu.Tak się cieszę, że jesteście z Porzeczką już na końcu swojej szczęśliwej drogi.
@roxie123 Zapowiada się dobry cykl oby okazał się owocny.
@Kwiatuszekk23 Super, że znalazły się osoby chętne do pomocy.

reklama
@Liluli Oj kochana zniosłabym kazde nerwy byle maleństwo urodziło się całe i zdrowe :)
Jednak wasze historie dodają wiary, że innym też może się udać.
Mam nadzieje, ze to forum dla nas wszystkich bedzie szczesliwe!

Jak czytam jak dziewczyny pisza o wozkach i ciuszkach to sobie czasami mysle, Boze ile ja bym dala zeby moc o tym rozmawiac, a pozniej sobie mysle, ze Wam wszystkim tutaj bylo tak samo ciezko jak mi a jednak udalo sie wiec moze i dla mnie w koncu wyjdzie sloneczko :)

Moze to troche ckliwe ale nie wiem, w ktorym byl byla miejscu bez forum i bez Was. Czasami mysle, ze powinnysmy sie kiedys dziewczyny zebrac i poznac w realu! Najpiekniejsze spotkanie by bylo z wozkami i malenstwami ;)

Do góry