reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja myślę, że im po prostu już tak ciasno, że są zwinięte w kuleczki i ruchy czuć wszędzie. Więcej to na usg się dowiemy :)
Niech mnie ktoś przywoła na wątek "po prostu my". Nie mam powiadomień, a szukanie wątku mnie zejdzie:p

@roxie123 Ja też się staram podchodzić z zimną głową lecz czasami emocje biorą górę chodzę na monit biorę leki i nic się nie dzieje . Czasami brakuje siły do dalszej walki do tego wiek robi swoje. W sobotę byliśmy na weselu w koło pełno dzieci tylko my sami . Muszę się powstrzymywać czasami bo łzy same cisną się do oczu. Kiedyś nie mogłam utrzymać ciąży teraz nawet nie mogę zajść.
O jak ja Was dziewczyny doskonale rozumie. Nie dalej jak wczoraj sobie beksowalam na wiesc o kolejnym malenstwie w rodzinie a u mnie nic. No ale co przeciez sie nie poddamy.

@Destino @Porzeczka1234 @kas90 @Funia90 i wszystkim na forum dziękuję za wsparcie i rady :*
@kas90 :* chyba 2 bo mówił pęcherzyki po 18mm :D ale kto tam wie...wazne że cosik urosneło za ten czas :D :D :D oby pękło...
Co do heparyny to od 16-25dc mój lekarz mówił , ale owulacja była wtedy normalnie więc chyba wezmę po owulacji przed ewentualnym zagnieżdżeniem . Bo się poprzesuwało ...
@Porzeczka1234 będę robić z ciekawości :)

Ostatnia edycja:
@roxie123 hmm no ja bym brala po peknieciu pecherzyka,ale nie wiem.

I tak jak piszesz kochana tylko spokoj Cie uratuje[emoji5]

@Porzeczka1234 tez sie zastanawialam nad musty (igo) ,w sklepie sprzedawca mowil mi tylko,ze ma slaba amortyzacje ,a z wygladu bardzo ladny.
Burgery sa pyszne ale wazne sa skaldniki,swieze ,dobre miesko i prawdziwe hamburgerowe buly.
Ja teraz jem wiecej wolowiny bo morfologia mi poleciala[emoji4]

@kas90 to ulozenie Asiowe hehe
A powiedzcie mi jak juz zaczne prac ciuszki to potem nie musze na nowo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ja jeszcze nie piorę to wydaje mi się , że możesz jeszcze poczekać oczywiście to moje zdanie bo jak jesteś w 20 tygodniu to ja bym prała jeszcze raz pewnie a szkoda ubranek. Mnie też igo się podoba i cena byłaby niższa dużo dumam nad tym. No wiesz jak go poinformowałaś , że chcesz quinni to sama rozumiesz , że wybrał lepszą opcję dla siebie haha czytaj marża

@Porzeczka1234 [emoji8]
my mamy mutsy 4rider i ogolnie ok ale jest duzy i mi ledwo do samochodu sie miescil.

@kas90 ja na koncowce prasowalam na siedzaco [emoji23]
Piekny domek Asi [emoji7]

@pixi.nova bedziesz panikowala do samego konca,a i po porodzie to nie mija..

@roxie123 ja acard bralam juz kilka tygodni wczesniej a clexane pd testu.

@Funia90 ja jak mojej zwrocilam uwage zeby mi Szymka w nic nie owijala przy 40st.upalu to do dzis mi to wypominaja [emoji53]

@agatush Kochana tule Cie mocno [emoji8]
Juz niedlugo zobaczysz sie z Michalinka. Sprobuj jutro pogadac z profesorem.
U mnie w szpitalu akurat bardzo sie przejeli moimi poronieniami i dobrze bo wiedzialam ze jestesmy pod kontrola.

@Porzeczka1234 Miałam na dzisiaj wizytę, ale Pani doktor zachorowała i przełożyłyśmy na środę. Najpierw badanie na czystość pochwy. Laparoskopię Malina chce zrobić u siebie. Dzisiaj to mam spadek formy z mężem się kłócę wszystko mnie denerwuje .
@marshia Proszę mi tu nie płakać tylko czekać spokojnie na pozytywny test .
@agatush Kochana jeszcze trochę cierpliwości i będziesz najszczęśliwszą mamusią.
@Funia90 Tak samo powtarza mi mój małżonek. Czasami jednak serce bierze górę nad rozumem. Ostatnio brakuje mi wiary wszystko działa mi na nerwy.
@pixi.nova Postaraj się uspokoić daj sobie czas co ma być to będzie a wierzę że będzie dobrze.
@kas90 Kiedy to zleciało pamiętam jak pisałyście o staraniach spokoju i zaufaniu Bogu.Tak się cieszę, że jesteście z Porzeczką już na końcu swojej szczęśliwej drogi.
@roxie123 Zapowiada się dobry cykl oby okazał się owocny.
@Kwiatuszekk23 Super, że znalazły się osoby chętne do pomocy.

reklama
@Liluli Oj kochana zniosłabym kazde nerwy byle maleństwo urodziło się całe i zdrowe :)
Jednak wasze historie dodają wiary, że innym też może się udać.
Mam nadzieje, ze to forum dla nas wszystkich bedzie szczesliwe!

Jak czytam jak dziewczyny pisza o wozkach i ciuszkach to sobie czasami mysle, Boze ile ja bym dala zeby moc o tym rozmawiac, a pozniej sobie mysle, ze Wam wszystkim tutaj bylo tak samo ciezko jak mi a jednak udalo sie wiec moze i dla mnie w koncu wyjdzie sloneczko :)

Moze to troche ckliwe ale nie wiem, w ktorym byl byla miejscu bez forum i bez Was. Czasami mysle, ze powinnysmy sie kiedys dziewczyny zebrac i poznac w realu! Najpiekniejsze spotkanie by bylo z wozkami i malenstwami ;)

Do góry